Metallimusiikki.net

children of bodom

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen children of bodom liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin children of bodom. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin children of bodom liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Metallimusiikki ja nettikasinot — miten ne toimivat yhdessä?

Suomalaiset ovat maailmankuuluja metallimusiikkimaustaan. Maamme on tuottanut maailmalle useita kovan luokan bändejä, kuten Apocalyptican, Children of Bodomin ja Nightwishin. Suomessakin keikkailee ahkerasti kymmenet suomalaiset hevibändit, joille on riittänyt kuuntelijoita aina tähän päivään asti.

Lue koko julkaisu…

For The Imperium Fullsteamille — huomenna alkaa rundi COB:n kanssa

Helsinkiläinen For The Imperium päättää koko kesän kestäneen uusien biisien kirjoituskautensa ja suuntaa huomenna Suomen-minikiertueelle yhdessä Children Of Bodomin kanssa. Turun Logomosta alkavan turneen keikkaillat avaa Lost Society.

For The Imperium on myös uuden solminut Suomen-keikkamyyntisopimuksen ja siirtyy Fullsteam Agency -yhtiölle, jossa seura on komeaa: Fullsteam myy tällä hetkellä myös muun muassa Michael Monroeta, Stam1naa, sekä Ismo Alankoa.

Lue koko julkaisu…

Sauna Open Airin kohokohtia!

Tampereella järjestettävä Sauna-festari on vakiinnuttanut paikkansa Suomen metallifestareiden kärkikaartissa. Viime vuosi pidettiin välivuotta, ja paikkakin vaihtui Ratinan stadioniksi. Myös bänditarjonta heijasteli muutoksen tuulia. Aiemmin festari tunnettiin 80-luvun bändien temmellyskenttänä, mutta tällä kertaa oltiin tiukasti nykypäivässä. Osittain vanha linja tuntui paremmalta, koska monet tämän kesän bändeistä olivat tuttuja muiltakin festareilta. Tässä pieniä valotuksia festareiden annista!

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom palaa seitsemälle keikalle Suomeen syyskuussa

Blackstar Halo -bändikuvassa mustiin pukeutuneita miehiä liekkien seassa.

Kesäkuun alussa uuden albumin, "Halo of Blood", julkaissut Children Of Bodom palaa syyskuussa Suomeen seitsemälle keikalle. Yhtye aloitti kiertueensa kotikaupungistaan Espoosta albumin julkaisupäivänä, 7. kesäkuuta, ja on esiintynyt sen jälkeen Tampereella, Ranskassa, Seinäjoella, Saksassa ja Kauhajoella. Rockstar Mayhem Festival -kiertue starttaa viikonloppuna Kaliforniasta, jossa myös Children of Bodom on mukana. Pohjois-Amerikasta Kanadan ja Aasian kautta yhtye palaa takaisin kotimaahansa Suomeen ja tarjoaa faneilleen peräti seitsemän keikkaa ympäri maata. Liput keikoille tulevat myyntiin maanantaina 1. heinäkuuta.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom julkaisee uuden albuminsa ensi viikolla

 • Julkaistiin perjantaina 31.05.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1451 kertaa
 • Bändit:

Piirros osittain harmaasävyisestä, osittain valkopunaisesta viikatemiehestä. Kuvan keskellä Children Of Bodomin logo punaisella. Sen alla lukee singlen nimi.Julkaistaan 7.6.2013

Children Of Bodom, yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista metalliyhtyeistä, julkaisee uuden, odotetun albuminsa "Halo Of Blood" 7. kesäkuuta. Albumi on kerännyt jo hyviä arvioita kansainvälisissä alan lehdissä, myös Suomessa.

Sue antoi albumille pisteet 9/10 ja levyn arvostellut Henri Eerola totesi siitä: Halo Of Bloodilla kuullaan yhtyettä, joka on lakannut kyseenalaistamasta itseään niin soittajana kuin säveltäjänä, ja saattanut tämän myötä maailmaan parhaan albuminsa kymmeneen vuoteen.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: Transference.

 • Julkaistiin torstaina 16.05.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 4060 kertaa
 • Bändit:

Piirros osittain harmaasävyisestä, osittain valkopunaisesta viikatemiehestä. Kuvan keskellä Children Of Bodomin logo punaisella. Sen alla lukee singlen nimi.Julkaistaan 7.6.2013

Children Of Bodom on julkaissut ensimmäisen musiikkivideon "Transference" kesäkuun 7. päivä julkaistavalta albumiltaan "Halo Of Blood". Video kuvattiin Wrocklowissa, Puolassa, maaliskuussa ja sen ohjasi Rafal Szermanowicz. Yhtye käynnisti faneilleen juuri myös kilpailun Jamplify-sivustolla, jossa voi voittaa muun muassa Alexi Laihon signeeraamaan ESP V-401FM -kitaran. Laiho kertoo kilpailusta lisää Jamplifyn bändisivulla julkaistussa vajaan minuutin pituisessa esittelyvideossa.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom julkaisi "Transference"-singlensä

 • Julkaistiin lauantaina 27.04.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1609 kertaa
 • Bändit:

Piirros osittain harmaasävyisestä, osittain valkopunaisesta viikatemiehestä. Kuvan keskellä Children Of Bodomin logo punaisella. Sen alla lukee singlen nimi.Julkaistiin 26.4.2013

Children Of Bodom julkaisee kahdeksannen studioalbuminsa "Halo Of Blood" 7. kesäkuuta. Albumin ensimmäinen odotettu single, "Transference", julkaistiin eilen perjantaina download-kaupoissa. Kappaleesta ollaan julkaisemassa myös video.

Albumi nauhoitettiin Mikko Karmilan kanssa, joka on työskennellyt myös aiemmilla yhtyeen albumeilla "Hatebreeder" (1999), "Follow The Reaper" (2000) ja "Hate Crew Deathroll" (2003). Albumin ovat tuottaneet bändi ja Mikko Karmila, lauluosuudet tuotti ruotsalainen tuottaja ja artisti Peter Tägtgren ja koskettimien äänityksestä vastasi Janne Wirman. Albumi miksattiin Finnvox-studioilla.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom julkaisee "Halo of Blood" -albumin kesäkuussa

 • Julkaistiin keskiviikkona 20.03.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1802 kertaa
 • Bändit:

"Halo of Blood" -albumin etukannessa piirros viikatemiehestä seisomassa lumisenlla pellolla tai jäätyneen järven kannella. Kuvan yläosassa punaisella värillä Children Of Bodom -logo.Julkaistaan 7.6.2013

Children Of Bodom, yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista metalliyhtyeistä, on juuri julkaissut 7. kesäkuuta ilmestyvän albumin nimen, biisilistan sekä kansitaiteen. "Halo Of Blood" -albumin kannen on tehnyt kuvittaja Sami Saramäki (aiemmat kannet: "Follow The Reaper", "Are You Dead Yet?" ja "Hate Crew Deathroll"). Albumi nauhoitettiin äänittäjä Mikko Karmilan sekä ruotsalaisen tuottajan ja artistin Peter Tägtgrenin kanssa, joka saapui äänityksiin tarkastamaan lauluja ja kosketinosuuksia. Albumi miksataan Finnvox Studioilla.

