Metallimusiikki.net

Alice In Chainsin ex-basisti kuoli.

  • Julkaistiin perjantaina 11.03.2011.
  • Luettu 1131 kertaa
  • Bändit:

Vuodesta 1987 lähtien toiminut Alice In Chains menetti lopullisesti entisen basistinsa Mike Starrin. Tiistaina menehtynyt Mike Starr menehtyi Yhdysvaltojen Salt Lake Cityssä 44-vuotiaana. Muusikko oli yksi yhtyeen perustajajäsenistä ja hän vaikutti bändin uran ensimmäisiin äänitteisiin — Starr soitti bändissä vuosivälillä 1987–1992. Median Starrin huonetoverilta saaman lausunnon mukaan muusikko kokkaili metadonia ja ahdistuslääkettä keskenään vain muutamia tunteja ennen kuin hänet löydettiin hengettömänä. Vuonna 2010 kuvatussa reality-sarjassa Mike Starr kertoi, että hänet potkittiin vuonna 1993 Alice In Chainsista huumeaddiktion vuoksi.

Ex-basistin ruumis löydettiin tiistaina iltapäivällä asunnosta Salt Lake Cityssä. Paikallisen poliisin mukaan kuolintapaukseen ei vaikuta liittyvän rikosta, mutta vainajan läheisyydestä löytyi huumausaineita. Mies oli vuosien varrella jäänyt useasti kiinni päihtyneenä ajoneuvon kuljettamisesta ja holtittoman liikennekäyttäytymisen johdosta. Hänet on lisäksi narautettu useasti erinäisistä huumausainerikoksista Los Angelesissa, Seattlessa ja Salt Lake Cityssä. Vain kuukautta aikaisemmin Starr pidätettiin laittoman aineen hallussapidosta.

Alice In Chains lausui keskiviikkona surevansa ystävänsä menettämistä ja pyytää median edustajilta säädyllisyyttä sekä heitä että Starrin perhettä kohtaan näinä vaikeina aikoina.

Rytmiryhmän vokalisti Layne Staley kuoli vuonna 2002 pitkäaikaisen huumeongelman päätteeksi. Staleyn kuolema pysäytti bändin vuosiksi — yhtye palasi musiikkirintamalle uuden vokalistin voimin vuonna 2009 ja julkaisi albumin “Black Gives Way To Blue”.

Alice In Chains on:

  • William DuVall (laulu ja kitara)
  • Jerry Cantrell (laulu ja kitara)
  • Mike Inez (basso ja taustalaulu)
  • Sean Kinney (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.