Metallimusiikki.net

Angra: "Aqua".

 • Julkaistiin tiistaina 06.07.2010.
 • Luettu 1250 kertaa
 • Bändit:

Yksityiskohtainen kansitaide Angran "Aqua"-albumia varten. Keskellä kuvaa näkyy vanhan parrakkaan miehen kasvot, joita ympäröi myrskyävä vesi oikealla ja salamoiva taivas vasemmalla. Kuvan alaosassa Angran logo.Julkaistaan 24.9.2010

Brasilialainen voimametalliyhtye Angra paljasti eilen maanantaina uuden “Aqua”-albuminsa kansitaiteen ja nimen. Tämä albumi on ensimmäinen uudella aineistolla ryyditetty Angra-pitkäsoitto neljään vuoteen. Teoksella kuullaan pitkästä aikaa rumpalina Ricardo Confessoria. Yhtyeen järjestyksessä seitsemäs studioalbumi sisältää vaikutteita metallimusiikille ominaisten elementtien ja tyylilajien ulkopuolelta aina klassisen, popin ja kokeellisen musiikin alueilta. Albumi ilmestyy ensimmäiseksi Japanissa 31. heinäkuuta. Se aiotaan jakaa Euroopan alueen markkinoille syyskuussa. Brasilian alueella opus julkaistaan omakustanteisesti 17. elokuuta. Albumilla nähtävä grafiikka on brasilialaisen Gustavo Sazesin luoma. Kitaristit Kiko Loureiro ja Rafael Bittencourt ohjeistivat Sazesia. “Aqua”-albumin ilmestyttyä Angra lähtee maailmankiertueelle.

“Aqua”-kiekon yhtye nauhoitti Brendan Duffeyn sekä Adriano Dagan valvonnassa, jotka myös hoitivat teoksen miksaamisen. Albumi masteroitiin Kaliforniassa Maro Appelbaum Mastering Studioilla studion omistavan Maor Appelbaumin toimesta. Teos on nyt ennakkotilattavissa Amazonin ja iTunesin kautta. Levyn CD-version julkaisee Japanissa JVC / Victor ja Euroopassa SPV / Steamhammer. Euroopassa levy ilmestyy 24. syyskuuta. Angran vuonna 2006 julkaistun “Aurora Consurgens” -albumin ja sitä edeltäneiden levyjen antiin voi tutustua yhtyeen MySpace-sivuilla.

“Aqua”-albumin kappaleet:

 1. Viderunt Te Aquæ
 2. Arising Thunder
 3. Awake From Darkness
 4. Lease Of Life
 5. The Rage Of The Waters
 6. Spirit Of The Air
 7. Hollow
 8. A Monster In Her Eyes
 9. Weakness Of A Man
 10. Ashes

Angra on:

 • Eduardo Falaschi (laulu)
 • Kiko Loureiro (kitara)
 • Rafael Bittencourt (kitara)
 • Felipe Andreoli (basso)
 • Ricardo Confessori (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.