‘Halo Of Blood’ on Children Of Bodomin kahdeksas studioalbumi, ja uskokaa tai älkää, saimme sen silti kuulostamaan freshiltä ja uudelta pitäen samalla mukana ne elementit, jotka tekevät Children Of Bodomin soundin tunnettavaksi. Albumilta löytyy sekä nopein että hitain biisi, mitä ollaan koskaan tehty, ja sanoituksellisesti sieltä löytyy täysin uusia teemoja. ‘Halo Of Blood’ on kymmenen biisin verran aitoa pohjoismaista metallia, ja nautitpa siitä sitten kädessäsi bissetuoppi tai vesilasi, aivan varmasti viihdyt., yhtyeen keulahahmo, laulaja–kitaristi Alexi Laiho toteaa.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom tänään studioon

 • Julkaistiin perjantaina 28.12.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1317 kertaa
 • Bändit:

Kivenlahti Rockiin, Sauna Open Airiin ja Nummirockiin jo hyvissä ajoin kiinnitetty Children Of Bodom (www.cobhc.com) aloittaa nyt seuraavan studioalbuminsa nauhoittamisen rumpuraitojen purkittamisella. Bändin rumpali Jaska Raatikainen tiedotti torstaina järjestetyn viimeiset bänditreenit ennen tositoimiin ryhtymistä. Hän on vakuuttunut uusien biisien mahtavuudesta — niissä on pala black metallia, hevimetallia, vanhan liiton kuolonmetallia ja myös melodioita, sooloja sekä muita hyvän albumin aineksia on kuultavissa. Children Of Bodomin seuraavan albumin biisien säveltäminen päättyi hieman ennen joulua.

Lue koko julkaisu…

Nummirock 2013: ensimmäisten esiintyjien julkistus

Juhannuksen perinteikkäin metallifestari Nummirock avaa pelin raskaalla kädellä. Lavalle astelee ruotsalainen viikinkimetalliyhtye Amon Amarth sekä kotimaista vauhtia ja soittotaitoa tarjoileva vientitykki Children of Bodom.

Kotimaista osaamista melodisen metallin osalta jatkaa pitkään uutukaistaan odotuttanut Wintersun sekä lavakarismaa uhkuva Ensiferum. Mukana ovat myös juhannustunnelmaan loistavasti sopivat Ghost Brigade ja kesän ainoan keikkansa Nummijärvellä soittava Insomnium. Vauhtia juhannukseen tuovat juuri uudet albuminsa julkaisseet Pain Confessor ja Mors Principium Est, kuten myös keväällä tuoreen albumin julkaiseva Nicole. Metalliväelle entuudestaan tuttuja nimiä löytyy myös yhtyeestä nimeltä Sons of Aeon, jonka tammikuussa julkaistava levy on jo nyt kerännyt kiitettäviä arvosteluja alan medioissa. Railakkaan juhannuksen kunniaksi kunnon humpat tarjoilee pari vuotta sitten jättiyleisön päälavan eteen kerännyt Eläkeläiset. Lisää esiintyjiä julkaistaan talven ja kevään mittaan.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom Kivenlahti Rockin pääesiintyjäksi

 • Julkaistiin lauantaina 24.11.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1195 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva Children Of Bodomin kokoonpanosta seisomassa mustaa taustaa vasten yhdessä rivissä. Keskellä Alexi Laiho.Kuvassa Children Of Bodom

Espoossa ensi kesänä vietettävän Kivenlahti Rockin organisaatio uutisoi Children Of Bodomin kiinnitetyn festivaaliperjantain pääesiintyjäksi. Kivenlahti-festivaaliin aiotaan laskea joulumyyntiin pieni erä erikoishintaisia pääsylippuja, joista tullaan julkistamaan tarkempia yksityiskohtia viimeistään joulukuun alussa tapahtuman nettisivuilla osoitteessa www.kivenlahtirock.com. Joulukuun 3. päivä julkaistaan myös esiintyjäohjelmiston ennakkotietoja. Festivaalia vietetään ensi vuonna Espoossa 7. ja 8. kesäkuuta. Edellisellä kerralla tapahtuma keräsi yli 10 000 kävijää. Seuraavan festivaaliversion toteuttamiseen osallistuu Eastway Sound & Lighting Oy, joka solmi monivuotisen yhteistyösopimuksen Kivenlahti Rock -tapahtuman kanssa.

Lue koko julkaisu…

Amorphis esiintyy Children of Bodomin tilalla Ruisrockissa

Children Of Bodomin keikka tulevana lauantaina Ruisrockissa peruuntuu sairastapauksen vuoksi. Yhtyeen keulakuva Alexi Laiho kärsii vakavasta tulehduksesta ja on yhä sairaalassa Oslossa, missä yhtyeen oli määrä esiintyä keskiviikkona.

Ruisrock on saanut lyhyellä varoitusajalla paikkaajaksi toisen kotimaisen metallin suurnimen Amorphiksen. Yli 20 vuotta kalevalaista metalliaan soittanut, viime vuonna kymmenennen albuminsa "The Beginning of Times" julkaissut yhtye esiintyy Children of Bodomin tilalla Niittylavalla lauantaina 7.7. klo 19.

Lue koko julkaisu…

43. Ruisrock juhlitaan viikonloppuna

Järjestyksessään 43. Ruisrock juhlitaan tulevana viikonloppuna 6.–8. heinäkuuta. Festivaalin portit Turun Ruissalossa aukeavat perjantaina neljältä. Avajaispäivänä koetaan muun muassa paluun tehneiden Pulpin ja Refusedin odotetut paluukeikat sekä yksi Ruisrockin historian suosituimmista yhteistä, irkkupunkin mestarit Flogging Molly. Perjantain muita kansainvälisiä tähtiä ovat Veronica Maggio, Mustasch, Yeasayer, Ewert And The Two Dragons sekä Rival Sons.

Lauantaina festivaalipäivänä on luvassa erityisen uniikkeja keikkoja, kun paluun lavoille tehnyt The Cardigans soittaa "Gran Turismo" -mestariteoksensa kokonaisuudessaan ja Michael Monroe valloittaa 50-vuotisjuhlakeikallaan asiankuuluvine yllätyksineen. Kotimaisiin suosikkeihin painottuneen päivän huipentaa kansainvälisesti menestynein suomalaisyhtye Nightwish.

Lue koko julkaisu…

Coredust: "Decent Death".

Harmaasävyinen piirros laskuvarjolla hyppäävästä monsterista, joka irvistelee. Vasemmassa yläkulmassa Coredust-logo.Julkaistaan

Helsinkiläinen viiden miehen Coredust (www.coredust.com) asetti uuden, 9. toukokuuta ilmestyvän, "Decent Death" -albuminsa ennakkotilattavaksi Levykauppa Äxään. Ennen kiekon ilmestymistä bändi tarjoaa nettisivuillaan lyhyitä näyteklippejä siitä, mitä on tulossa. Albumin luomisprosessi päättyi helmikuussa. Levy nauhoitettiin Scandal Recording -studiossa ja masteroitiin helsinkiläisen Chartmakersin pajassa. Levy julkaistaan Inverse Recordsin avustuksella. Albumilla ei kuulla rumpalina yhtyeeseen alkuvuodesta värvättyä Petri Heinosta, vaan Children Of Bodomissa soittavaa Jaska Raatikaista. Raatikainen kävi nauhoittamassa osuutensa Coredustin debyyttialbumilla viime vuoden lokakuussa.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodomilta "Holiday At Lake Bodom" -kokoelma.

