Metallimusiikki.net

finntroll

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen finntroll liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin finntroll. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin finntroll liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Finntroll: "Blodsvept"

 • Julkaistiin perjantaina 15.02.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1502 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen piirros sarvipäisestä ja partasuisesta peikota hampaisiin asti aseistettuna. Kuvan yläosassa Finntroll-logo mustalla.Julkaistaan 22.3.2013

Helsinkiläinen peikkometalliyhtye Finntroll (www.finntroll.net) tuo maaliskuun aikana Suomeen kuudennen albuminsa. Albumi ilmestyy Suomen alueella 22.3., muualla Euroopassa muutamaa päivää myöhemmin ja Yhdysvaltojen fanien ulottuville se saapuu huhtikuun alussa. Trollitiimin uutukainen on seuraaja vuoden 2010 "Nifelvind"-albumille. Yhtye nauhoitti uuden levynsä Helsingissä Sonic Pump Studion tiloissa. Bändi tuotti levyn omatoimisesti Henri "Trollhorn" Sorvalin johdolla. Myös ohessa näkyvä kansitaide on toteutettu ilman mainittavaa ulkopuolista tukea: graafikan loihti kitaristi Samuli "Skrymer" Ponsimaa. Yhtyeen mukaan tämä albumi on kovan puurtamisen tulos Finntrollin pyrittyä luomaan omanlaistaan musiikkia ja koettaen samalla hakea metallimusiikissa epätyypillisiä soundeja sen mukaan.

Lue koko julkaisu…

Finntrollilta albumi maaliskuussa 2013

 • Julkaistiin lauantaina 08.12.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1380 kertaa
 • Bändit:

Helsingin Finntroll (www.finntroll.net) uutisoi keskiviikkona miksaavansa nyt seuraavaa albumiaan, maaliskuun lopussa ilmestyvää vielä nimetöntä luomustaan vuoden 2010 "Nifelvind"–levyn seuraajaksi. Century Media Recordsin kautta julkaistava 7. albumi sisältää luultavasti 11 biisiä. Studiopäiväkirjassaan Finntrollin väki paljastaa muun muassa kokemistaan teknisistä ongelmista ja että soittolistalle on purkitettu biisejä, joiden työnimet ovat "Blodsvett", "Piraatti with Virta"", "Kyyppari", "Lolbster" ja "Halkodisko". Bändin Trollhorn kertoo Finntrollin olevan usein folk metalliksi luokiteltava yhtye vaikkakin musiikissa kuullaan myös ska- ja sirkusmusiikin vaikutteita, black metallia, death metallia, sekä latinalaisen musiikin häivähdyksiä.

Lue koko julkaisu…

The Iniquity Descent: "Trust The Serpent".

"Trust The Serpent" -albumin kannessa mustavalkoinen piirros jonkinlaisesat kulmikkaasta rasiasta, jonka sisällä tapinnokassa kiemurtelee musta käärme. Kuvassa ei lue lainkaan tekstiä.Julkaistaan 29.11.2010

Trollimetallibändi Finntrollin kokoonpanossa suutaan soittava Vreth uutisoi sivuprojektinsa The Iniquity Descentin julkaisevan EP-levyn marraskuun lopussa. Pohjanmaalta kotoisin oleva The Iniquity Descent julkaisee "Trust the Serpent" -nimisen neljän biisin EP:n 29. päivä kuluvaa kuukautta. Sen soittolistalla kuultava neliminuuttinen kappale "Decimate, Disintegrate" on laitettu kuunneltavaksi yhtyeen MySpace-sivuille. Samasta jukeboksista löytyy pariminuuttinen miksaamattomista kappaleista koostuva näyteklippi. EP-kiekko on bändin ensimmäinen julkaisu. Vreth, eli Mathias Lillmåns, kertoi projektin nimen vasta syyskuussa. Syyskuussa kerrottiin bändin nimen lisäksi, että yhtye on nauhoittanut alunperin 11 biisiä. Vielä ei ole tiedossa tullaanko EP:n soittolistalta pois jääneitä kappaleita käyttämään.

