Metallimusiikki.net

Anal Cuntin keulahahmo kuoli.

  • Julkaistiin maanantaina 13.06.2011.
  • Luettu 749 kertaa
  • Bändit:

Vuodesta 1988 toiminut grindcore-kopla Anal Cunt menetti 11.6. keulahahmonsa, perustajansa ja laulajansa, Seth Putnamin. 43-vuotias muusikko menehtyi viime lauantaina ilmeisesti sydänkohtaukseen. Kuolintapauksen varmisti yhtyeen edustaja Kim Kelly, joka mieltää Seth Putnamin yhdeksi extreme metallin pahamaineisimmista muusikoista. Ennen Putnamin kuolemaa Anal Cunt oli työstämässä seuraavaa studioalbumiaan. Bändin tulevaisuus on siis vaakalaudalla. Yhtye ei ole vielä kertonut mitkä ovat sen suunnitelmat tulevaisuutta varten. Kaksipäiseksi kutistunut Anal Cunt ei ole myöskään paljastanut, ehtikö vokalisti äänittää lauluraitansa ennen kuolemaansa. Ryhmän toistaiseksi viimeisin äänite on tammikuussa 2011 julkaistu 30-minuuttinen “Fuckin‘ A” -albumi.

Järkyttämään tarkoitetuista sanoituksistaan tunnettu Putnam joutui loppuvuodesta 2004 sairaalaan kumottuaan kitalakeensa yliannostuksen unilääkettä. Mies joutui koomaan ja antamassaan lausunnossa Boston Phoenix -lehdelle totesi koomassa olemisen olevan “juuri niin homoa” kuin hän arveli sen olevan yhdeksän vuotta aikaisemmin kirjoittamassaan “You’re In A Coma” -kappaleessa.

Jenkkibändin työstämä studioalbumi “Fuckin‘ A” -levyn seuraajaksi oli tarkoitus julkaista myöhemmin vuonna 2011 joko nimellä “The Same Old Shit” tai “Wearing Out Our Welcome”.

Metallibändi on urallaan luonut useita humoristisilla, rasistisilla, homofobisilla ja muuten vain makaabereilla nimillä varustettuja biisejä. Useissa niistä viljellään toistuvasti samaa nimirakennetta. Bändiltä on syntynyt esimerkiksi kappaleet “You’re Gay”, “The Internet is Gay”, “The Word ‘Homophobic‘ Is Gay” ja “Technology’s Gay”. Lisäksi yhtye on luonut kappaleet “Limp Bizkit Think They’re Black, But They’re Just Gay”, “Women: Nature’s Punching Bag” sekä “I Sent Concentration Camp Footage to America’s Funniest Home Videos”.

Anal Cunt on:

  • Seth Putnam (laulu)
  • Josh Martin (kitara)
  • Tim Morse (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.