Metallimusiikki.net

w.a.s.p.

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen w.a.s.p. liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin w.a.s.p.. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin w.a.s.p. liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

W.A.S.P. Wolfin kanssa Suomeen.

 • Julkaistiin tiistaina 06.10.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2105 kertaa
 • Bändit: ,

Hevibändi Wolfin miehistö mustiin pukeutuneena. Miehistö haahuilee matalakattoisessa tilassa, jonka katossa kulkee ilmastointiputkia. Kuvan jäsenistä kaikilla pitkät hiukset, osalla myös partaa. Oikean laidan mies irvistää ja hosuu kitarallaan.Kuva: Nikidesign

Ruotsalainen heviyhtye Wolf (www.wolf.nu) aikoo jyristä yllä Suomenmaan lokakuun 21.–24. päivien välisenä aikana, sillä metallibändi on värvätty tukijoukoksi W.A.S.P.:n Suomen-kiertueelle. Yhdysvaltalainen W.A.S.P. seuralaisineen ilmoitti keikkasuunnitelmansa Suomea varten eilen maanantaina. Bändit nähdään ensimmäiseksi Tampereella, sitten Joensuussa, Helsingissä ja lopuksi Oulussa. Tällä hetkellä Wolfin nelipäinen joukkio valmistautuu lähtemään reissuun Britanniassa, sillä bändin on tarkoitus matkata kanadalaisen hevikopla Cauldronin kanssa perjantaista lähtien.

Lue koko julkaisu…

W.A.S.P. tulee Turkuun, Tampereelle, Ouluun ja Vantaalle.

 • Julkaistiin lauantaina 02.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2221 kertaa
 • Bändit:

Yhdysvaltojen Kaliforniassa pari vuosikymmentä sitten perustettu W.A.S.P. (www.waspnation.com) on nimennyt uusia keikka-aikoja täällä Euroopan alueella. Bändi käy tekemässä liudan festivaaliesiintymisiä myös Suomessa. Ryhmän voi bongata kesällä Turussa, Tampereella ja Oulussa sekä Vantaalla. Ennen Eurooppaa yhtye kiertää Australiaa huhtikuun ajan. Bändi esiintyy heinäkuussa Turussa ja Tampereella, jonka jälkeen elokuun kaksi ensimmäistä päivää on varattu Oulun Teatria-klubia ja sitten Vantaan Ankkarockia varten.

W.A.S.P.–joukkojen tuorein albumi on nimeltään "Dominator". Se julkaistiin lokakuun alussa Demolition Recordsin toimesta sekä CD- että LP-formaateissa. CD:lle raavittu versio kiekosta on digipak-painos ja sen etukansi on erityinen 3D-hologrammi.

Lue koko julkaisu…

Tuska Open Air Metal Festival 2007 tiedottaa.

Suomen suurin metallimusiikkiin erikoistunut festari tiedottaa uutiskirjeessään seuraavaa:

 • Tämän vuoden Tuskassa esiintyy Children Of Bodom, Emperor ja W.A.S.P.
 • Erikoiserä lippuja myynnissä Finnish Metal Expossa

Kymmenettä juhlavuottaan juhliva Tuska-festivaali vahvistaa lisää ensi kesän esiintyjiä. Helsingin Kaisaniemessä 29.6.–1.7. järjestettävässä metalli-ilotulituksessa kuullaan aikaisempien vuosien tapaan ikivihreitä klassikoita ja tuoreita soundeja. Ja molempia koti- ja ulkomaisin voimin esitettyinä.

Lue koko julkaisu…

W.A.S.P. tulee Eurooppaan.

 • Julkaistiin tiistaina 13.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1005 kertaa
 • Bändit:

W.A.S.P. (www.waspnation.com) on paljastanut Euroopan kiertueen aikataulun. Bändi esiintyy huhti-toukokuussa mm. Norjassa, Saksassa ja Ruotsissa. Jälkimmäisessä bändi tekee yhteensä viisi esiintymistä. Norjassa W.A.S.P. tekee seitsemän keikkaa. Tällä kiertueella bändi ei saavu Suomeen.

Lue koko julkaisu…