Lue koko julkaisu…

Nummirock 2010 — Ensimmäiset kiinnitykset.

Juhannuksen 24.–26.6.2010 raskaimmat rytinät kuullaan taas Kauhajoen Nummirockissa. Ensimmäiset ulkomaan vieraat saapuvat Floridasta Chris Barnesin johdolla, kun Six Feet Under täräyttää kalvot kenttään perjantai-iltana. Brasiliasta festariyleisöä viihdyttämään saapuva Sepultura tanssittaa juhlakansaa lauantaina. Nummirockissa Sepultura on nähty aikaisemminkin vuonna 1996. Kotimaisesta tähtikaartista esiintymisensä ovat ehtineet vahvistaa Sonata Arctica, Tarot, Mokoma, Finntroll, Insomnium ja Sotajumala. Molemmat listat saavat tietenkin reippaasti jatkoa kevään mittaan.

Viime vuoden lopussa Nummirock julkaisi uuden Demosetä-palvelun, jossa demobändit voivat ilmoittautua mukaan kisaamaan kolmoslavan esiintymispaikoista. Tähän mennessä bändejä on ilmoittautunut kiitettävät 200 kappaletta. Suosikkibändiä voi käydä äänestämässä osoitteessa demoseta.nummirock.fi.

Lue koko julkaisu…

Finntroll: Solsagan.

 • Julkaistiin lauantaina 16.01.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2059 kertaa
 • Bändit:

Finntrollin "Nifelvind"-albumin etukannessa koristeelliset puusta kaiverretut riimut hirviömäisen metsässä asustelevan olennon päällä. Riimujen seassa lukee Finntrollin nimi yläosassa ja alhaalla albuminkin nimi. Taustalla näkyvä valokuva tai maalaus on vJulkaistaan 17.2.2010

Folk metallia soittava Finntroll (www.finntroll.net) laski juuri yleisön nähtäväksi ensimmäisen musiikkivideon ensi kuukauden 17. päivä julkaistavan "Nifelvind"-albuminsa kappaleesta. Vasara Filmsin toteuttama musiikkivideo on kappaleesseen "Solsagan" kuvattu 4,5 minuutin pituinen elämys. Joulukuun jälkimmäisellä puoliskolla trollitiimi laski musiikkivideon luomisesta kertovan videoklipin katsottavaksi YouTubeen. Vasara Filmsin aikaisempiin meriitteihin samalta rintamalta kuuluu mm. DragonForcelle, FM2000:lle, End Of Youlle, Turisakselle, Sonata Arcticalle ja Diablolle tehdyt videot. Tämän videon valmistuttua Finntroll valmistautuu keikkailemaan. Yhtye soittaa helmikuun alussa ensimmäistä kertaa urallaan Israelissa. Helmikuussa bändi nähdään julkaisujuhlan muodossa myös Helsingin Nosturissa.

Lue koko julkaisu…

Finntroll: "Nifelvind".

 • Julkaistiin perjantaina 27.11.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2526 kertaa
 • Bändit:

Suomenruotsalainen Finntroll (www.finntroll.net) tiedottaa kutsuvansa uutta albumilevyään nimellä "Nifelvind". Näin ollen albumin nimi ei aikaisemmista ennakkotiedoista poiketen olkaan "Mot Skuggornas Värld". Peikkometallibändi tulee julkaisemaan tämän äänitteensä ensi vuoden helmikuussa pitkin poikin maita ja mantuja, mutta ensimmäisenä se ilmestyy Century Media Recordsin avulla Suomessa. Suomalainen fanikunta saa levynsä kynsiinsä keskiviikkona 17. helmikuuta 2010. Muualle Eurooppaan kiekko rynnii helmikuun lopussa ja Pohjois-Amerikkaan maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Lokakuun lopussa masteroitu "Nifelvind" viimeisteltiin helsinkiläisen Finnvoxin studiolla Mika Jussilan toimesta. Albumi myös äänitettiin pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa Sonic Pump Studiossa. Opuksen kansitaiteesta on kiittäminen Finntrollin kitaristi Skrymeriä. Kansikuvaa ei ole vielä paljastettu.

