Metallimusiikki.net

Horizon Dead: "Stories of Real Grief and Agony"

  • Demoarvostelu julkaistiin perjantaina 25.05.2012.
  • Ei saa kommentoida!
  • Luettu 2599 kertaa
  • Bändi:

Tämänkertainen Horizon Deadin julkaisema demo ei ole varsinaisesti yhtyeeltä, vaan kyseessä on yhden miehen yritys ilmaista itseään. Antti Hakkarainen on tuttu aikaisemmasta Tuhonvarjo-yhtyeestä. Pitemmittä puheitta kuuntelemaan!

Pojot: 4/5

"Temple of Agony" hyökkää päälle aggressiivisesti, ja sanoma käy selväksi, vaikka teos on äänitetty kotipajassa ja on soundeiltaan aika vaihteleva. Lauluosuuksissa on vaihtelua ja purevuutta ihan kotitarpeiksi. Tässä on jonkinlaista aitoa aggressiota ja tuskaa, jota ei aina löydy hienommin tuotetuista teoksista.

"Nothing There" lyö sitten rankemman vaihteen silmään. Se on biisinäkin ensimmäistä parempi. Mielestäni tässä onnistutaan myös hyvin välttämään monissa yhden miehen tuotoksissa oleva monotonisuus. Onhan tässä Dimmut sun muut kuunneltu hyvin läpi, mutta mitä siitä, jos lopputulos on tällainen.

"Funeral Blood" on sitten pitkää ja harrasta doomia, joka ei oikein kuulu meikäläisen suosikkilajeihin. Ehkä tässä ilmaisua olisi tosiaan voinut tiivistää.

Lisäksi osa soundeista on hiukan korneja (vai omaperäisiä?) tähän tyylilajiin. Levyn päättävä "Syksyn Lehdet" on myös aika eheä kokonaisuus. Biisiin on mahdutettu myös herkkiä ambiensseja, ja laulu toimii siinä paremmin kuin muissa biiseissä. Tässä on onnistuttu vähäisistä lähtökohdista huolimatta aika hyvin. Biiseistä löytyy myös aitoa ilmaisua ja asennetta. Toivottavasti tekijä saa bändin ympärilleen, jos hän niin toivoo, ja jaksaa jatkaa musiikin tekemistä.

Levyn kappaleet:

  1. Temple of Agony
  2. Nothing There
  3. Funeral Blood
  4. Syksyn Lehdet

Horizon Dead on:

  • Antti Hakkarainen (kaikki instrumentit ja laulut)
Tietoa julkaisusta

Arvostelun Horizon Dead: "Stories of Real Grief and Agony" yhteenveto: Jouni Kautto julkaisi arvostelun 25.05.2012 ja antoi pisteet 4/5.

Kommentointi on vain yhteisön jäsenille. Liity jäseneksi lukeaksesi kommentteja ja kirjoittaaksesi omia mielipiteitäsi!