Metallimusiikki.net

blind guardian

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen blind guardian liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin blind guardian. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin blind guardian liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Blind Guardian: "Memories of a Time to Come".

 • Julkaistiin sunnuntaina 30.10.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1632 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen power metal -bändi Blind Guardian (www.blind-guardian.com) paljastaa kokoelma-albuminsa ilmestyvän ensi vuoden tammikuussa nimellä "Memories of a Time to Come". Albumi julkaistaan Nuclear Blast Recordsin tietojen mukaan 27.1. uudelleen nauhoitetuilla ja remix-biiseillä täytettynä. Se sisältää musiikkia koko Blind Guardianin pitkän uran varrelta. Julkaisusta tehdään normaalin yhden levyn version lisäksi erityinen kolmen CD:n laajuinen erikoisversio, jolla kuullaan bändin varhaiskauden demoasteista materiaalia, kun Blind Guardian tunnettiin vielä nimellä Lucifer’s Heritage. Tämän levyn lisäksi metalliryhmä purkittaa ensi vuoden varrella julkaistavan studioalbumin. Se tulee olemaan orkestraalinen teos ja sen luomistyöhön osallistuu saksalainen fantasiakirjailija Markus Heitz.

Lue koko julkaisu…

Tuska 2011 -kooste.

Tämän kesän Tuska-festivaaleilla oli edessään suuri muutos. Järjestämispaikka kun vaihtui monen Kaisaniemessä vietetyn vuoden jälkeen Suvilahden tapahtumakentälle. Lavojen määrä oli noussut peräti neljään, joista kaksi oli isoja päälavoja. Bändejä oli pakattu mukaan melkoinen arsenaali, niin että jossain lavalla oli koko ajan toimintaa, jopa yhtäaikaisesti. Paikkana Suvilahti oli melko ankea, ja kuuma asfalttikenttä. Lisäksi tänä vuonna ei enää saanut tuoda omia alkoholeja mukana. Katsojilla tuntui kuitenkin olevan helteessä riemu katossa, vaikka varsinaisia megaluokan bändejä ei ollutkaan esiintyjälistalla. Tarkastellaanpa hiukan bänditarjontaa. Jutun seassa on valokuva Agnostic Frontin, Amon Amarthin, Amorphiksen, Blind Guardianin, Meshuggahin ja Wintersunin esiintymisistä.

Lue koko julkaisu…

Blind Guardian: "At the Edge of Time".

 • Julkaistiin sunnuntaina 27.06.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1536 kertaa
 • Bändit:

"At the Edge of Time" -albumin yläosassa Blind Guardianin kullanhohtoinen logo ja sen alapuolella fantasiakuvitusta. Kuvassa laidoilla miekkamiehet ja keskllä siivekäs demoni tai muu olento hohtavan pyramidin edessä.Julkaistaan kesällä

Power metallia tekevä Blind Guardian (www.blind-guardian.com) laittoi lähes 64 minuutin pituisen uuden pitkäsoittonsa biisimateriaalia kuunneltavaksi nettiin. "At the Edge of Time" -albumin kymmenestä biisistä on kuunneltavissa saksalaisyhtyeen omilla kotisivuilla. Albumi aiotaan julkaista jossain vaiheessa loppukesää tai alkusyksyn aikana Nuclear Blast Recordsin tuella. Teokselta lohkaistiin toissapäivänä singlebiisi "A Voice in the Dark". Yhtyeen järjestyksessä kymmenes studioalbumi ilmestyy Pohjois-Amerikassa 24. elokuuta. Levyn Euroopan alueen ilmestymishetkeä ei ole nimetty. Kiekosta aiotaan julkaista erikoisversio varustettuna bonus-CD:llä. Bonuslevyn sisälmyksiin kuuluu kuusi uutta biisiä, yksi musiikkivideo ja dokumenttielokuva. Lisäksi erikoispainoksen hankkinut fani saa latauskortin, jolla hän voi ladata digitaalista sisältöä.

Lue koko julkaisu…

Blind Guardianilta albumi loppukesästä.

 • Julkaistiin torstaina 13.05.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 967 kertaa
 • Bändit:

Kansikuva Blind Guardianin "A Foice in the Dark" -singlen etukannesta. Kannen yläosassa kultaisin kirjamin yhtyeen logo ja alaosassa pienellä koolla ja haaleammalla värillä singlelevyn nimi.Julkaistaan 25.6.2010

Power metallia tekevä Blind Guardian (www.blind-guardian.com) kutsuu loppukesästä 2010 julkaistavaa uutta albumia nimellä "At the Edge of Time". Se on seuraaja vuoden 2006 aikana ilmestyneelle "A Twist in the Myth" -levylle. Saksalaisyhtyee on aikeissa tasoittaa tulevan studiorykäisynsä tietä laskemalla kauppoihin kesäkuun 25. päivä singlelevyn "A Voice in the Dark". Singlen nimikkokappaleesta voi käydä kuuntelemassa puolen minuutin pituisen näytteen Blind Guardianin nettisivuilla. Single tulee sisältämään yhteensä kolme biisiä. Niistä ropisee soittoaikaa varttitunnin verran. Bändin laulaja Hansi Kürschin tänään antaman mielipiteen mukaan "At the Edge of Time" on yhtyeen järisyttävin ja eeppisin albumi tähän menenssä. Se tulee sisältämään kahdeksan tai yhdeksän biisiä, joista joka iikka on hyvin erilainen.

Lue koko julkaisu…

Tuska Open Air: Blind Guardian.

Saksalainen power metal -ryhmittymä Blind Guardian (www.blind-guardian.com) on vahvistettu saapuvaksi Helsingin Kaisaniemessä järjestettävään kolme päivää kestävään Tuska Open Air -tapahtumaan, jota vietetään 29.6.–1.7. Uusia bändejä ounastellaan ilmoitettavan ensi viikon maanantaina, eli 16. päivä kuluvaa kuukautta.

Tapahtumaan on värvätty tähän mennessä kolmelle esiintymislavalle yhteensä 32 bändiä. Näiden bändien lisäksi paikallisissa klubeissa tullaan näkemään parin tusinan verran muita esiintyjiä.

Lue koko julkaisu…

Angra kiertää Japania Blind Guardianin kanssa.

 • Julkaistiin tiistaina 17.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1135 kertaa
 • Bändit: ,

Brazilian melodista metallia takova Angra (www.angra.net), on lähdössä Japaniin tekemään minikiertueen Blind Guardianin kanssa. Bändi on hiljattain käynyt esiintymässä Tokiossa — Angra esiintyi ennen Megadethia.

Lue koko julkaisu…