Metallimusiikki.net

a.r.g.

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen a.r.g. liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin a.r.g.. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin a.r.g. liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

A.R.G. uusien biisien kimppuun, julkaisee myös musiikkivideon

  • Julkaistiin perjantaina 14.06.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1472 kertaa
  • Bändit:

Ryhmäkuva A.R.G.-bändin jäsenistä, neljästä pitkähiuksisesta miehestä, istumassa julisteilla vuoratun seinän edustalla.Kuvassa A.R.G.

Reilun 15 vuoden tauon jälkeen alkuvuodesta 2011 paluun tehnyt, Kuusamossa vuonna 1987 perustettu thrash metal yhtye A.R.G. työstää parhaillaan uusia kappaleita vuoden 1991 albumin "One World Without the End" seuraajalle. Yhtye nelistää Jussi Kulomaan johdolla studioon elokuussa 2013 demottamaan uutta materiaalia aluksi 4–5 kappaleen verran. Varsinaiset täyspitkän äänitykset alkavat myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Tällä hetkellä uusista biiseistä on valmiina jo keikoillakin kuultu "Ramming Down Your Throat", muu valmisteilla oleva biisimateriaali kulkee mm. työnimillä "Refaim", "Conneticutista!" sekä "Porakone-biisi". Tärkein syy uuden levyn tekemiselle on yhtyeen mukaan lukuisten keikkojen myötä uudelleen herännyt thrash-demoni, jolta tuntuisi löytyvän kovasti tahtoa ja halua soittaa vanhojen tuttujen kappaleiden lisäksi myös uusia ralleja.

Lue koko julkaisu…

Lutakon liput nyt myös Tiketistä

  • Julkaistiin perjantaina 07.09.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1615 kertaa
  • Bändit: , ,

Pääsylippuja kaikkiin Lutakon tapahtumiin on nyt myynnissä myös Tiketissä. Lutakon ja Tiketin yhteistyön myötä ennakkolippuja Lutakon keikoille on mahdollisuus ostaa jatkossa vielä keikkapäivänäkin ja maksutavan sekä lipputyypin voi valita useista eri vaihtoehdoista. Netin lisäksi Tiketti toimii lähes 30:ssä myyntipisteessä ympäri Suomen. Jyväskylässä Tiketti toimii Levykauppa Äxän yhteydessä osoitteessa Väinönkatu 7. Myös kaikilta R-kioskeilta voi käydä noutamassa Tiketin nettikaupassa ostetun ja maksetun lipun.

Perinteisen toimipisteestä tai R-kioskilta noudettavan tai postitse tilattavan paperilipun sijaan on myös mahdollisuus tulostaa PDF-lippu itse tai tilata SMS-lippu matkapuhelimeesi. Maksutapoina nettikaupassa ovat verkkomaksu, luottokortti ja sähköpostilasku. Toimipisteissä maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa Electron/Maestro, debit- ja credit-kortit. Lippujen hintoihin lisätään palvelu- ja toimitusmaksut (alk. 1,5€/lippu). Tiketissä Lutakon liput ovat myynnissä aina keikkailtaan kello 18 saakka ellei toisin ole mainittu.

Lue koko julkaisu…