Lue koko julkaisu…

Finntrollin "Mot Skuggornas Värld" on valmis.

 • Julkaistiin lauantaina 14.11.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1499 kertaa
 • Bändit:

Peikkometallibändi Finntroll (www.finntroll.net) sai valmiiksi uuden studioalbuminsa. Albumi masteroitiin jo lokakuun lopussa ja nyt myös sen muut yksityiskohdat on hoidettu pois päiväjärjestyksestä, joten "Mot Skuggornas Värld" on valmis kohtaamaan kuuntelijansa alkuvuodesta 2010. Albumin julkaisee Century Media Records, jonka kanssa ryhmä allekirjoitti levytyssopimuksen syyskuussa 2009 seuraavien kolmen studioalbumin esille tuomisesta maailmanlaajuisessa mittakaavassa. Sopimuksen kolmantena osapuolena on King Foo Entertainment. Finntroll ilmoitti sopimuksen syntymisen jälkeen aikovansa julkaista pitkäsoiton alkuvuodesta 2010 ja lähteä sen jälkeen helmikuussa Euroopan-kiertueelle. Sen jälkeen bändi tekee itseään tykö pohjois-amerikkalaiselle fanikunnalleen.

Lue koko julkaisu…

Finntroll Century Media Recordsille.

 • Julkaistiin perjantaina 04.09.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1529 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen Finntroll (www.finntroll.net) uutisoi solmineensa sangen muhkean maailmanlaajuisen sopimuksen Century Media Recordsin kanssa. Uusi levytyssopimus tulee tarkoittamaan sitä, että peräti kolme seuraavaa Finntrollin albumia ilmestyy Century Median toimesta. Sopimuksen ensimmäinen levy on tarkoitus julkaista varhain vuoden 2010 alussa. Folk metallia soittava Finntroll siirtyikin nauhoittamaan albumiaan helsinkiläisen Sonic Pump Studion tiloihin heinäkuun lopussa. Viidennelle albumilleen bändi on nauhoittanut tiettävästi ainakin kymmenen biisiä, sekä intron. Nauhoitetuista viisuista yksi on akustinen. Albumin äänityshommat päättyivät jo aikaisemmin ja kiekon miksausoperaatio pääsi käynnistymään elokuun lopussa.

Lue koko julkaisu…

Finntroll Sauna Open Airissa 6.6.2009!

 • Julkaistiin tiistaina 23.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2219 kertaa
 • Bändit:

Finntrollin jäsenet soittavat esiintymislavalle vihreiden spottivalojen sohiessa takana. Kuvassa etummaisena kitaristeja ja basisti, takana rumpali.Kuva: Jouni Kautto

Finntroll (www.finntroll.net) piti korkealla suomalaisen metallin lippua lauantain hämärtyessä illaksi Sauna Open Airissa. Yhtye haali runsaslukuisen, ja innostuneen kuulijakunnan keikalleen, joten oli syytä myös katsastaa yhtyeen kuulumiset. Kun keikan hiet oli pyyhitty pois, sain bändin edustajan, kitaristi Mikael "Routa" Karlbomin, istahtamaan, ja ihailemaan maisemia kauniin Pyhäjärven rannalle. Siinä olikin oiva hetki kysyä häneltä, mikä on bändille pyhää, ja mikä ei!

Tämä on kolmas osa Tampereella järjestetyn Sauna Open Airin yhteydessä tehdystä haastattelusarjasta. Edellinen osa ilmestyi 15.6. ja silloin haastateltavana oli Profane Omen. Artikkelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi 14.6. ja siinä turistiin 45 Degree Womanin kanssa.

Lue koko julkaisu…

Finntroll tekee albumia.

