Metallimusiikki.net

Kuva vuodelta 2010. Kuvan otti Sverker Berggren.Kuva vuodelta 2010. Kuvan otti Sverker Berggren.

Aeoniin alkuperäinen Arttu.

  • Julkaistiin lauantaina 06.11.2010.
  • Luettu 1402 kertaa
  • Bändit:

Ruotsin Aeon kertoi eilen perjantaina syyskuusta asti käynnissä olleen etsintäreissun päättyneen. Yhtyeen uudeksi vakituiseksi rumpaliksi valittiin Arttu Malkki, joka toimi samassa virassa jo vuosivälillä 1999–2002. Aeon kiittää kaikkia rumpalihakemuksen jättäneitä muusikkoja ja toteaa hakijoiden joukossa olleen erittäin mahtavia soittajia. Nyt värvätty muusikko on yhtyeen alkuperäinen rumputulivastaava. Bändin mukaan mies on viimeisen vuoden ajan haikaillut jälleen nopeatempoisen death metallin pariin, joten nyt siihen avautui sopiva sauma. Aeonin jäsenet näkivät Malkin soittamassa Sanctificationin kanssa pari viikkoa sitten. Tuolloin miestä pyydettiin jammailemaan Aeonin kanssa.

Yhtye tiedottaa Arttu Malkin saapumisen vaikuttavan erinomaiselta ratkaisulta ensisijaisesti sen vuoksi, että hänet mielletään hyväksi muusikoksi, mutta myös sen vuoksi, että Malkki on bändin perustajajäsen. Lisäksi hän on soittanut Aeonia edeltäneessä Defaced Creation -projektissa. Yhteistyötä helpottaa myös sekin, että uusi vanha rumpali elää samassa kaupungissa muiden bändin jäsenten kanssa. Uusi jäsen tulee osallistumaan seuraavien parin kuukauden ajan biisien harjoittelemiseen ja settilistojen hiomiseen. Sen jälkeen metallimiehet laittavat keikkavaihteen päälle.

Malkki erosi bändistä vuonna 2002. Hänet korvattiin Nils Fjellströmillä, teknisesti taitavaksi muusikoksi luonnehditulla jäsenellä. Fjellström ilmoitti syyskuun alussa varsin lyhyellä varoitusajalla eroavansa bändistä johtuen yksityiselämässä tapahtuneiden asioiden vuoksi. Vaikka sama mies on aikaisemminkin poistunut Aeonista tilapäisesti, bändi uskoo tämänkertaisen eroamispäätöksen olevan lopullinen. Senpä vuoksi Fjellströmille ryhdyttiin hakemaan korvaajaa julkisella haulla.

Aeon on:

  • Tommy Dahlström (laulu)
  • Zeb Nilsson (kitarat)
  • Daniel Dlimi (kitarat)
  • Marcus Edvardsson (basso)
  • Arttu Malkki (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.