Metallimusiikki.net

Children Of Bodom: Hellhounds On My Trail.

Children Of Bodom -yhtyeen Aleksi Laiho ja kitaristi irvistelevät mustahkoa taustaa vasten. Miehet seisovat instrumentit kourassa vieretysten. Kuvan oikeassa laidassa ja yläosassa näkyy vaaleampaa valoa tai savua.Kuva: Angela Boatwright

Children Of Bodom teki temput ja julkaisi odottamattoman nopeasti uusimman musiikkivideonsa, nimittäin tästä “Hellhounds On My Trail“ -nimisestä biisistä. Metallimusiikki.net kertoi vain muutamia päiviä sitten yhtyeen ehtineen luoda musiikkivideon valmiiksi ja sen aikeista julkaista “Hellhounds On My Trail” erikseen singlenä Spinefarm Records UK:n kautta kesäkuun 9. päivänä. Uusin single on seuraaja sinkkulohkaisujen sarjalle, jonka “Blooddrunk“-niminen riipaisu aloitti. “Hellhounds On My Trail” tullaan julkaisemaan, kuten tällä sivustolla uutisoitiin 10.5., kahtena eri versiona:

 • CD-versiona, joka sisältää cover-versiot Kenny Rogersin ja Alice Cooperin biiseistä, sekä kolme live-esiintymisestä taltioitua kappaletta. CD sisältää myös tämän nyt julkaistun musiikkivideon.
 • 12”-kuvavinyylinä. Tämä versio, kuten CD:kin, sisältää uuden kansitaiteen.

Children Of Bodomin miehistö aikoo tukea “Hellhounds On My Trail” -singlen ilmestymistä Iso-Britanniassa tekemällä pari keikkaa Irlannissa ja Skotlannissa. Ensimmäinen konsertti koetaan Dublinin kaupungissa 11. kesäkuuta ja jälkimmäinen Glasgowissa päivää myöhemmin.

“Blooddrunk”-albumi on COB:n tuorein pitkäsoitto. Se on myynyt erinomaisen hyvin Suomen ja eräiden muiden Euroopan alueen maiden lisäksi myös Yhdysvalloissa, jossa sitä ostettiin 19 000 kappaletta yksinomaan julkaisuviikkonsa aikana. Lättyä on siis hankittu jenkkiperheisiin peräti neljä kertaa enemmän kuin “Are You Dead Yet?” -nimistä studioalbumia, joka myi USA:ssa vain noin 5000 kopiota vuoden 2005 lokakuussa. Suomessahan “BlooddrunK” on myynyt kultaa, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että levyä on ostettu jo 15 000 kopiota, pelkästään levyn ennakkomyyntivaiheessa.

“Blooddrunk”-albumin kappaleet:

 1. Hellbounds on My Trail
 2. Blooddrunk
 3. LoBodomy
 4. One Day You Will Cry
 5. Smile Pretty for the Devil
 6. Tie My Rope
 7. Done with Everything, Die for Nothing
 8. Banned from Heaven
 9. Roadkill Morning
 10. (Piiloraita, cover-versio Stan Jonesin kappaleesta “Ghostriders in the Sky”)

Children Of Bodom on:

 • Alexi Laiho (laulu ja kitara)
 • Roope Latvala (kitara)
 • Henkka Seppälä (basso)
 • Janne Wirman (kosketinsoittimet)
 • Jaska Raatikainen (rummut)

COB:n henkilöitymä, “Wildchild”, on oikealta nimeltään Markku Uula Aleksi Laiho. Myös on Children Of Bodomin lisäksi kytköksissä myös Sinergyyn ja Kylähullut-nimiseen punk-yhtyeeseen. Mies on aikojen saatossa soittanut kitaraa myös Thy Serpentissä sekä Impaled Nazarenen albumilla “Nihil”.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.