Metallimusiikki.net

Voita "Blooddrunk"-albumi!

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa Children Of Bodomin tuliterän “Blooddrunk“-albumin!

Voit osallistua kilpailuun kirjoittamalla kommentin mihin tahansa Metallimusiikki.net:in julkaisemaan artikkeliin. Kommentin on oltava asiallinen ja sen on sisällettävä älyllistä tekstiä, mutta kommentin varsinainen sisältö on toki kirjoittajan itsensä päätettävissä. Kommentin kirjoittajan on ehdottomasti ilmoitettava kommentissa toimiva sähköpostiosoite, jotta häneen voidaan ottaa yhteyttä, mikäli hän voittaa kilpailun. Kaikkien kommentin / kommentteja lähettäneiden henkilöiden kesken arvotaan yksi (1) tuliterä kopio COB:n “Blooddrunk”-nimisestä albumista. Palkinto on niin sanottu rajoitettu digipak-versio, joka sisältää CD:n ja DVD:n. Kilpailun voittomahdollisuuksia voi kasvattaa lähettämällä useampia kommentteja, sillä kommenttien määrää per sielu ei ole rajoitettu.

Kilpailu on voimassa aikavälillä 26.4.–26.5.2008. Tämän aikavälin sisällä lähetetyt kommentit (joissa on ilmoitettu kommentoijan toimiva sähköpostiosoite) osallistuvat automaattisesti arvontaan. “Blooddrunk” arvotaan kaikkien kommentoijien kesken ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse. Albumi toimitetaan voittajalle postitse — levyn toimituskulut maksaa Metallimusiikki.net.

Kommentissa toimiva sähköpostiosoite kannattaa ilmoittaa kunkin artikkelin yhteydessä olevan kommentointilomakkeen Sähköposti-kenttään, johon ilmoitettua sähköpostiosoitetta ei näytetä missään vaiheessa julkisesti. Kilpailuun osallistuneiden kommentoijien sähköpostiosoitteita ei käytetä suoramarkkinointiin, vaan ainoastaan kilpailun voittajan kanssa kontaktin luomiseen.

26.5.2008: Kilpailu on päättynyt! Voittajaksi arvottiin kommentoija, jonka nimimerkki on “Jaska P.A.”. Häneen on otettu yhteyttä albumin toimitusta varten. Onnea voittajalle!

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Kilpailu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.