Metallimusiikki.net

Killjoy Corporation: "Horsefly"

 • Demoarvostelu julkaistiin keskiviikkona 14.11.2012.
 • Ei saa kommentoida!
 • Luettu 2032 kertaa
 • Bändi:

Killjoy Corporation on tamperelainen bändi, joka on toiminut vuodesta 2009. Kokoonpano vakiintui seuraavana vuonna. Soitossaan kaverit suosivat "luomua" ja vanhan liiton meininkiä, ja keikoilla paahdetaan täysillä mestasta riippumatta. Kuunnellaanpa, miltä luomumetalli kuulostaa.

Pojot: 4/5

"Bones" ryskää pelin käyntiin energisesti. Meno kuulostaa aika live-meiningiltä, jolla tavalla levy käsittääkseni on tehtykin. Sinänsä tässä ollaan vanhan riffivetoisen metallin puolella, sen yhdistyen hyviin melodioihin ja voimakkaaseen laulajan karjuntaan. Soittajina kaverit tekevät ihan kelpo jälkeä. "Infected Prey" tuo mieleen jopa Motörheadin, mikä on paljon sanottu kaltaiseltani Motörhead-friikiltä. Mutta samaa vauhtia ja energiaa, ja "känni-ihanuutta" tässä on. Jollain tapaa kälyinen soundimaailmakin istuu tähän. "Napalm Mute" jatkaa hieman melodisemmalla linjalla, muttei ollenkaan huonosti. Jollain tapaa tämäkin assosioituu vanhoihin (kunnon) metallibändeihin. "Falsetory"-doomailussa laulaja pääsee näyttämään koko repertuaarinsa, joka onkin kunnioitettavaa kuultavaa.
"Superior of God" sekoitteleekin sitten monia 70–80-lukujen bändikaikuja sellaisella tavalla, että kelpaa sinetiksi koko levylle. Ihailtavaa on, että monimutkaisuus ei syö lainkaan biisin tehoja, vaan paketti pysyy hyvin kasassa.

Eipä tässä mitään ihmeellistä parannettavaa ole, totean vain että kunnon menoa, hienosti soitettuna. Kunhan bändi saa keikkaputken auki, niin luulisi kuulijoiden kiinnostuvan.

Levyn kappaleet:

 1. Bones
 2. Infected Prey
 3. Napalm Mute
 4. Falsetory
 5. Superior of God

Killjoy Corporation on:

 • Panu Kivistö (laulu ja kitara)
 • Vesa Turunen (kitara ja taustalaulu)
 • Pirkka Birksted (basso)
 • Juuso Vuorensola (rummut)
Tietoa julkaisusta

Arvostelun Killjoy Corporation: "Horsefly" yhteenveto: Jouni Kautto julkaisi arvostelun 14.11.2012 ja antoi pisteet 4/5.

Kommentointi on vain yhteisön jäsenille. Liity jäseneksi lukeaksesi kommentteja ja kirjoittaaksesi omia mielipiteitäsi!