 • Julkaistiin tiistaina 13.03.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1939 kertaa
 • Bändit:

Children Of Bodom (www.cobhc.com) tulee ennen kesäajan festivaalikeikkojen soittamista julkaisemaan kokoelma-albumillisen verran biisejä 15-vuotisen uransa juhlistamiseksi. CD:n ja DVD:n yhdistelmänä julkaistava "Holiday At Lake Bodom — 15 Years of Wasted Youth" tulee sisältämään bändin valitsemia biisejä viimeisimmiltä albumeiltaan. Mukana on musiikkia vuosilta 1997, 1999, 2000, 2003, 2005 ja 2008 sekä 2011. Lisäksi soittolistalle on laitettu kaksi aikaisemmin julkaisematonta ja uutta lainakappaletta. Kokoelman mukana tulevaan kansilehtiseen sisältyy Bodomin väen rustaamia sivumerkintöjä. DVD-levyllä nähdään videokuvaa keikkalavoilta ja esiintymislavojen takaa, sekä aikaisemmin julkaisemattoman musiikkivideon biisistä "Shovel Knockout".

Lue koko julkaisu…

Ruisrockissa odotettuja ulkomaan tähtiä ja paluukeikkojen riemujuhlaa

6.–8. heinäkuuta Turun Ruissalossa juhlittava 43. Ruisrock-festivaali julkistaa ensimmäisiä esiintyjiään. Luvassa on ruotsalaisyhtyeiden paluukeikkojen riemujuhlaa ja odotettuja Suomen-ensiesiintymisiä. Suurimman menestyksensä kynnyksellä hajonnut hardcore punkin uudistaja Refused nousee lavalle 14 vuoden hiljaiselon jälkeen ja vuonna 2006 viimeksi lavoilla nähty pop-suuruus The Cardigans soittaa kokonaisuudessaan "Gran Turismo" -menestysalbuminsa. Seitsemän vuoden tauon jälkeen uutta materiaalia on julkaissut Jamaikan musiikkia yli 40 vuotta maailmakartalle nostanut reggae-veteraani Jimmy Cliff, jonka viimeisimpiin tekemisiin kuuluu levy yhdessä punk-yhtye Rancidin Tim Armstrongin kanssa.

Lue koko julkaisu…

Warmen julkaisee albumin ensi vuonna.

Vuonna 2000 perustettu Children Of Bodomin kosketinsoittajan metallibändi Warmen (www.warmen.org) ryhtyi lokakuussa 2010 nauhoittamaan urans viidettä, toistaiseksi vielä nimetöntä, pitkäsoittoa julkaistavaksi jossain vaiheessa vuotta 2012. Nauhoite on seuraaja Spinefarmin vuonna 2009 esiin tuomalle "Japanese Hospitality" -kiekolle. Sillä kuullaan useita tähtivierailijoita, kuten Children of Bodomin Alexi Laihoa ja Stratovariuksen Timo Kotipeltoa. Samansuuntaisia vierailijoita Warmen on käyttänyt aikaisemmillakin levyillään. Viidennen pitkäsoiton vaikeimmat äänitysosuudet nauhoitettiin eilen. Kitararaitoja purkitettiin viikko sitten. Biisien sävellystyö oli käynnissä vielä helmikuussa.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodomin "Relentless Reckless Forever" -arvostelu!

 • Levyarvostelu julkaistiin sunnuntaina 10.04.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2034 kertaa
 • Bändit:

"Relentless Reckless Forever" -albumin etukannessa erittäin yksityiskohtainen piirros riepuihin pukeutuneesat viikatemiehestä hosumassa viikatteensa kanssa. Kuvan alaosassa lukee valkoisella Children Of Bodom ja oikeassa yläkulmassa "Relentless Reckless FJulkaistiin 8.3.2011

"Relentless Reckless Forever" on maamme metalliylpeyden Children Of Bodomin 7. studioalbumi, joka myi jo julkaisupäivänään maailmanlaajuisesti yli 100 000 kopiota. Kuunnellaanpa, miten miehet ovat onnistuneet! Albumi julkaistiin Spinefarm Recordsin ja Universal Musicin yhteisvoimin 8. maaliskuuta. Sen soittolistalla kuullaan versiosta riippuen vähintään yhdeksän biisiä. Teoksesta tehtiin erikoisversio japanilaista, kanadalaista ja yhdysvaltalaista yleisöä ajatellen. Lisäksi albumin superversiolla kuullaan cover-versio Eddie Murphyn biisistä "Party All the Time".

Lue koko julkaisu…

Children of Bodom Helsingin Jäähallissa 22.3.2011!

 • Julkaistiin sunnuntaina 03.04.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2038 kertaa
 • Bändit:

Maamme kovimpiin metalliorkestereihin kuuluva Children Of Bodom (www.cobhc.com) aloitti laajan, Eurooppaa kiertävän The Ugly World Tour 2011 -kiertueensa kolmella Suomen keikalla, joista yksi sijoittui Helsingin Jäähalliin. Aika oli otollinen kiertueelle, koska bändi oli julkaissut, edellisen cover-albuminsa jälkeen, ihka oikean studioplätyn, nimeltään "Relentless Reckless Forever". Syvennytäänpä hiukan keikkatunnelmiin.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom rikkoi kultalevyrajan ensimmäisenä päivänä.

 • Julkaistiin torstaina 10.03.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1561 kertaa
 • Bändit:

"Relentless Reckless Forever" -albumin etukannessa erittäin yksityiskohtainen piirros riepuihin pukeutuneesat viikatemiehestä hosumassa viikatteensa kanssa. Kuvan alaosassa lukee valkoisella Children Of Bodom ja oikeassa yläkulmassa "Relentless Reckless FJulkaistiin 8.3.2011

Kotimainen Children Of Bodom (www.cobhc.com) julkaisi Universal Musicin kautta keskiviikkona 9. maaliskuuta uuden "Relentless Reckless Forever" -studioalbuminsa Suomen ulkopuolella, paitsi Australian markkinoilla, jossa se ilmestyy huomenna perjantaina. Tämä metalliryhmän uutukainen myi täällä Suomessa 8.3. kultalevyrajan verran julkaisupäivänään, eli levyä ostettiin päivän aikana vähintään 10 000 kappaletta. Decibel-lehden mukaan albumi on tiivistetty 36-minuuttiseksi kuuntelukokemukseksi. Revolver-lehti kehuu Bodomin luomista sanomalla, että jos jokin metallialbumi on vuonna 2011 hankittava, se on juuri tämä.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodomilta levy 8.3.2011.

 • Julkaistiin lauantaina 11.12.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1672 kertaa
 • Bändit:

"Relentless Reckless Forever" -albumin etukannessa erittäin yksityiskohtainen piirros riepuihin pukeutuneesat viikatemiehestä hosumassa viikatteensa kanssa. Kuvan alaosassa lukee valkoisella Children Of Bodom ja oikeassa yläkulmassa "Relentless Reckless FJulkaistaan 8.3.2011

Suomalainen Children Of Bodom (www.cobhc.com) valotti eilen uuden, uransa järjestyksessä seitsemännen studio-opuksensa yksityiskohdat. Kitaristi–laulaja Alexi Laihon luotsaama ryhmä tuo ensi vuoden maaliskuussa Universal Musicin tuella kauppoihin kuvassa näkyvän "Relentless Reckless Forever" -albuminsa. Albumi nauhoitettiin rokkituottaja Matt Hyden valvonnassa täällä Suomessa Petrax-studioilla. Teos sisältää yhteensä yhdeksän biisiä, sekä yhden bonusraidan, joka on Eddie Murphyn esittämästä kappaleesta "Party All The Time" tehty tulkinta. Albumin ensimmäinen single ja musiikkivideo on kappaleesta "Was it Worth it?", joka ei ole Laihon mukaan ihan tyypillisin Bodom-biisi.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodomilta "Relentless Reckless Forever".

