Metallimusiikki.net

Children Of Bodom julkaisee uuden albuminsa ensi viikolla

Piirros osittain harmaasävyisestä, osittain valkopunaisesta viikatemiehestä. Kuvan keskellä Children Of Bodomin logo punaisella. Sen alla lukee singlen nimi.Julkaistaan 7.6.2013

Children Of Bodom, yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista metalliyhtyeistä, julkaisee uuden, odotetun albuminsa "Halo Of Blood" 7. kesäkuuta. Albumi on kerännyt jo hyviä arvioita kansainvälisissä alan lehdissä, myös Suomessa.

Sue antoi albumille pisteet 9/10 ja levyn arvostellut Henri Eerola totesi siitä: Halo Of Bloodilla kuullaan yhtyettä, joka on lakannut kyseenalaistamasta itseään niin soittajana kuin säveltäjänä, ja saattanut tämän myötä maailmaan parhaan albuminsa kymmeneen vuoteen.

Soundi-lehden Antti Mattila antoi levylle pisteet 4/5 ja summasi: Halo Of Blood kietoo sisäänsä eri vuosikymmenten heavyteemoja, jotka kaikki on luonnollisesti modernisoitu ja bodomisoitu. Tarttuvuus ja keveys kohtaavat täyden pimeyden ja raakuuden kitara- ja kosketinsankaruudelle otollisissa olosuhteissa. Juuri tämä tekee Bodimista Bodomin.

Rumban Juha Wakonen jakoi pisteet 4/5 ja kommentoi: Halo Of Blood on jälleen napakka suoritus tekijältään. Monipuolisten sävellysten, korkealta ja kovaa kiippareiden ja hienojen melodiakulkujen ansiosta se nojaa tukevasti yhtyeen ensimmäisten levyjen tunnelmiin.

Albumi nauhoitettiin äänittäjä Mikko Karmilan kanssa, joka on työskennellyt myös aiemmilla yhtyeen albumeilla "Hatebreeder" vuonna 1999, "Follow The Reaper" vuonna 2000 ja "Hate Crew Deathroll" vuonna 2003. Albumin tuottivat bändi yhdessä Mikko Karmilan kanssa, joskin lauluosuudet tuotti ruotsalainen tuottaja ja artisti Peter Tägtgren ja koskettimien äänityksestä vastasi Janne Wirman. Albumi miksattiin Finnvox Studioilla. "Halo Of Blood" julkaistaan 7. kesäkuuta Nuclear Blastin kautta. Pohjoismaissa ja Baltiassa albumin jakelee Sony Music.

"Halo of Blood" -albumin kappaleet:

 1. Waste Of Skin
 2. Halo Of Blood
 3. Scream For Silence
 4. Transference

 5. Bodom Blue Moon (The Second Coming)
 6. The Days Are Numbered
 7. Dead Man’s Hand On You
 8. Damage Beyond Repair
 9. All Twisted
 10. One Bottle And A Knee Deep

Children Of Bodom on:

 • Alexi Laiho (laulu jakitara)
 • Roope Latvala (kitara)
 • Janne Wirman (kosketinsoittimet)
 • Henkka Seppälä (basso)
 • Jaska Raatikainen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.