Metallimusiikki.net

Blind Guardian: "Memories of a Time to Come".

  • Julkaistiin sunnuntaina 30.10.2011.
  • Luettu 1509 kertaa
  • Bändit:

Saksalainen power metal -bändi Blind Guardian paljastaa kokoelma-albuminsa ilmestyvän ensi vuoden tammikuussa nimellä "Memories of a Time to Come". Albumi julkaistaan Nuclear Blast Recordsin tietojen mukaan 27.1. uudelleen nauhoitetuilla ja remix-biiseillä täytettynä. Se sisältää musiikkia koko Blind Guardianin pitkän uran varrelta. Julkaisusta tehdään normaalin yhden levyn version lisäksi erityinen kolmen CD:n laajuinen erikoisversio, jolla kuullaan bändin varhaiskauden demoasteista materiaalia, kun Blind Guardian tunnettiin vielä nimellä Lucifer’s Heritage. Tämän levyn lisäksi metalliryhmä purkittaa ensi vuoden varrella julkaistavan studioalbumin. Se tulee olemaan orkestraalinen teos ja sen luomistyöhön osallistuu saksalainen fantasiakirjailija Markus Heitz.

Bändi on tehnyt aika ajoin töitä orkestraalisen musiikkiprojektin kanssa. Sitä on työstetty ainakin kahdeksan vuoden ajan. Teeman on ollut Taru Sormusten Herrasta -trilogia. Kyseessä ei tämänhetkisten tietojen valossa tule olemaan voimametallialbumi, vaan toisenlaista musiikkia sisältävä äänite, joka kuitenkin julkaistaan Blind Guardianin nimissä. Yhtyeen vokalisti Hans Kürcshin mukaan orkestraalinen teos on teemaltaan samaa sarjaa kuin yhtyeen tavanomaiset levytykset. Niistä tuorein on kesällä 2010 julkaistu "At the Edge of Time". Se on Blind Guardianin järjestyksessä 10. studioalbumi.

Blind Guardian on:

  • Hansi Kürsch (laulu)
  • André Olbrich (kitara)
  • Marcus Siepen (kitara)
  • Frederik Ehmke (rummut, huilu ja säkkipilli)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.