Metallimusiikki.net

gore blister

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen gore blister liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin gore blister. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin gore blister liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Gory Blister: "Graveyard of Angels".

  • Julkaistiin keskiviikkona 05.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1217 kertaa
  • Bändit:

Punasävyinen valokuva Gory Blister -bändin joukoista, jotka ovat esiintymislavalla soittimet valmiina. Kuvassa kolme miestä, joista jokaisella pitkät hiukset. Keskimmäisellä mikrofoni suunsa edessä.Albumi ulos keväällä

Italialainen teknistä death metallia jyystävä Gory Blister (www.goryblister.com) jatkaa siitä mihin se jäi viime vuonna julkaisemallaan "Skymorphosys"-rykäisyllään. Uusi albumi on valmis. Kiekon nimi on "Graveyard of Angels" ja se julkaistaan ensi vuoden alussa Mascot Recordsin toimesta. Kiekko on tällä hetkellä miksattavana. Uudella pitkäsoitolla bändi kertoo käyvän vierailemassa basisti Raby Gelly, joka on parhaiten tuttu mies kytköksistään Allhelluja-nimiseen metallipumppuun.

Tuorein albumi, "Skymorphosys", julkaistiin tammikuussa 2006 hollantilaisen MR:n tyrkkäämänä. Kiekko sisältää 14 biisiä ja 52 minuutin edestä musiikkimateriaalia, tai kuten bändi kutsuu "nopeaa ja lämmintä death metallia". Albumi äänitettiin Fear Studiossa tuottajana ollessa Gabriele Ravaglia. Levyn kansitaiteen suunnitteli ja loi Hybreed Corporationin B-Lial.

Lue koko julkaisu…