 • Julkaistiin torstaina 25.11.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2638 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen Children Of Bodom (www.cobhc.com) kertoi kutsuvansa maaliskuussa 2011 päiville pöllähtävää pitkäsoittoaan nimellä "Relentless Reckless Forever". Albumi julkaistaan Universal Musicin tuella. Teos on Petrax Studioilla tuottaja Matt Hyden valvonnassa nauhoitettu. Kyseessä on Children Of Bodomin järjestyksessä seitsemäs studioalbumi. Levy on seuraaja vuoden 2008 "Blooddrunk"-rykäisylle, joka kävi ilmestyessään visiteeraamassa Suomen virallisen levylistan ensimmäisellä pallilla ja Yhdysvaltain Billboard Top 200 -listalla 22. sijalla. Kitaristi Alexi Laiho kertoo bändin tehneen kovasti töitä teoksen eteen eikä hän itse juurikaan nukkunut tai levännyt kuuteen viikkoon.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom aloittaa suurkiertueen Suomesta.

 • Julkaistiin tiistaina 16.11.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2007 kertaa
 • Bändit:

Eilen julkaisemassaan tiedotteessa Children Of Bodom (www.cobhc.com) listasi ensi vuoden alussa alkavan Euroopan-kiertueensa yksityiskohdat. Bändi suitsuttaa nettisivuillaan olevansa yksi maailman ahkerimmista livebändeistä ja käytännössä kasvaneen miehen mittoihin kiertuebussissa. Nyt yhtye suunnittelee siirtyvänsä kahden kuukauden pituiselle taipaleelle, joka vie Children Of Bodomin yhdessä Ensiferumin ja lämmittelijäbändi Machinae Supremacyn kanssa 23 Euroopan maahan. Maaliskuussa 2011 käynnistyvä kiertue starttaa täältä Suomesta, jossa bändit soittavat Oulussa, Tampereella ja Helsingissä ennen ulkomaille siirtymistä. Iso-Britannian ja Irlannin keikoilla nähdään mainittujen aktien lisäksi ruotsalainen viikinkimetallibändi Amon Amarth.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom siirtyi studioon.

 • Julkaistiin torstaina 05.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1825 kertaa
 • Bändit:

Helsinkiläinen Children Of Bodom (www.cobhc.com) tiedottaa uuden albumin äänitystöiden olevan käynnissä. Seuraajaa huhtikuussa 2008 julkaistulle "Blooddrunk"-albumille työstetään parasta aikaa. Uusi albumi tulee olemaan Bodomin väen järjestyksessä seitsemäs täyspitkä levy. Bändi aloitti kesäkuussa kappaleiden demoamisen. Nyt startanneet purkitussessiot tulevat katkeamaan hetkeksi, sillä Children Of Bodom on varmistanut useita keikkoja eri puolille Eurooppaa ja yhden myös tänne Suomeen. Bändi nähdään ensi viikon sunnuntaina Vantaalla esiintymässä Ankkarockin lavalla. Syyskuussa ryhmä keikkailee Black Label Societyn kanssa Pohjois-Amerikan alueella.

Lue koko julkaisu…

Children of Bodom Pakkahuoneella!

 • Julkaistiin keskiviikkona 19.05.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1887 kertaa
 • Bändit:

Valokuva Children Of Bodomin jäsenestä soittamassa kitaraa tai bassokitaraa punaisten spottivalojen säihkeessä.Kuva: Jouni Kautto

Suomen metallibändien kärkikaartiin kuuluva, ja valitettavan harvoin kotimaansa lauteilla nähty Children of Bodom keräsi Tampereen keskeisimmän musiikkiareenan täyteen. Saavuttuani paikalle noin varttituntia ennen ovien aukeamista, kiemurteli Pakkahuoneen edessä jo noin sata metriä pitkä jono innokkaita faneja. Päätin avata terassikauden viereisessä ravintolassa. Puolessa tunnissa olivat kiireisemmät päässeet sisätiloihin. Heitä seurattuani huomasinkin paikkaan pakkautuneen jo massiivisesti kuulijoita, vaikka H-hetkeen oli vielä parisen tuntia. Odotusaika sujui rattoisasti täyteen ahdetussa Klubi-osiossa. Kun keikan alkamishetki alkoi lähetä, hilasin itseni lavan eteen ja aloin odottaa sitä, mitä tänne oli tultu kuulemaan ja katsomaan: dynamiittipanosta nimeltä Children of Bodom!

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: "Skeletons in the Closet"!

 • Levyarvostelu julkaistiin sunnuntaina 06.12.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1890 kertaa
 • Bändit:

Children Of Bodomista (www.cobhc.com) ei ole vähään aikaan kuulunut mitään, joten olikin hämmentävä tunne saada käteen heidän uusin levynsä "Skeletons in the Closet", joka sisältää pelkkiä cover-biisejä. Miten tällaista hengentuotetta voi arvioida? Seuraavassa katsaus siitä, miten pojat ovat versioinneissaan onnistuneet! On melko rohkeaa lähteä markkinoille levyllä, jossa on pelkkiä cover-biisejä, muttta Children Of Bodom on sen kuitenkin tehnyt. Yhtyeen keikoilta ovatkin jo tuttuja mm. Iron Maidenin "Aces High" ja Ramonesien "Somebody put Something in My Drink", jotka löytyvät tietysti myös tältä levyltä.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: "Skeletons In The Closet".

 • Julkaistiin perjantaina 03.07.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 3199 kertaa
 • Bändit:

Tänään Turun Ruisrockissa esiintyvä metallibändi Children Of Bodom (www.cobhc.com) uutisoi julkaisevansa yksinomaan cover-kappaleilla varustetun studioalbumin Spinefarm Recordsin kautta syksymmällä. Albumin nimi on "Skeletons In The Closet". Se on muhkea seuraaja edellisen vuoden puolella esiintyneelle "Blooddrunk"-albumille. Tämä kokoelma Bodomin väen tekemiä tulkintoja muiden artistien kappaleista tullaan julkaisemaan useina eri painoksina — levystä julkaistaan eurooppalainen, yhdysvaltalainen ja japanilainen versio. Kukin variaatio albumista sisältää hieman toisistaan poikkeavan kappalelistan. Osa äänitteellä kuultavista viisuista on jo aikaisemmin julkaistu muilla levyillä. "Skeletons In The Closet" -kiekon julkaisupäivämäärää ei ole vielä tiedossa, mutta eilen julkaisemassaan tiedotteessa bändi lupaa sen ilmestyvän syksyllä 2009 maailmanlaajuisessa mittakaavassa.

Lue koko julkaisu…

Children of Bodom 1.3.2009 Helsingin Jäähallissa!

 • Julkaistiin keskiviikkona 08.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1768 kertaa
 • Bändit:

Valokuva Alexi Laihosta, joka soittaa kitaraa spottivalon alla. Tausta on tumma ja synkkä. Miehellä pitkät hiukset, hihaton musta paita ja paidassa valkoista pränttiä.Kuva: Jouni Kautto

Maaliskuun alussa oli saatavilla harvinaista herkkua. Children Of Bodomin (www.cobhc.com) keikka kotimaassaan. Lämmittelijöinä konsertissa olivat Diablo ja Cannibal Corpse, ja keikka oli Euroopan yli marssineen Bloodrunks Crawling Over You -kiertueen päätöskeikka seuraavana päivänä olevan Seinäjoen Rytmikorjaamon keikan ohella!

Helsingin Jäähalli oli täyttynyt vain vaivoin puoliksi, Children Of Bodomin lämmittelijöiden, Diablon ja Cannibal Corpsen esiintyessä. Molemmat heittivät melko lyhyet keikat, ja olikin huomattavissa, etteivät bändit ole aivan jäähallitasoa. Kenttäkatsomoon kasautuneesta ihmismassasta oli havaittavissa, mitä oli tultu kuulemaan.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodomilta coverlevy.