 • Julkaistiin perjantaina 29.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1641 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva Finntrollin jäsenistä, jotka seisovat mustaa taustaa vasten mustat tai tummanharmaat vaatteet yllään. Kuvan jäsenet ovat miehiä. Jokaisella heistä pitkät hiukset, osalla myös corpsemaskit kasvoilla.Kuva: Diana Nitschke

Folk metallia soittava Finntroll (www.finntroll.net) työstää nyt uutta musiikkimateriaalia, josta on tarkoitus koostaa seuraaja vuonna 2007 ilmestyneelle albumille "Ur Jordens Djup". Yhtyeen kosketinsoittaja Henri "Trollhorn" Sorvali uskoo tähän mennessä valmiina olevan yhdeksän uutta viisua, joista kertyy soittoaikaa noin 39 minuutin verran. Tämä on alustava arvio, joka voi muuttua huomattavastikin. Musiikillisesti levy edustaa Trollhornin puheiden mukaan jossain määrin samanlaista meininkiä kuin mitä "Ur Jorderns Djup" tai debyyttialbumi edustavat.

Finntrollin joukot päättivät viime viikolla, että puolen vuoden ajan kestänyt keikkatauko päättyy. Yhtye ryhtyy keikkailemaan Suomessa ja ulkomaillakin kesäkuun alusta lähtien. Keikkailu käynnistyy perjantaina 5. kesäkuuta, jolloin miehistö marssii helsinkiläisen Virgin Oilin lavalla. Keikalla Finntrollia lämmittelee Draugnim. Finntroll nähdään myös Sauna Open Airissa. Muita keikkoja Suomen rajojen sisällä yhtye ei toistaiseksi aio tehdä.

Lue koko julkaisu…

Fields of Rock peruttu.

Kylmänsininen ja hyvin tummasävyinen valokuva Finntrollin jäsenistöstä, joka poseeraa äkäiseltä näyttävin naamoin keskellä talvikorpea mustaa taustaa vasten. Miehillä pitkät hiukset, mustat vaatteet, osalla silinteri päässä ja toisella osalla mustaa viittKuva: Diana Nitschke

Tämän vuoden Fields of Rock (www.fieldsofrock.nl) -metallifestivaali on jouduttu perumaan. Tapahtuma oli alunperin kaavailtu koettavaksi kesäkuun 20.–22. välisenä ajanjaksona Alankomaiden Biddinghuizenissa sijaitsevan Evenemententerrein of Walibi Worldin tiloissa, mutta toisin kävi. Tapahtumaa järjestäneet tahot kertovat eilen festivaalin nettisivuille julkaisemassaan uutisessa hyvin yksityiskohtaisesti kaikista niistä syistä, joiden kerrotaan johtaneen koko festivaalin perumiseen. Ensisijainen syy peruuntumiseen on pääesiintyjien puuttumisesta koitunut lipunmyynnin alhaisuus. Organisaattorit kertovat perumisen olleen erittäin vaikea päätös, mutta toisaalta järkevin, koska he eivät koe hyväksi ratkaisuksi jatkaa sellaisen operaation suorittamista, josta tulee joka tapauksessa "pahasti takkiin". Järjestäjät pahoittelevat syvästi kaikkien niiden lipun hankkineiden Fields of Rock -fanien puolesta ja kertovat, että ennakkoliput voi palauttaa ja niistä saa hyvityksen.

Lue koko julkaisu…

Chthonian: That'll Teach You.

 • Julkaistiin perjantaina 28.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1600 kertaa
 • Bändit: ,

Hyvin pimeä valokuva Chthonian-bändin kahdesta miesjäsenestä, jotka seisovat täysin mustaa taustaa vasten osittain varjojen peittäminä. Etummaisena vasemmalla kitaristi tai basisti. Hänellä pitkät hiukset. Taka-alalla oikeassa laidassa kaljupäinen rumpaliKuva: Oscar Hagen

Väkivaltaista black metallia takova Chthonian (www.chthonian.info) tarjoaa musiikkivideollaan "That’ll Teach You" nopeatempoista ärjymistä. Video kuvattiin kuluvan vuoden maaliskuussa puolen välin taitteessa. Kyseinen biisi ilmestyi "Of Beatings and the Silence in Between" -albumilla, joka julkaistiin kotimaisen Woodcut Recordsin kautta kuluvan vuoden maaliskuussa. Pitkäsoitto on yhtyeen esikoisalbumi. Sitä aikaisemmin bändiltä ilmestyi yksi demo.

