Metallimusiikki.net

Children Of Bodom tänään studioon

Kivenlahti Rockiin, Sauna Open Airiin ja Nummirockiin jo hyvissä ajoin kiinnitetty Children Of Bodom aloittaa nyt seuraavan studioalbuminsa nauhoittamisen rumpuraitojen purkittamisella. Bändin rumpali Jaska Raatikainen tiedotti torstaina järjestetyn viimeiset bänditreenit ennen tositoimiin ryhtymistä. Hän on vakuuttunut uusien biisien mahtavuudesta — niissä on pala black metallia, hevimetallia, vanhan liiton kuolonmetallia ja myös melodioita, sooloja sekä muita hyvän albumin aineksia on kuultavissa. Children Of Bodomin seuraavan albumin biisien säveltäminen päättyi hieman ennen joulua.

Albumin yksityiskohtia ei vielä ole kerrottu. Se julkaistaan luultavasti loppukevään tai alkukesän aikana Nuclear Blast Recordsin ja Japanin alueella Marquee Inc.:in kautta. Marquee Inc. ja COB löivät kättä lokakuun alussa. Basisti Henkka Seppälä kertoi Japanin olevan ja aina olleen yksi bändin suosikkipaikoista ja merkittävimmistä markkina-alueista. Ryhmän toistaiseksi uusin levyjulkaisu on CD-DVD "Holiday at Lake Bodom (15 Years of Wasted Youth)". Sillä Children Of Bodom haluaa juhlistaa 15-vuotista uraansa. Yhtye soitti lokakuussa ensimmäistä kertaa urallaan Intiassa.

Children Of Bodom on:

  • Alexi Laiho (laulu ja kitarat)
  • Roope Latvala (kitarat)
  • Janne Warman (kosketinsoittimet)
  • Henkka Blacksmith (basso)
  • Jaska Raatikainen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.