 • Julkaistiin tiistaina 24.02.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2356 kertaa
 • Bändit:

Children Of Bodom (www.cobhc.com) tullee julkaisemaan syksyllä 2009 kokoelman tekemiään tulkintoja muiden artistien ja yhtyeiden kappaleista. Yhtyeen pitkäaikainen basisti, eli Henkka "Blacksmith" Seppälä, kertoi brittiläiselle naistenlehdelle, FemaleFirstille, bändinsä aikovan julkaista cover-kappaleilla varustetun albumin vielä tämän vuoden syksyllä. Äänite tulee sisältämään valtaosan Children Of Bodomin aikaisemmin tekemistä tulkinnoista purkitettuna samojen kuorien väliin. Naistenlehdelle antamassaan haastattelussa bassotaituri kielii cover-albumin tekemisen johtuvan siitä, että COB on viime vuosina tehnyt runsaasti covereita. Bändiltä on aikaisemmin ilmestynyt mm. Britney Spearsin biisiin "Oops!… I Did It Again" tehty humoristinen tulkinta.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodomilta lenkkareita.

 • Julkaistiin lauantaina 18.10.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2270 kertaa
 • Bändit:

Suomalainen Children Of Bodom (www.cobhc.com) ryhtyi yhteistyöhön Fallen Footwear –nimisen yrityksen kanssa, jonka perustajana tunnetaan ammattitasoinen skeittari Jamie Thomas, tuodakseen myyntiin bändin viralliset "Trooper"– ja "Ripper"-nimiset lenkkitossut. Bändilenkkarit, joihin on kirjailtu Children Of Bodomin logo, löytyvät kenkäkauppa Fallen Footwearin nettisivuilta. Kenkäkauppiaaksi ryhtynyt skeittari Chris Cole sai taannoin puhelinsoiton metallimiesten managerilta, joka toivoi Colen tapaavan suomalaisyhtyeen jäsenet kasvotusten. Cole oli vienyt tapaamiseen mukanaan tuliaisia yrityksensä tuotevalikoimasta — bändin jäsenet mieltyivät Fallen Footwearin tuotteisiin niinkin paljon, että käyttivät niitä keikoillaan. Skeittari kertoo tapaamiensa bändin jäsenten osoittautuneen olevan hyvin normaaleja, maanläheisiä ja viihdyttäviä jamppoja.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom vaatekauppiaaksi.

 • Julkaistiin keskiviikkona 17.09.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 3427 kertaa
 • Bändit:

Angela Boatwrightin kuvassa Children Of Bodomin miehistö seisoo rivissä vaaleanharmaata taustaa vasten. Kvuassa yhteensä viisi miestä, joista jokaisella pitkät hiukset. Osa pitää käsiään housujensa taskuissa. Keskimmäisenä Laiho, jolla leukapartaa ja pipoKuva: Angela Boatwright

Suomimetallin kärkikaartiin kuuluva Children Of Bodom (www.cobhc.com) ulottaa raajansa musiikillisten sfäärien ulkopuolelle avaamalla oman vaatemalliston. Bändin energinen vokalisti-kitaristi Alexi "Wildchild" Laiho ja basisti Henkka "Blacksmith" Seppälä ovat avanneet Wildchild Industries -nimisen malliston, jonka tuotakatalogin luomuksista on toteutettu suoraan Laihon pollasta syntyneiden aivoitusten pohjalta. Laihon vaikutus yrityksen tuotekatalogiin edesauttikin yrityksen nimivalinnan päättämisessä. Wildchild Industries ei tarjoa nimestään tai Laihon ja Seppälän siihen osoittamistaan kytköksistä huolimatta virallisia Children Of Bodomin fanituotteita. Vasta perustetun yrityksen nettisivut ja nettikauppa avautui 31. elokuuta osoitteessa www.wildchildindustries.com.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: Hellhounds On My Trail.

 • Julkaistiin keskiviikkona 14.05.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1465 kertaa
 • Bändit:

Children Of Bodom -yhtyeen Aleksi Laiho ja kitaristi irvistelevät mustahkoa taustaa vasten. Miehet seisovat instrumentit kourassa vieretysten. Kuvan oikeassa laidassa ja yläosassa näkyy vaaleampaa valoa tai savua.Kuva: Angela Boatwright

Children Of Bodom (www.cobhc.com) teki temput ja julkaisi odottamattoman nopeasti uusimman musiikkivideonsa, nimittäin tästä "Hellhounds On My Trail" -nimisestä biisistä. Metallimusiikki.net kertoi vain muutamia päiviä sitten yhtyeen ehtineen luoda musiikkivideon valmiiksi ja sen aikeista julkaista "Hellhounds On My Trail" erikseen singlenä Spinefarm Records UK:n kautta kesäkuun 9. päivänä. Uusin single on seuraaja sinkkulohkaisujen sarjalle, jonka "Blooddrunk"-niminen riipaisu aloitti. "Hellhounds On My Trail" tullaan julkaisemaan, kuten tällä sivustolla uutisoitiin 10.5., kahtena eri versiona:

 • CD-versiona, joka sisältää cover-versiot Kenny Rogersin ja Alice Cooperin biiseistä, sekä kolme live-esiintymisestä taltioitua kappaletta. CD sisältää myös tämän nyt julkaistun musiikkivideon.
 • 12"-kuvavinyylinä. Tämä versio, kuten CD:kin, sisältää uuden kansitaiteen.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: "Hellhounds On My Trail" -single.

 • Julkaistiin lauantaina 10.05.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2028 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva Alexi Laihosta, jolla musta pipo päässä, tuima ilme naamalla ja yllään mustanvärinen t-paita. Hänellä kitara kourissaan, toinen käsivarsi pystyssä. Käsivarsi täynnä tatuointeja.Kuva: Angela Boatwright

Kitaravirtuoosi Alexi "Wildchild" Laihon luotsaama Children Of Bodom (www.cobhc.com) julkaisee Spinefarm Records UK:n kautta kesäkuussa 9. päivä uuden singlen "Blooddrunk"-albumin seuraajaksi. Uuden singleriipaisun nimi on "Hellhounds On My Trail". Se aiotaan julkaista kahtena eri versiona, joista toinen on perinteinen CD-levylle ahdettu painos. CD:n soittolistalla kuullaan kaksi cover-kappaletta (yksi Kenny Rogersilta ja Alice Cooperilta). Coverien lisäksi levylle on laitettu kolme live-esiintymisestä Lontoon Astoria-klubissa tedystä keikasta taltioitua biisiä. Children Of Bodomin miehistö kävi Astoriassa maaliskuussa kuluvana vuonna. Näiden kappaleiden lisäksi "Hellhounds On My Trail" sisältää nimikkokappaleesta tehdyn musiikkivideon. CD-version vaihtoehtoksi orkesteri tarjoaa 12"-kuvavinyyliformaattia.

Lue koko julkaisu…

Voita "Blooddrunk"-albumi!

 • Julkaistiin lauantaina 26.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1633 kertaa
 • Bändit:

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa Children Of Bodomin tuliterän "Blooddrunk"-albumin!

Voit osallistua kilpailuun kirjoittamalla kommentin mihin tahansa Metallimusiikki.net:in julkaisemaan artikkeliin. Kommentin on oltava asiallinen ja sen on sisällettävä älyllistä tekstiä, mutta kommentin varsinainen sisältö on toki kirjoittajan itsensä päätettävissä. Kommentin kirjoittajan on ehdottomasti ilmoitettava kommentissa toimiva sähköpostiosoite, jotta häneen voidaan ottaa yhteyttä, mikäli hän voittaa kilpailun. Kaikkien kommentin / kommentteja lähettäneiden henkilöiden kesken arvotaan yksi (1) tuliterä kopio COB:n "Blooddrunk"-nimisestä albumista. Palkinto on niin sanottu rajoitettu digipak-versio, joka sisältää CD:n ja DVD:n. Kilpailun voittomahdollisuuksia voi kasvattaa lähettämällä useampia kommentteja, sillä kommenttien määrää per sielu ei ole rajoitettu.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom yllättyi saamastaan suosiosta.

