Metallimusiikki.net

Aeon: "Aeons Black"

 • Julkaistiin tiistaina 25.09.2012.
 • Luettu 1018 kertaa
 • Bändit:

Sinisävyinen piirros sarvipäisestä olennosta, jolla musta sorkkarauta kädessään. Vasemmassa yläkulmassa on Aeon-logo.Julkaistaan 20.11.2012

Kesäkuussa viimeisimmän albuminsa nauhoittanut Aeon uutisoi Metal Blade Recordsin julkaisevan tuoreen luomuksen 20. marraskuuta 2012. Albumin nimeksi annettiin "Aeons Black". Se on luokiteltavissa death metallin genreen. "Aeons Black" sisältää yhteensä 15 biisiä, jotka purkitettiin bändin kotimaassa Ruotsissa, kahdessa eri studiossa. Tuottajana, miksaajana ja masteroijana toimi Ronnie Björnström. Bändin mukaan äänimaailma on kiistattomasti paras Aeonin tähänastisella uralla. Oikealla puolen näkyvä kansigrafiikka on Kristian "Necrolord" Wåhlinin käsialaa.

Kitaristi Zeb Nilsson hehkuttaa "Aeons Black" -albumin olevan monipuolisin levy mitä he ovat tähän mennessä tehneet. Mukana on raskaita ralleja, nopeita blastbeatteja ja tuplabasarin käyttöä. Edelliseltä albumilta pois jäänyt groovaava vaihe on tällä kertaa mukana. Kiekon ensimmäiseksi singleksi valittiin albumin nimikkokappale. Kitaristi Daniel Dlimin mukaan "Aeons Black" -single on ensimmäinen raita, jota he ryhtyivät säveltämään uudelle albumille. Se oli samalla viimeisin valmiiksi sävelletty kappale.

"Aeons Black" -albumin kappaleet:

 1. Still They Pray
 2. The Glowing Hate
 3. The Voice Of The Accuser
 4. I Wish You Death
 5. Garden Of Sin
 6. Neptune The Mystic
 7. Nothing Left To Destroy
 8. Passage To Hell
 9. Aeons Black
 10. Dead Means Dead
 11. Sacrificed
 12. Aftermath
 13. Blessed By The Priest
 14. Maze Of The Damned
 15. Die By My Hands

Aeon on:

 • Tommy Dahlstöm (laulu)
 • Zeb Nilsson (kitara)
 • Daniel Dlimi (kitara)
 • Marcus Edvardsson (basso)
 • Arttu Mallki (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.