Metallimusiikki.net

Amon Amarth: With Oden On Our Side Ruotsissa sijalla 21.

  • Julkaistiin torstaina 05.10.2006.
  • Luettu 1301 kertaa
  • Bändit:

Amon Amarthin tuorein CD-julkaisu “With Oden on Our Side” on kiivennyt Ruotsin levylistan sijalle 21. Kiekko on kivunnut ylös levylistoilla myös Itävallassa ja Saksassakin.

Viikinkimetallia soittavan Amon Amarthin “With Oden on Our Side” -albumi on tällä hetkellä ruotsalaisen albumilistan sijalla 21. Levy on Itävallassa sijalla n:o 27 ja Saksassa sijoitus on 21. Jälkimmäinen sijoitus on tavallaan saavutus, paalumerkki, kun kerran se on ensimmäinen kerta jolloin Metal Bladen kiinnittämä bändi on kivunnut listalla noin korkealle.

Amon Amarthin edellinen albumi, vuonna 2004 julkaistu “Fate of Norn”, sijoittui Saksan albumilistan sijalle n:o 31.

Bändi julkaisi netissä musiikkivideon albumilla “With Oden on Our Side” kuultavasta kappaleesta “Runes to My Memory”, jonka voi ladata suoraan tästä Windows Media Playeriin. Kyseisen musiikkivideon ohjasi Bill Aestheti — video nauhoitettiin kahden päivän aikana viime elokuussa. Toinen kuvauspäivistä oli 24 tuntia pitkä!

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.