 • Julkaistiin perjantaina 25.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1301 kertaa
 • Bändit:

Children Of Bodomin jäsenet nojaavat laumana baaritiskiin, jonka päällä on pulloja ja laseja täynnä juomia. Kuvassa viisi miestä, joista oikeassa laidassa Alexi Laiho. Laiholla partaa ja viikset, pitkät hiukset.Kuva: Angela Boatwright

Suomalaisen raskaan metallin kärkinimeksi noussut Children Of Bodom (www.cobhc.com) kertoo olevansa tyytyväistä sakkia nyt kun sen uusin "Blooddrunk"-nimeä totteleva tekele on tehnyt historiallisia saavutuksia useiden eri maiden virallisilla albumilistoilla. Kiekkohan on Suomessakin nauttinut levylistan kärkisijasta julkaisunsa jälkeiset ensimmäisen ja toisen viikon. Mairittelevia meriittejä on saavutettu myös muualla maailmassa. "Blooddrunk"-kiekon ensimmäisen viikon listasijoitukset näyttävät tältä:

 • Japanissa 2. sija (kansainvälinen lista)
 • Japanissa 12. sija (kansainvälinen lista #2)
 • Kanadassa 7. sija
 • Saksassa 10. sija
 • Itävallassa 19. sija
 • Yhdysvalloissa 22. sija
 • Iso-Britanniassa 44. sija
 • Irlannissa 51. sija
 • Ruotsissa 28. sija

Bändin jäsenet kommentoivat olevansa erittäin yllättyneitä "Blooddrunk"-opuksen saamasta vastaanotosta. Levylistoilla koetut tähtihetket tuntuvat uskomattomilta. Vaikka bändin tarkoituksena ei ole luoda sellaista musiikkia, joka menestyisi hyvin albumilistoilla, tuntuu kuitenkin erittäin hyvältä saada metallialbumi menestymään näinkin hyvin.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom osallistuu Dingon tribuuttialbumiin?

 • Julkaistiin sunnuntaina 13.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1730 kertaa
 • Bändit:

Viisipäisen Children Of Bodomin jäsenet tummaa ja uhkaavaa taustaa vasten vuoden 2008 puolella otetussa promokuvassa. Alexi Laiholla parta ja pitkät hiukset, lyhythihainen musta paita ja housut.Kuva: Angela Boatwright

Varmistamattomien huhujen mukaan Children Of Bodom (www.cobhc.com) on osallistumassa suomalaisen Dingo-bändin kunniaksi luotavan tribuuttialbumin luomistyöhön laittamalla kiekolle yhden cover-version Dingon alkuperäisestä hittikappaleesta. Children Of Bodomin fanisivustolla, nimeltään Scythes Of Bodom, julkaistussa uutisessa kerrotaan Dingon toimintaa tunnustettavan tekemällä sen kunniaksi tribuuttijulkaisu. Tarkempia tietoja kokoelmasta paljastetaan tuonnempana.

Dingo on suomalainen kevyttä rokkia soittava bändi, joka toimi pari vuosikymmentä sitten. Se ehti toimia vain vuosivälillä 1982–1986, kunnes bändi pani pillit pussiin lokakuussa -86. Dingo on kuitenkin nostanut päätään myöhemminkin. Viimeksi se otti ja kasasi luunsa vuosikymmen sitten. Yhtye on tehnyt satunnaisesti live-esiintymisiä.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: Blooddrunk (musiikkivideo).

 • Julkaistiin tiistaina 19.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2359 kertaa
 • Bändit:

COB:n Alexi Laiho seisoo tummanruskeaa tausta vasten. Miehellä pitkät vaaleat hiukset ja yllään musta pilottitakkia muistuttava kangastakki. Toisessa kädessä hänellä savuava savuke.Kuva: Toni Härkönen

Children Of Bodom (www.cobhc.com) julkaisi muutamia päiviä sitten netissä musiikkivideon uuden "Blooddrunk"-albuminsa nimikkokappaleesta. Tämän videoleikkeen tuotannosta vastaa Katapult Filmproduktion. Video kuvattiin Saksan Berliinissä sijaitsevan entisen natsiparakin tiloissa, johon oli majoitettu myös neuvostoliittolaisia asevoimia ennen Saksan yhdistymistä.

"Blooddrunk"-albumi tullaan julkaisemaan Spinefarm Recordsin kautta 9. huhtikuuta digipak-versiona. Painoksen mukana tulee bonus-DVD, johon on ahdettu tämän musiikkivideon lisäksi 5.1. Surround Sound -teknologialla höystettyjä biisejä, sekä kuvagalleria. Digipakin CD:llä kuullaan cover-versio Stan Jonesin kappaleesta "Ghost Riders In The Sky".

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: "Blooddrunk".

 • Julkaistiin perjantaina 11.01.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2264 kertaa
 • Bändit:

Kuvassa tummahkoa puuseinää vasten ja nuhjuisella lattialla istuvia mieshenkilöitä, jotka kuuluvat Children Of Bodom -bändin remmiin. Keskimmäisenä istuu Alexi Laiho. Kaikilla heistä pitkät hiukset. Osalla farkut jalassa, mutta valtaosalla mustat vaatteetKuva: Toni Härkönen

Etelä-Suomesta käsin vaikuttava Children Of Bodom (www.cobhc.com) on juuri paljastanut uusimman albuminsa, jonka nimi on "Blooddrunk", kappalelistan. Kiekko sisältää nimikkobiisin lisäksi kahdeksan muuta kappaletta. Levy on tarkoitus julkaista Spinefarm Recordsin toimesta Euroopassa Suomessa 7. huhtikuuta, mutta Suomessa pari päivää myöhemmin.

Bändi äänitti "Blooddrunk"–albuminsa Mikko Karmilan kanssa sekä Petrax– että Finnvox–studioiden tiloissa vuoden 2007 loka-joulukuussa. Levyn lauluosuudet nauhoitettiin erikseen Peter Tägtgrenin avustamana samoin kuin kosketinsoitinraidat, jotka ääntiettiin Petraxin syövereissä Janne Wirmanin toimesta loka-joulukuussa 2007.

Lue koko julkaisu…

"Guitar Heroes" -konsertti Yle Extrassa.

"Guitar Heroes"-albumin julkaisujuhlaa vietetään helsinkiläisen Tavastian tiloissa tiistaina 6. päivä. Kyseinen illanvietto tullaan näkemään myös televisiossa, sillä se esitetään Yle X -kanavalla suorana ja sitten myös pari päivää myöhemmin uusintana. "Guitar Heroes" on nimensä mukaisesti kotimaisten kitarasankarien luoma kokoelmakiekko, jonka soittolistalta löytyy 11 ansioituneen heavy musiikkia soittavan kitaristin ääntelyä. Kitaristit taltioivat studiossa albumille kitarasooloja. Levyllä käy soittamassa Children Of Bodomin Roope Latvala, Stratovariuksen Timo Tolkki ja mm. Nightwish-yhtyeen Emppu Vuorinen. Tällä albumilla kuullaan ammattimuusikoiden esittäminä aivan uusia instrumentaalisia biisejä, joita ei kuulla missään muualla. Perinteisten instrumentaalien lisäksi kiekolla kuullaan erityinen "battle song", jossa kukin kitaramies näyttää todelliset kyntensä sooloilemalla.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom -basisti puhuu.