Chthonian-ryhmän riveissä vaikuttaa myös folk metallia soittavan Finntrollin keulahahmo Mathias "Vreth" Lillmåns.

Lue koko julkaisu…

Finntroll: Nedgång.

 • Julkaistiin tiistaina 05.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1532 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen ryhmäkuva Finntroll-bändin jäsenistä, jotka seisovat hyvin tummasävyistä taustaa vasten.Suomalainen peikkobändi

Trollibändi Finntroll (www.finntroll.net) julkaisi upouuden musiikkivideon kappaleestaan "Nedgång". Uuden biisin perusteella bändin nykyinen laulaja on tuonut yhtyeeseen folk-metallin ohi black metal -vaikutteita. Musiikkivideo on teatraalinen, voimakas, joka nojautuu vahvasti visuaalisesti elähdyttävään tarinaan. Kappale kuullaan bändin uran järjestyksessä viidennellä albumilla, minkä nimi on "Ur Jordens Djup". Kiekon nimi on vapaasti suomennettuna "Maan Syvyyksistä". Albumi julkaistiin maaliskuun lopulla. Se on ensimmäinen pitkäsoitto, jossa kuullaan uuden laulajan, Mathias "Vreth" Lillmånsin, lauluääntä. Mies korvasi Tapio Wilskan viime vuoden puolella.

Lue koko julkaisu…

Bloodstock Open Air: Finntroll, Firewind, Head On...

Mustavalkoinen ryhmäkuva Finntroll-bändin jäsenistä, jotka seisovat hyvin tummasävyistä taustaa vasten.Kuvassa Fintroll

Kotimainen Finntroll, kreikkalainen Firewind ja brittiläinen Head On vahvistettiin saapuvaksi Bloodstock Open Air -festareille, jota vietetään elokuun 16.–18. päivä Englannin Catton Hallissa, Derbyshiressa. Tapahtumassa tullaan näkemään myös mm. Korpiklaani, Dark Tranquillity ja In Flames. Lisää tietoja BOA:sta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.bloodstock.uk.com.

Lue koko julkaisu…

Tuska Open Air: Blind Guardian.

Saksalainen power metal -ryhmittymä Blind Guardian (www.blind-guardian.com) on vahvistettu saapuvaksi Helsingin Kaisaniemessä järjestettävään kolme päivää kestävään Tuska Open Air -tapahtumaan, jota vietetään 29.6.–1.7. Uusia bändejä ounastellaan ilmoitettavan ensi viikon maanantaina, eli 16. päivä kuluvaa kuukautta.

Tapahtumaan on värvätty tähän mennessä kolmelle esiintymislavalle yhteensä 32 bändiä. Näiden bändien lisäksi paikallisissa klubeissa tullaan näkemään parin tusinan verran muita esiintyjiä.

Lue koko julkaisu…

Finntroll: Pohjois-Amerikan kiertue.

 • Julkaistiin sunnuntaina 25.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1676 kertaa
 • Bändit:

Finntroll-bändin jäsenet poseeraavat lumihangessa pimeänä talvi-iltana tai -yönä. Yhdellä miehistä on musta silinterihattu päässään.Suomen Finntroll (www.finntroll.net) -bändi, joka perustettiin vuoden 1997 puolella, on vahvistanut nettisivuillaan uusia keikkoja, jotka Finntroll käy soittamassa Pohjois-Amerikan puolella syys-lokakuussa. Esiintymisiä bändi tekee rapakon toisella puolella ainakin parikymmentä kappaletta. Lippuja keikoilla myydään perinteisten lipunmyyntikanavien kautta, mutta myös Enterthevault.com-sivuston kautta.

Metallimusiikki.net on aikaisemmin uutisoinut bändin kotimaisista keikoista, joita Finntroll tekee huhtikuun alussa muutamia kappaleita. Bändi esiintyy Suomessa ainakin Turussa, Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä ja Oulussa.

Lue koko julkaisu…

Finntroll: kotimaan keikkoja.

