Metallimusiikki.net

0 X í S T -yhtyeen "Unveiling the Shadow World" julkaistu.

 • Julkaistiin perjantaina 26.03.2010.
 • Luettu 1466 kertaa
 • Bändit:

 í S T -yhtyeen "Unveiling the Shadow World" -EP:n etukannessa näkyy musta pohjaväri ja sen seassa runsaasti pyörteilevää savua. Savu on väriltään sinertävää. Kuvan oikeassa yläkulassa oranssilla värillä bändin logo ja sen alla pienellä präntillä kiekon nKuvassa EP-levyn kansi

Riihimäkeläisen dark metal -yhtye 0 X í S T julkaisi ensimmäisen EP-levyn. Äänitteen nimi on “Unveiling the Shadow World”. Sen julkaisijana toimii ranskalainen Ostra Records. EP sisältää neljä kappaletta hidasta ja raskastunnelmaista dark metallia. Julkaisun avausraita “Gazing into the Void” on kuunneltavissa yhtyeen MySpace-sivulla. 0 X í S T soittaa kaksi levyn julkaisukeikkaa Etelä-Suomessa. Bändi nähdään 2. huhtikuuta Helsingin Darksidessä ja sitä seuraavana päivänä Riihimäellä Escapen lavalla. Sen jälkeen huhtikuun lopussa ryhmällä on kaksi keikkaa Virossa. Kaikilla keikoilla on mukana virolainen black/doom metal -yhtye Wrath Is Evergreen. Viron keikoilla nähdään myös virolaiset Sõjaruun ja After the Waves have Washed Me Away.

“Unveiling the Shadow World” -EP:n kappaleet:

 1. Gazing into the Void
 2. Kingdom of Slumber
 3. One Over Infinity
 4. Unveil the Shadow World

0 X í S T on:

 • Jani Koskela (laulu ja kitarat)
 • Henrik Hajanti (kitara)
 • Ossi Leino (basso)
 • Andy Koski-Semmens (rummut)

Hidasta dark metallia soittava 0 X í S T perustettiin vuonna 2008. Ryhmän nykyinen kokoonpano on ollut toiminnassa viime vuoden puolen välin seudulta lähtien. Ryhmän ensimmäinen julkaisu on nyt julkaistu neljän biisin kokoinen EP-levy “Unveiling the Shadow World”. Se nauhoitettiin Klaukkalassa D-Studion tiloissa.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.