 • Julkaistiin tiistaina 23.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1417 kertaa
 • Bändit:

Children Of Bodom -bändin jäsenet. Taustalla punainen seinä, jossa puun varjoja. Etualalla bändin jäsenet, joista jokaisella pitkät hiukset.Keskimmäisenä A. Laiho

Children Of Bodom (www.cobhc.com) -bändi uutisoi Hollolan suunnalla tapahtuvan albumin äänitystöiden edistymisestä. Bändi työstää kiekko Petrax Studion tiloissa tuottajan virkaa toimittavan Mikko Karmilan kanssa. Yhtyeen basisti, Henkka T. Blacksmith, kertoo yhtyeen tekevän töitä vieläkin kitaraosuuksien kanssa. Johtuen aikataulullisista syistä, aikoo yhtye äänittää ensin kaikki rytmikitarat ja vasta sitten jatkaa soolojen ja melodisten kuvioiden purkittamista. Sen jälken kun em. vaiheet on saatu nauhoitettua kokonaisuudessaan, on Blacksmithin vuoro koittanut. Tuolloin on bassoraitojen vuoro. Mies kertoo, että uudet biisit "toimivat" hänen mielestään oikein hyvin ja kitaroiden äänimaailma on todella hyvä — bändi on erittäin tyytyväinen.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: Albumin rumpuraidat taltioitu.

 • Julkaistiin maanantaina 15.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1382 kertaa
 • Bändit:

Alexi Laiho seisoo ärjyn näköisenä yllään musta pilottitakki ja päässään pitkät hiukset. Hänellä kädet ristissä, toisessa kädessä savuava savuke.Kuva: Toni Härkönen

Children Of Bodom (www.cobhc.com) uutisoi studiopäiväkirjassaan taltioineensa äskettäin rumpukuviot tulevaa albumiaan varten. Bändihän äänittää kiekkoaan hollolalaisen Petrax Studion tiloissa. Levyn tuottajana toimii Mikko Karmila. Yhtye on aikaisemmin valottanut fanejaan, että tällä kertaa he saavat varautua kuulemaan myös Peter Tägtgrenin (Hypocrisy & Pain) musisointia, sillä mies käy vierailemassa levyllä. Albumi on tarkoitus julkaista 7. huhtikuuta ensi vuonna Spinefarm Recordsin toimesta. Ennen albumin ilmestymistä fanit voivat nautiskella uusimmasta COB-materiaalista singlen muodossa — single lohkaistaan ihmisten ilmoille maaliskuun 3. päivä.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom avasi studiopäiväkirjan.

 • Julkaistiin torstaina 11.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1450 kertaa
 • Bändit:

Children Of Bodom -bändin jäsenet seisovat tummassa huoneessa siten, että Laiho etummaisena ja muut rivissä hänen takanaan. Miehillä pääosin mustat vaatteet yllään. Kaikilla pitkät hiukset. Kuvakulma ylhäältä alaspäin.Kuva: Toni Härkönen

Suomalaisen Children Of Bodom (www.cobhc.com) -bändin nettisivuilla avatussa studiopäiväkirjassa yhtye paljastaa astelleensa vast’ikään Petrax Studion tiloihin Hollolaan äänittelemään uutta albumiaan. Siitä tulee jo kuudes pitkäsoitto ja seuraaja yhtyeen vuonna 2005 julkaisemalle "Are You Dead Yet?" -teokselle. Levyn tuottajana toimii Mikko Karmila. Yhtye kertoo albumilla käyvän vierailemassa ainakin Hypocrisyn ja Painin joukoista tuttu Peter Tägtgren. Kiekko on tarkoitus julkaista ensi vuoden huhtikuussa Spinefarm Recordsin kautta. Studiopäiväkirjassa ryhmän pitkäaikainen basisti, Henkka Blacksmith, kertoo päiväkirjassa paljastettavan bändin faneille, että miten levyn äänitystyöt edistyvät.

Lue koko julkaisu…

Children of Bodom: Peter Tägtgren vierailee albumilla.

 • Julkaistiin torstaina 04.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1941 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen bändikuva Children Of Bodom -yhtyeen miehistä, joita kuvassa viisi kappaletta. He ovat pukeutuneet mustiin vaatteisiin ja seisovat mustuuden edessä. Keskimmäisenä etualalla pitkähiuksinen Alexi Laiho, jolla häijy ilme kasvoillaan.Kuva: Toni Härkönen

Kotimaisen Children of Bodom (www.cobhc.com) -bändin basisti Henkka T. Blacksmith julkaisi orkesterin nettisivuilla väliaikatietoja bändin tulevan albumin edistymisestä. Mies kertoo bändin saaneen tähän mennessä koko pitkäsoiton musiikkimateriaalin valmiiksi. He ovat istuskelleet viime aikoina pitkään ja hartaasti harjoituskämpän tiloissa. Henkka kertoo yhtyeen olevan erittäin tyytyväinen kaikkiin albumilla kuultaviin kappaleisiin. Viikon vierähdettyä he pakkaavat soittokamat ja marssivat Helsingin ulkopuolella sijaitsevan studion tiloihin äänittelemään kiekkoa. Basisti arvelee kuutisen viikkoa kuluvan yksistään äänitystöiden hoitamiseen. Kiekon valmistamisessa avustaa tälläkin kertaa tuottaja Mikko Karmila.

Lue koko julkaisu…

Tuska tiedottaa: lisää esiintyjiä.

Maj Karma -yhtyeen jäsenet seisovat bändin keulahahmon takana. Kuvassa yhteensä neljä miestä, joista etummaisella ei ole hiuksia päässä lainkaan. Yhdellä miehistä, joka seisoo vasemmalla, on päässä hiuksista muotoiltu 'piikki'.Kuvassa Maj Karma

Tuska Open Air 2007 (www.tuska-festival.fi) värväsi jälleen kerran tämän vuoden esiintyjäkaartiin uusia bändejä. Tällä kertaa paikalle kerrotaan hankitun seuraavat yhtyeet:

 • Isis
 • Misery Index
 • Thunderstone
 • Turisas
 • Profane Omen
 • Scent Of Flesh

Lue koko julkaisu…

Ruisrock julkisti lisää esiintyjiä.

Poisonblack-bändin jäsenet seisovat mustissa vaatteissa keskellä tummasävyistä metsänrajaa. Taivas on pilvetön, auringosta aavistus oikeassa yläkulmassa.Kuvassa Poisonblack

Ruisrock 2007 (www.ruisrock.fi) julkaisi äskettäin luettelon uusista kiinnityksistä tämän vuoden esiintyjäkaartissa. Paikalle saapuu amerikkalainen grungea, hard rockia ja metallia yhdistelevä Stone Sour, brittiläinen vaihtoehtorock-yhtye The Magic Numbers, näyttelijä Juliette Lewisin bändi Juliette & The Lics (USA), sekä kohuttu brittitulokas, The Horros (Iso-Britannia). Suomalaisten bändien joukkoa kerrytettiin värväämällä paikalle Ismo Alanko Teholla, Sunrise Avenue ja The Flaming Sideburns.

Lue koko julkaisu…

Tuska Open Air: Blind Guardian.

Saksalainen power metal -ryhmittymä Blind Guardian (www.blind-guardian.com) on vahvistettu saapuvaksi Helsingin Kaisaniemessä järjestettävään kolme päivää kestävään Tuska Open Air -tapahtumaan, jota vietetään 29.6.–1.7. Uusia bändejä ounastellaan ilmoitettavan ensi viikon maanantaina, eli 16. päivä kuluvaa kuukautta.

