Metallimusiikki.net

Esittelyssä Ozzy Osbourne -selainpeli

  • Julkaistiin perjantaina 05.02.2021.
  • Luettu 212 kertaa
  • Bändit:

Monien tittelien kantaja, myös Pimeyden prinssiksi kutsuttu, rock-muusikko Ozzy Osbourne, sai loppuvuodesta 2019 uuden selainpelin pelikehittäjä NetEntiltä. Ruotsalainen pelifirma on viime vuosina naputellut useita rokkiteemaisia selainpelejä, ja niistä yksi on Motörheadin nimeä kantava kolikkopeli. Se kuuluu esimerkiksi mobilebet.fi-sivuston pelivalikoimaan.

Nettiselaimella toimiva Ozzy Osbourne -peli kuuluu videokolikkopelien kategoriaan. Pelin visuaalinen ilme sisältää ainutkertaista grafiikkaa Ozzyn elämän varrelta, sekä musiikkia miehen soolouran varrelta. Black Sabbathin perustajajäseniin kuulunut Ozzy Osbourne täytti 72 vuotta. Huolimatta iästään, hän on keikkaillut ahkerasti eri puolilla maailmaa — viimeisimmän kiertueensa hän vei päätökseen vain pari vuotta sitten. Uransa varrella hänet on nähty useasti myös Suomessa — kuten Sauna Open Airissa vuonna 2011.

Osbourne erotettiin Black Sabbathista vuonna 1979 johtuen päihteiden väärinkäytöstä. Siitä huolimatta hän on 50 vuotta kestäneen uransa aikana netonnut ainakin 200 miljoonaa euroa vastaavan summan levymyynteinä ja muiden liiketoimiensa avulla. Viimeksi mainittuun sisältyy vuosituhannen alussa esitetyn reality-televisiosarjan The Osbournes esiintymispalkkiot.


Kuva: Daniel Reche

Selainpelin yksityiskohdista

Pelin yksi erikoistoiminnoista on bonuspanos. Kun se aktivoituu, se kasvattaa mahdollisuuksia saada esimerkiksi ilmaiskierros. (Ilmaiskierroksia saa kun ruudulle läpsyy Scatter-symboli rullalle 1,3 tai 5.) Se myös kasvattaa voittokertoimia.

Selainpelin palautusprosentti on vaihteleva. Se on vähintään 96,3 prosenttia — enintään 96,67 %.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Artikkelit sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.