 • Julkaistiin torstaina 25.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1921 kertaa
 • Bändit:

Finntroll-bändin jäsenet kiukuttelevat pimeydessä. Kuvassa viisi miestä.Humppaa ja black metallia musiikissaan yhdistelevä Finntroll (www.finntroll.net) julkaisi nettisivuillaan Suomen keikkojen aikataulun. Bändi on näillä näkymin tekemässä huhtikuun aikana yhteensä viisi keikkaa Turussa, Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä ja Oulussa.

Spinefarm Records paljasti hiljattain Finntroll-bändin viidennen albumin kansitaiteen. Kiekon nimen on ounasteltu olevan "Ur Jordens Djup" — levyn nimi vapaasti suomennettuna on "Maan Syvyyksistä". Se on tarkoitus julkaista maaliskuun 28. päivä Suomessa. Kiekko äänitettiin Sonic Pump -studioilla Nino Laurennen avustuksella.

Lue koko julkaisu…

Finntroll julkaisee albumin maaliskuussa.

 • Julkaistiin maanantaina 15.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1245 kertaa
 • Bändit:

Finntrol-bändin promokuva, jossa miehet kouristelevat ylisillä. Kuvan värimaailma vanhahtava, lähes mustavalkoinen.Spinefarm Records on asettanut Finntroll (www.finntroll.net) -yhtyen uuden albumin, jonka nimi on "Ur Jordens Djup, julkaisuhetkeksi maaliskuun 28. päivän. Finntroll äänitti albumin Sonic Pump-studioilla Helsingissä Nino Laurenteen seurassa. "Ur Jordens Djup" -kiekko on ensimmäinen bändin julkaisu, jolla yhtyeen uusi laulaja, Mathias Lillmåns, esiintyy.

Lillmåns, joka myös nimellä Vreth tunnetaan, on 24-vuotias ja suomenruotsalainen — ruotsi on hänen äidinkielensä.

Lue koko julkaisu…

Finntroll saapuu Summer Breeze -tapahtumaan.

 • Julkaistiin maanantaina 25.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1389 kertaa
 • Bändit:

Suomen Finntroll (www.finntroll.net) -bändi on vahvistettu saapuvaksi Saksassa järjestettävään Summer Breeze -tapahtumaan. Tapahtumaa vietetään Dinkelsbühl-nimisellä paikkakunnalla elokuun 16.–18. päivä. Paikalla esiintyy peikkobändi Finntrollin lisäksi mm. Dark Funeral, Moonsorrow ja Sirenia.

Lue koko julkaisu…

Finntroll: "Ur Jordens Djup".

 • Julkaistiin torstaina 23.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1522 kertaa
 • Bändit:

Kuusihenkisen peikkobändi Finntrollin jäsenet poseeraavat vintillä kamerallePeikkobändi Finntroll (www.finntroll.net) palaa musiikkimaailman eturintamalle teemalevyllään "Ur Jordens Djup". Albumi on äänitetty Sonic Pump -studiossa sellaisen olennon kanssa kuin Nino Laurenteen, joka on aikaisemmin tehnyt töitä myös mm. sellaisille bändeille kuin Ensiferum, Kiuas ja Thunderstone. Tulevan albumin musiikillinen tyyli on sekoitus black metallia, folkkia ja punkkia. "Ur Jordens Djup" julkaistaan ensi vuonna — tarkka päivämäärä on 28.3.2007. Levyn soittoaika on 55 minuuttia.

Lue koko julkaisu…

Finntroll: Trollhammaren.

 • Julkaistiin maanantaina 25.09.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1426 kertaa
 • Bändit:

Finntroll (www.finntroll.net), joka yhdistelee musiikissaan black metallia ja suomalaista humppaa, on tehnyt rokkaavan musiikkivideon kappaleestaan "Trollhammaren".

Lue koko julkaisu…

Finntroll raahautuu studioon

 • Julkaistiin maanantaina 25.09.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1353 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen Finntroll on tänään astunut Sonic Pump -studioille Helsinkiin äänittämään uutta albumiaan, joka on jatkoa bändin vuonna 2004 julkaisemalle "Nattfödd"-albumille.

Lue koko julkaisu…