Tapahtumaan on värvätty tähän mennessä kolmelle esiintymislavalle yhteensä 32 bändiä. Näiden bändien lisäksi paikallisissa klubeissa tullaan näkemään parin tusinan verran muita esiintyjiä.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom tekee biisejä.

 • Julkaistiin sunnuntaina 25.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1266 kertaa
 • Bändit:

Children Of Bodom -yhtyeen jäsenet seisovat mustaa taustaa vasten. Miehillä on pitkät mustat hiukset ja yllään nahkatakkia, bändipaitaa ym.Kotimaisen Children Of Bodom (www.cobhc.com) -ryhmän basisti, Henkka Seppälä, kertoo bändin kuulumisista yhtyeen nettisivuilla. Seppälä uutisoi Alexi Laihon (kitara ja laulu) olevan taas mukana menossa ja meiningissä. Laihohan loukkasi keilaradalla olkapäänsä, joka pidätti miehen soittamasta kitaraa kuuden viikon ajan. Laihon olkapää on ehtinyt viikkojen varrella parantua. Bändi on alkanut työstämään uutta musiikkimateriaalia, jota on jo ehtinyt jonkin verran valmistua.

Lue koko julkaisu…

Tuska 2007: liput myyntiin 28.2.

Tuska Open Air 2007 (www.tuska-festival.fi) -festarin lipunmyynti alkaa keskiviikkona (28.2.) kello 09:00 Tiketin ja Lippupalvelun kautta.

Lue koko julkaisu…

Tuska Open Air Metal Festival 2007 tiedottaa.

Suomen suurin metallimusiikkiin erikoistunut festari tiedottaa uutiskirjeessään seuraavaa:

 • Tämän vuoden Tuskassa esiintyy Children Of Bodom, Emperor ja W.A.S.P.
 • Erikoiserä lippuja myynnissä Finnish Metal Expossa

Kymmenettä juhlavuottaan juhliva Tuska-festivaali vahvistaa lisää ensi kesän esiintyjiä. Helsingin Kaisaniemessä 29.6.–1.7. järjestettävässä metalli-ilotulituksessa kuullaan aikaisempien vuosien tapaan ikivihreitä klassikoita ja tuoreita soundeja. Ja molempia koti- ja ulkomaisin voimin esitettyinä.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: In Your Face.

 • Julkaistiin sunnuntaina 11.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1749 kertaa
 • Bändit:

Children Of Bodom -bändin jäsenet istuvat puuseinän edessä lattiolla. Kuvassa myös Alexi Laiho. Miehillä (5 kpl) on pitkät hiukset.Suomen Children Of Bodom (www.cobhc.com) julkaisi bändille tyypillisen riehakkaan musiikkivideon kappaleestaan "In Your Face". Biisi on julkaistu myös vuoden 2005 puolella ilmestyneellä "Are You Dead Yet?" -albumilla. Kiekko oli COB:n viides studioalbumi. Viime vuoden tammikuussa "In Your Face" kipusi Britannien Top 40 Rock Singles -levylistan ykkössijalle. Children Of Bodom on yksi menestyneimpiä suomalaisia metallibändejä.

Vanhempaa bändin tuotantoa edustaa musiikkivideo kappaleesta "Deadnight Warrior". Kyseinen kappale julkaistiin vuonna 1997 "Something Wild" -nimisellä albumilla.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodomin ja Nightwishin jäsenet Kylähyllyt EP:lle.

Kylähullut-yhtyeen jäsenet, joiden joukossa on mm. Alexi Laiho.Children Of Bodom -bändin keulahahmo Alexi Laiho, Nightwishin Tuomas Holopainen ja entinen Finntroll-bändin laulaja Tapio Wilska käyvät vierailemassa kotimaisen Kylähullut (http://koti.mbnet.fi/khullut) -yhtyeen tulevalla EP-julkaisulla. EP:n nimi on "Lisää Persettä Rättipäille". Se julkaistaan kuluvan vuoden aikana.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: Needled 24/7.

 • Julkaistiin maanantaina 11.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1655 kertaa
 • Bändit:

Children Of Bodom -bändin jäsenet. Taustalla punainen seinä, jossa puun varjoja. Etualalla bändin jäsenet, joista jokaisella pitkät hiukset.Kotimainen ja maailmanlaajuisesti tunnettu Children Of Bodom (www.cobhc.com) on aina tehnyt näyttäviä musiikkivideoita biiseistään. Tämä "Needled 24/7" -niminen kappale on otettu bändin vuoden 2003 tammikuussa julkaisemalta "Hate Crew Deathroll" -albumilta. Yhtye perustettiin vuoden 1993 aikana, jolloin bändi tosin käytti nimeä Inearthed — bändi vaihto nimeksi Children Of Bodomiksi vuonna 1997 kun yhtye sai levytyssopimuksen. COB:n perustajajäsenet ovat: Alexi Laiho ja Jaska Raatikainen.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: Downfall

 • Julkaistiin perjantaina 24.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1728 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen metallipoppoo Children Of Bodom (www.cobhc.com) julkaisi tämän musiikkivideon kappaleesta "Downfall", joka on revitty bändin vuonna 1999 julkaisemalta "Hatebreeder"-nimiseltä albumilta. Albumin tarkka julkaisupäivämäärä on 26.4.1999 ja sillä on soittoaikaa yhteensä hieman yli 38 minuuttia. Metallimusiikki.net uutisoi 24.11.2006, että COB:n tuorein live-DVD, jonka nimi on "Chaos Ridden Years", on kivunnut Saksan levylistan häntäpäähän.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom -yhtyeen DVD "Chaos Ridden Years" Saksan listalle.

 • Julkaistiin perjantaina 24.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1517 kertaa
 • Bändit:

Children Of Bodom: Chaos Ridden Years -logo, joka näyttää liikennemerkiltä, varoituskolmiolta, jonka sisällä on viikatemiesChildren Of Bodom (www.cobhc.com) -bändin tuorein live-DVD "Chaos Ridden Years — Stockholm Knockout Live" on kivunnut Saksan kansallisen albumilistan sijalle n:o 75. Julkaisulle laitettu materiaali on kuvattu Ruotsin Tukholmassa. DVD:n ohjasi Revolver Film Company:n Patric Ullaeus. Live-esiintymisen soittoaikaa kertyy yhteensä 97 minuuttia — julkaisu pitää sisällään lisäksi runsaasti bonusmateriaalia.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: Trashed, Lost and Strungout

 • Julkaistiin maanantaina 25.09.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1672 kertaa
 • Bändit:

Vaikka tämän musiikkivideon lopussa hieman rävähtää eetteriin muutaman sekunnin ajaksi erään toisen bändin musiikkia, ei se vähennä lainkaan Children Of Bodomin musiikkivideon "Trashed, Lost and Strungout" vetovoimaa. Bändihän julkaisi vuonna 2004 samannimisen DVD-EP:n, joka sisälsi kyseisen biisin.

Lue koko julkaisu…

Children Of Bodom: Deadnight Warrior.

 • Julkaistiin maanantaina 25.09.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1959 kertaa
 • Bändit:

Suomalainen Children Of Bodom (www.cobhc.com) on tehnyt ahkerasti musiikkivideoita biiseistään — "Deadnight Warrior" edustaa COB:n vanhempaa materiaalia. "Deadnight Warrior" kuultiin ensimmäisen kerran bändin vuonna 1997 julkaisemalla "Something Wild" -albumilla.

Lue koko julkaisu…