Metallimusiikki.net

All Ends julkaisee debyytin marraskuussa.

All Ends -bändin debyyttilevyn kansikuva, joka on kuin ruostunut metallilevy, minkä keskellä musta mustetahra ja bändin nimi koristeellisella kaunokirjoituksella.Göteborgista

Ruotsalainen supermetallibändi All Ends tulee julkaisemaan debyyttialbuminsa Euroopassa marraskuun 7. päivä. Tarkempia tietoja tulevasta esikoisesta paljastetaan lähiaikoina. Ennen kiekon julkaisemista bändi käy seikkailemassa Suomen suunnalla pariin otteeseen yhdessä selloyhtye Apocalyptican kanssa. All Endsin toimena on tukea sellistejä Turun, Tampereen, Tukholman ja Malmön konserteissa alkaen ensi viikosta.

Bändin miehitykseen kuuluu tunnettuja ruotsalaisia metallimusiikin toimijoita. Bändissä on laulajana In Flamesin kitaristi Björn Gelotten sisko Emma Gelotte. Toisena vokalistina toimii Tinna Karlsdotter, kitaristeina Fredrik Johansson (Dimension Zero -bändin jäsen, soitti myös In Flamesi albumilla “The Jester Race”) ja Peter Mårklint (Embraced, Tenebre). Rumpalina toimii Josef Skanås.

All Ends tukee Apocalypticaa:

 • 11. lokakuuta: _R-Beat_ (Turku)
 • 12. lokakuuta: _Pakkahuone_ (Tampere)
 • 19. lokakuuta: _Arenan_ (Tukholma, Ruotsi)
 • 20. lokakuuta: _KB_ (Malmö, Ruotsi)

Bändi perustettiin vuonna 2003 Ruotsin Göteborgissa, jossa yhtye edelleen pitää majapaikkaansa. Se käyttää musiikissaan rohkeasti myös rock-vaikutteita ja kahden naislaulajan ääntä. Tällä kahden laulajattaren yhdistelmällä All Ends pyrkii erottumaan massasta. Yhtye kertoo ettei sen debyytti-EP “Wasting Life” kuulosta lainkaan esimerkiksi Nightwishin, Within Temptationin tai Evanescencen tyyliseltä — All Ends kuulostaa vain All Endsilta.

In Flames -yhtyeen kitaristi Björn Gelotte on velipoika bändissä laulavalle Emma Gelottelle. Björn ja Jesper Strömblad ovat molemmat AE:n innoittajia, sillä ryhmä pitää molempia miehiä äärimmäisen lahjakkaina biisintekijöinä.

Bändi tiedotti tammikuussa solmineensa maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Gun Recordsin kanssa. Kyseessä on Saksan SonyBMG Music Entertainmentin kätyri. AE julkaisi sen kautta ensimmäisen EP-levynsä.

“Wasting Life” -EP:n kappaleet:

 1. Wasting life
 2. Alone
 3. Am I insane
 4. Close my eyes
 5. The day has come

All Ends on:

 • Emma Gelotte (laulu)
 • Tinna Karlsdotter (laulu)
 • Fredrik Johansson (kitara)
 • Joseph 'Joey' Skansås (rummut)
 • Peter 'Texas' Mårdklint (kitara)

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.