Metallimusiikki.net

u.d.o.

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen u.d.o. liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin u.d.o.. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin u.d.o. liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

U.D.O. tuo kiertueensa Suomeen.

 • Julkaistiin perjantaina 20.05.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1400 kertaa
 • Bändit:

Vihertävä, hyvin yksityiskohtainen ja räväkkä piirros jonkinlaisista tuliaseista, jotka räiskivät eri ilmansuuntiin. Kuvan keskellä näkyy kyborgimaisen hahmon kasvot. Kuvan yläosassa U.D.O.-logo ja alaosassa lukee albumin nimi.Julkaistaan 20.5.2011

Mr. German Metal, Udo Dirkschneider, tulee uuden "Rev-Raptor"-levynsä tiimoilta Suomeen. Vuonna 1987 perustettu U.D.O. on julkaissut koko elinkaarensa aikana jo 12 studioalbumia, 3 livelevyä, 2 "best of" -kokoelmaa sekä 3 DVD:tä. Edelliseltä "Dominator"-levyltä voi biisit olla monelle tuttuja, koska nimikkobiisi soi Slovakian MM-lätkäturnauksen pelien tauoilla. Nyt U.D.O. on tehnyt ihka uuden lätyn nimeltä "Rev-Raptor", joka julkaistaan 20. toukokuuta ja sen tiimoilta ukko lähteekin kiertämään maailmaa. Suomeen U.D.O. tulee kolmelle keikalle. Liput myy Tiketti ja Vaasassa Studioticket sekä Netticket.

Lue koko julkaisu…

U.D.O.: "Dominator".

 • Julkaistiin torstaina 18.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 897 kertaa
 • Bändit:

U.D.O.:n singlen "Infected" etukannesa musta tausta ja sen pohjalle lyntätty yhtyeen logo kuvan yläosaan. Alaosassa punaisella värillä singlen nimi. Keskellä kuvaa jonkinlainen injektioneula, jossa neonvihreää nestettä sisällä.Julkaistaan 26.6.2009

Saksalainen U.D.O. (www.udo-online.de) tulee julkaisemaan uuden albumin vuonna 2007 ilmestyneen "Mastercutor"-kiekon seuraajaksi. Uusi levy on nimeltään "Dominator" ja se julkaistaan bändin eilen paljastamien tietojen mukaan 21.8.2009 AFM Recordsin kautta. Levystä julkaistava erikoisversio Japanissa sisältää bonuskappaleen "Bleeding Heart". Albumin digipak-painoksella kuultava ekstrabiisi on nimeltään "Pleasure In The Darkroom". Ennen varsinaisen albumin levykauppoihin kiikuttamista U.D.O. aikoo tuoda esille muhkean singlen. "Infacted"-niminen single julkaistaan maailmanlaajuisesa mittakaavassa 26.6. vain rajoitettuna 2222 kappaleen painoksena. "Infacted" sisältää nimikkokappaleen, live-esiintymisestä taltioidun biisin ja yhden remixin, sekä kaksi sellaista värssyä, joita ei kuulla tulevalla albumilla.

Lue koko julkaisu…

Luomuin rock-festivaali Harvester Rock Pikku-Sulkavalla.

 • Julkaistiin torstaina 16.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1421 kertaa
 • Bändit:

Suomen luomuimmaksi rock-festivaaliksi itseään kutsuva Harvester Rock (www.harvesterrock.com) vietetään Suomi-neidon herkimmässä paikassa, nimittäin Pielaveden Pikku-Sulkavalla, elokuun alussa. Pääesiintyjiksi on kiinnitetty saksalainen heavy metal -yhtye U.D.O. ja tamperelainen Bloodpit. Alunperin kaveriporukan järjestämä viihdeviikonloppu on kasvanut kaksipäiväiseksi festivaaliksi. Esiintyjät ovat rockin, heavyn ja punkin saralta. Festivaalia vietetään elokuun 7. ja 8. päivä. Harvester Rockin pääsylippujen hintoja ei ole toistaiseksi varmistettu. Tapahtuma on järjestetty aikaisemmin vuosittain jo kaksi kertaa.

Lue koko julkaisu…

U.D.O.: "Mastercutor".

 • Julkaistiin sunnuntaina 01.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 731 kertaa
 • Bändit:

U.D.O.-yhtyeen jäsenet, eli viisi miestä, seisovat mauttomasti sisustetussa huoneessa, jossa lattialla karvalankamatto ja seinät tiilestä. Miehillä mustat vaatteet, osalla mustaa nahkaa yllään.U.D.O. (www.udo-online.de), joka on juuri se bändi, minkä keulahahmona toimii Acceptin Udo Dirkschneider, sai hiljattain valmiiksi uuden albuminsa kappalelistan. "Mastercutor"-nimisen pitkäsoiton on tarkoitus ilmestyä toukokuun 18. päivä AFM Recordsin kautta.

Bändi aikoo julkaista huhtikuun lopussa uuden EP:n, jonka nimeksi yhtye antoi "The Wrong Side of Midnight". Levy tulee sisältämään kaksi versiota kiekon nimikkobiisistä, sekä kolme uutta kappaletta, joita ei tulla kuulemaan albumilla.

Lue koko julkaisu…