Metallimusiikki.net

Acephalix: "Deathless Master".

 • Julkaistiin maanantaina 26.03.2012.
 • Luettu 634 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen piirros suuresta holvikäyttävästä, jonka syvyyksissä punainen tahra.Julkaistaan huhtikuussa 2012

Yhdysvaltalainen Acephalix suunnittelee julkaisevansa Southern Lord -levymerkin kautta uuden albuminsa, levyn "Deathless Master", jonka jälkeen yhtye siirtyy kiertämään kotimaansa keikkalavoja. Uutukaiskiekon julkaisuhetkeä Euroopassa ei ole vielä lyöty lukkoon. Pohjois-Amerikassa se julkaistaneen 24. huhtikuuta CD-formaatissa ja kesällä myös vinyylinä. Death metallia sisältävä levy tulee olemaan Acephalixin järjestyksessä toinen pitkäsoitto. Debyyttialbumi "Aporia" ilmestyi kaksi vuotta sitten. Niiden lisäksi Acephalixilta on ilmestynyt demoa. Uutukaisella kuullaan kahdeksasta biisistä noin 30 minuuttia musiikkia.

"Deathless Master" -albumin kappaleet:

 1. Bastard Self
 2. Deathless Master
 3. Tomb Of Our Fathers
 4. On Wings…
 5. Raw Life
 6. Blood Of Desire
 7. In Arms Of Nothing
 8. The Hunger

Acephalix on:

 • Dan (laulu)
 • Kyle (kitara)
 • Luca (basso)
 • Dave (rummut)

Kaliforniasta käsin toimiva metalliryhmä hakee musiikkiinsa vaikutteita ja aineksia hardcoresta ja punkkirokista. Yhtye on toiminut vuodesta 2007 lähtien. Acephalixin edellinen levyjulkaisu on "Interminable Night", demobiisien kokoelma, joka julkaistiin viime vuoden huhtikuussa. Kokoelmalla kuullaan seitsemän kappaletta ja yhteensä 25 minuuttia metallia.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.