Metallimusiikki.net

Children Of Bodom: Transference.

Piirros osittain harmaasävyisestä, osittain valkopunaisesta viikatemiehestä. Kuvan keskellä Children Of Bodomin logo punaisella. Sen alla lukee singlen nimi.Julkaistaan 7.6.2013

Children Of Bodom on julkaissut ensimmäisen musiikkivideon "Transference" kesäkuun 7. päivä julkaistavalta albumiltaan "Halo Of Blood". Video kuvattiin Wrocklowissa, Puolassa, maaliskuussa ja sen ohjasi Rafal Szermanowicz. Yhtye käynnisti faneilleen juuri myös kilpailun Jamplify-sivustolla, jossa voi voittaa muun muassa Alexi Laihon signeeraamaan ESP V-401FM -kitaran. Laiho kertoo kilpailusta lisää Jamplifyn bändisivulla julkaistussa vajaan minuutin pituisessa esittelyvideossa.

Children Of Bodom, yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista metalliyhtyeistä, julkaisee uuden, odotetun albuminsa "Halo Of Blood" 7. kesäkuuta. Albumi nauhoitettiin äänittäjä Mikko Karmilan kanssa, joka on työskennellyt myös aiemmilla yhtyeen albumeilla "Hatebreeder" vuodelta 1999, "Follow The Reaper" vuodelta 2000. Hän osallistui myös yhtyeen vuoden 2003 "Hate Crew Deathroll" -kiekon tuottamiseen. Albumin ovat tuottaneet bändi ja Mikko Karmila, lauluosuudet tuotti ruotsalainen tuottaja ja artisti Peter Tägtgren ja koskettimien äänityksestä vastasi Janne Wirman. Albumi miksattiin Helsingissä Finnvox Studioilla. Kiekko ilmestyy Nuclear Blastin kautta. Pohjoismaissa ja Baltiassa albumin jakelee Sony Music.

"Halo of Blood" -albumin kappaleet:

 1. Waste Of Skin
 2. Halo Of Blood
 3. Scream For Silence
 4. Transference

 5. Bodom Blue Moon (The Second Coming)
 6. The Days Are Numbered
 7. Dead Man’s Hand On You
 8. Damage Beyond Repair
 9. All Twisted
 10. One Bottle And A Knee Deep

Children Of Bodom on:

 • Alexi Laiho (laulu jakitara)
 • Roope Latvala (kitara)
 • Janne Wirman (kosketinsoittimet)
 • Henkka Seppälä (basso)
 • Jaska Raatikainen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.