Metallimusiikki.net

Blind Guardianilta albumi loppukesästä.

  • Julkaistiin torstaina 13.05.2010.
  • Luettu 863 kertaa
  • Bändit:

Kansikuva Blind Guardianin "A Foice in the Dark" -singlen etukannesta. Kannen yläosassa kultaisin kirjamin yhtyeen logo ja alaosassa pienellä koolla ja haaleammalla värillä singlelevyn nimi.Julkaistaan 25.6.2010

Power metallia tekevä Blind Guardian kutsuu loppukesästä 2010 julkaistavaa uutta albumia nimellä “At the Edge of Time”. Se on seuraaja vuoden 2006 aikana ilmestyneelle “A Twist in the Myth” -levylle. Saksalaisyhtyee on aikeissa tasoittaa tulevan studiorykäisynsä tietä laskemalla kauppoihin kesäkuun 25. päivä singlelevyn “A Voice in the Dark”. Singlen nimikkokappaleesta voi käydä kuuntelemassa puolen minuutin pituisen näytteen Blind Guardianin nettisivuilla. Single tulee sisältämään yhteensä kolme biisiä. Niistä ropisee soittoaikaa varttitunnin verran. Bändin laulaja Hansi Kürschin tänään antaman mielipiteen mukaan “At the Edge of Time” on yhtyeen järisyttävin ja eeppisin albumi tähän menenssä. Se tulee sisältämään kahdeksan tai yhdeksän biisiä, joista joka iikka on hyvin erilainen.

Nelikon nyt työstämä studiolevy tullaan julkaisemaan Euroopan alueen markkinoille Nuclear Blast Recordsin avulla. Toistaiseksi uuden albumin soittolistaa, kansitaidetta eikä julkaisuhetkeä ole paljastettu. Bändiläiset ovat ripotelleet uuden kiekon valmistamisesta kertovia videoleikkeitä nettisivuillaan. Eilen keskiviikkona ilmestyi kolmas studiosessioista kertova videoklippi. Klipissä nähtävä videokuva on purkitettu eri puolilla maailmaa. Sen mukaan albumilla kuullaan lukuisia vierailevia tahoja, kuten viulistia, pianistia, laulukuoroa, pillipiiparia ja kansantanssiryhmän kenkien kopsetta. Blind Guardian julkaisi hiljattain myös albumista kertovan videotrailerin.

“A Voice In The Dark” -singlen kappaleet:

  1. A Voice In The Dark
  2. You’re The Voice
  3. War Of The Thrones

Blind Guardian on:

  • Hansi Kürsch (laulu)
  • Marcus Siepen (kitarat)
  • André Olbrich (basso)
  • Frederik Ehmke (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.