Metallimusiikki.net

Altars of Destruction: Suicide... Are You Fu*cking Insane?

Altars of Destructionin albumin "Gallery Of Pain" etukannessa piirros hirviömäisistä olennoista, raadoista. Kuvan yläosassa mustaa pohjaväriä vasten yhtyeen nimi. Kuvan alaosassa kaunokirjoituksella albumin nimi.Julkaistiin 28.4.2010

"Suicide… Are You F*cking Insane?" on uusin musiikkivideo kotimaiselta thrash metal -yhtye Altars of Destructionilta, ja sen vuonna 2010 julkaistun "Gallery Of Pain" -albumin soittolistalta. Musiikkivideon kuvasi ja ohjasi 4 LIFEN:n Lasse Arkela. Violent Journey Records julkisti tämän veteraanibändin uusimman, pitkään julkistamista odottaneen levyn, huhtikuussa 2010. Sen kansigrafiikan toteutti Juha Vuorma, joka kuvitti myös Kalmahin kolme ensimmäistä pitkäsoittoa, sekä Usurperin ja Metujan levyjä. Näinä päivinä Altars of Destructionin kokoonpanossa vaikuttaa uusi vokalisti, Jarmo Samppala. Hän on bändin rumpalin veli. Samppala korvasi bändin pitkäaikaisen laulajana ja alkuperäisjäsenen, Mika Luoman.

Toukokuussa 2011 Altars of Destructioniin liitetyn Jarno Samppalan lisäksi bändiin on hankittu toinen kitaristi, bändin viimeisimmällä albumillakin vieraillut Jussi Arkela.

"Gallery Of Pain" -albumin kappaleet:

 1. Altars Of Destruction
 2. Aggression
 3. Children Of Misfortune
 4. Guilty Or Not
 5. Cross The Line Of No Return
 6. Heroes Of The New World
 7. Suicide, Are You Fu**ing Insane?
 8. Gallery Of Pain (Originally "Eve Of Evil")
 9. Day Of Judgement

Altars of Destruction on:

 • Jarno Samppala (laulu)
 • Kimmo Osmo (kitara)
 • Jussi Arkela (kitara)
 • Pasi Osmo (basso)
 • Jussi Samppala (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.