Metallimusiikki.net

Agathodaimon-bändin laulaja ja kitaristi erosi.

  • Julkaistiin maanantaina 08.01.2007.
  • Luettu 979 kertaa
  • Bändit:

Agathodaimon-bändin promokuva. Viisi miestä seisoo utuisessa korvessa nuolenkärkimuodostelmassa.Saksalainen Agathodaimon uutisoi nettisivuillaan, että bändin laulaja/kitaristi on eronnut yhtyeestä. Bändi kertoo nettisivuillaan 7. päivä kuluvaa kuukautta julkaistussa tiedotteessa yhtyeen Frank “Akaias” Nordannin ilmoittaneen saaneensa vastaan työtarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Normann erosi siis työasioiden vuoksi — nyt hän muuttaa Norjaan. Agathodaimon toivottaa onnea ja menestystä Normannille ja kiittää häntä yhteisistä ajoista.

Agathodaimon julkaisi nettisivuillaan seuraavanlaisen ilmoituksen, jossa se kertoo bändin laulaja/kitaristi Frank Nordmannin eroamisesta:

After the short tour through Spain and Portugal in November, our vocalist/guitarist Frank ‘Akaias’ Nordmann revealed that he received an excellent job offer he can’t refuse. Sadly this means he has to move to Norway, so he will leave the band. We collectively wish him all the best for his future plans and thank him for the great time we spent together in the rehearsal room, on stage and of course off stage as well!

Nyt Agathodaimon etsii uutta laulajaa ja kitaristia. Jo nyt muutamia lupaavia muusikkoja on ottanut bändiin yhteyttä. Jos tunnet, että sinulla riittää rahkeet moiseen hommaan, lähetä hakemus osoitteessa: www.agathodaimon.de/apply.

Bändi työstää tällä hetkellä uutta albumia, joka kantaa nimeä “Phoenix”. Agathodaimonin tuorein albumi on “Serpent’s Embrace”, mikä julkaistiin vuonna 2004 Nuclear Blast Recordsin kautta. Yhtyeeseen liittyi viime vuonna basistiksi Till Ottinger, joka on aikaisemmin soittanut Misanthropic-bändissä.

Bändin historiaa:

Agathodaimon perustettiin vuonna 1995. Se on kotoisin Saksasta. Yhtyeen perustajajäsenet olivat Matthias (rummut) ja Sathonys (kitara), jotka halusivat luoda black metal -bändin. Miehet julkaisivat useita lehtimainoksia musiikkilehdissä, joissa kuuluttivat etsivänsä muusikkoja yhtyeeseensä. Lehti-ilmoitus toi basistin, Marko Thomaksen ja kosketinsoittajaksi & laulajaksi Vlad Dracul -nimisen herran. Bändiin liittyi myöhemmin toiseksi kitaristiksi Hyperion. Tällä kokoonpanolla bändi äänitti “Carpe Noctem” -demokasetin. Se sai kohtuullisen vastaanoton saksalaisissa underground-lehdissä. Samalla se sai Century Median kiinnostumaan bändistä.

Agathodaimon on:

  • Sathonys (kitara ja puhdas laulu)
  • Felix Ü. Walzer (kosketinsoittimet)
  • Matthias R. (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.