Metallimusiikki.net

Amoral: nettisinglen julkaisu kesäkuussa.

 • Julkaistiin tiistaina 10.04.2007.
 • Luettu 1567 kertaa
 • Bändit:

Amoral-yhtyeen jäsenet, eli viisi miestä, notkuvat valkoisen ja romutetun Volvon rungon päällä. Volvosta puuttuu renkaat. Auto sijaitsee pihalla, jossa taustalla suuria kerrostaloja. Miehillä yllään t-paidat ja housut, osalla myös mustat aurinkolasit.Single vain Internetissä

Suomalainen metalliryhmä Amoral aikoo julkaista Spikefarm Recordsin kautta uuden singlensä, joka kantaa nimeä “Leave Your Dead Behind”. Single ilmestyy vain Internetissä kesäkuun 6. päivä. Levyn bonuskappaleena kuullaan ruotsalaisen pop-yhtye Pandoran “The Naked Sun” -cover.

Amoralin aikaisemmin julkaisemat, eli vuoden 2004 “Wound Creations” ja vuoden 2005 “Decrowning”, kiekot on tarkoitus julkaista myös digitaalisessa muodossa.

Yhtye sai hiljattain valmiiksi uuden albuminsa äänitystyöt, joka on järjestyksessä bändin kolmas pitkäsoitto. Levyn nimeksi ristittiin “Reptile Ride“. Levy julkaistaan SR:n kautta 15. päivä toukokuuta.

Uusi albumi tuotettiin, äänitettiin ja miksattiin Janne Saksan toimesta Sound Supreme Studioilla Hämeenlinnassa.

“Reptile Ride” -albumin kappaleet:

 1. Leave Your Dead Behind
 2. Nervasion
 3. Hang Me High
 4. Mute
 5. Few and Far Between
 6. Snake Skin Saddle
 7. D-Drop Bop
 8. Apocalyptic Sci-Fi Fun
 9. Pusher

Sen jälkeen kun bändi oli toiminut pariin otteeseen lämmittelijänä Euroopan-kiertueilla (vuonna 2005 Finntrollin kanssa ja sitä seuraavana vuonna Dark Funeralin seurassa), bändi kaipaa jälleen kerran tien päälle — pari lämmittelykeikkaa on vahvistettu kevään–kesän suunnalle, mutta laajempi kiertue on käynnistymässä kuluvan vuoden syksyllä sen jälkeen kun yhtye saa julkaistuksi uusimman albuminsa. Urallaan bändi on keikkaillut myös Suomen lisäksi Japanissa, Venäjällä ja Italiassa.

Amoral on:

 • Niko Kalliojärvi (laulu)
 • Ben Varon (kitara)
 • Silver Ots (kitara)
 • Erkki Silvennoinen (basso)
 • Juhana Karlsson (rummut)

Bändi on kotoisin Helsingistä ja se soittaa death / thrash metallia. Amoral perustettiin vuoden 2000 puolella.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.