Metallimusiikki.net

Aboriginaalien hevarijengit terrorisoivat Wadeyea.

Toimittaja-kuvaaja Jonathan West Vice Magazinen palkkalistalta julkaisi lehdelleen artikkelin Australiassa syntyneestä omalaatuisesta metallimusiikki-ilmiöstä, nimittäin aboriginaalijengien intohimoisesta mieltymyksestä nimetä jenginsä hevibändien mukaan ja leimata ympäristönsä jengitunnuksillaan. Vice-lehti julkaisi jo vuoden 2008 alussa artikkelin kengurumaassa sijaitsevan eristäytyneen paikkakunnan jengifenomeenista ja nyt nettiin päätynyt englanninkielinen artikkeli on julkaistu varustettuna hätkähdyttävällä graafisella materiaalilla. Aboriginaalijengit Australian pohjoisosissa, seudulla jota kutsutaan nimityksillä Satan’s Asshole ja East Bumbefuck, ovat viime aikoina ryhtyneet sotimaan keskenään ja Australian armeija on kuulopuheiden mukaan harkinnut lähtevänsä turvaamaan rauhaa paikan päälle.

Aboriginaalijengiläisten muodostamien kolmen vaikutusvaltaisimman jengin välillä on syntynyt väkivaltaisia konflikteja, joita tyynnyttelemään on harkittu lähetettävän jopa Australian armeijan joukkoja. Wadeye-nimisellä paikkakunnalla kolme suurinta hevarijengiä ovat Judas Priest Boys, Evil Warriors ja Slayer Mob.

Wadeyen suunnalla siinnyt alkuasukkaiden hevari-innostus on nähtävissä jengiläisten pukeutumisessa, merkattuina reviireinä ja hiphop-maailmasta tuttujen käsimerkkien käyttämisenä (kuva, kuva). Paikkakunnalla vieraillut australialaistoimittaja Jonathan West, joka matkusti Melbournesta Wadeyeen vain nähdäkseen nämä aboriginaalihevarit, taltioi artikkeliaan varten runsaasti kuvamateriaalia seudusta. Westin artikkeli kertoo kaupungin raitilla olevan varoituskylttejä, joissa varoitetaan petroolin imppaamisesta koituvista aivovaurioista ja pilven polttamisesta koituvista ongelmista. West tunnustaa, ettei hän nähnyt omakohtaisesti kenenkään syyllistyvän kumpaankaan, mutta kannabiksen käyttäminen oli toimittajan havaintojen mukaan yleistä. Toimittaja vieraili wadeyelaisessa musiikkikaupassa, jonka levyhyllystä ei hänen yllätyksekseen löytynyt kuin yhteensä viisi musiikki-CD:tä. Toimittajan saamien tietojen mukaan paikkakuntalaiset ostavat metallimusiikkinsa noin kuuden tunnin ajomatkan päässä sijaitsevasta suuremmasta kaupungista.

Aboriginaalit ovat merkanneet kylänsä jokaisen penkin, seinän ja oven, sekä tiet, edustamiensa jengien tunnuksilla. Kokonaisia teitä on merkitty Iron Maidenin ja Judas Priestien joukoille.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.