Metallimusiikki.net

April Metal Stormin pääesiintyjäksi Rotten Sound.

  • Julkaistiin keskiviikkona 11.03.2009.
  • Luettu 1417 kertaa
  • Bändit:

Oululainen Yökerho Lupi järjestää 3.–4.4.2009 yhteistyössä Operaatio: LIVE!:n kanssa April Metal Storm -tapahtuman. Tapahtumassa esiintyy niin oululaisia raskaan musiikin edustajia kuin muualtakin tulleita. Perjantai-iltana lavalle nousevat black metallia progressiivisella otteella soittava Antipope sekä energistä heavyrockia tykittävä Fatal Error. Perjantai-iltana on tarjolla ennennäkemätön lavashow. Lauantaina vuorossa ovat Chromatic Dark sekä rovaniemeltä Ravage Machinery. Lauantai-illan päättää vaasalaislähtöinen metallilegenda Rotten Sound, joka on Skandinavian ja Euroopan lisäksi kiertänyt mm. Pohjois-Amerikkaa. Operaatio:LIVE! on Muusikoiden.netin sisällä syntynyt idea, jonka tarkoitus on tukea bändejä ja järjestää niille keikkoja. Operaation illat jatkuvat säännöllisesti Lupilla joka kuukausi.

Lippujen hinnat perjantaille ovat 4 € ja lauantaille 9/8 euroa. Molemmat päivät 11/10 euroa. Hinnat sisältävät 2 € arvoisen eteispalvelun. Ennakkoon myydään ainoastaan kahden päivän lippuja Yökerho Lupilta. Lippuvaraukset sähköpostitse osoitteesta palaute@lupi.fi. Lisätietoja tapahtumapaikasta löytyy Lupin nettisivuilta osoitteesta www.lupi.fi.

Rotten Soundin joukot tulevat esiintymään huhtikuussa Oulun lisäksi myös Helsignissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Imatralla sekä Seinäjoella. Jälkimmäisen keikan Rotten Sound soittaa yhdessä Shiningin, Sotajumalan ja Swallow The Sunin seurassa osanana Firebox Metal Festiä.

Rotten Sound on:

  • Keijo Niinimaa (laulu)
  • Mika Aalto (kitara)
  • Sami Latva (rummut)
  • Toni Pihlaja (basso)

Rotten Sound perustettiin vuonna 1993, mutta kertoo kehittäneensä musiikillista lähestymistapaansa vuosikausien ajan niin, että vasta vuonna 2002 ilmestynyttä “Murderworks”-albumia he pitävät ensimmäisenä virallisena albuminaan. Ennen “Murderworks”-kiekkoa yhtyeeltä on julkaistu kaksi täyspitkää opusta. Bändin tuorein albumi on tammikuussa 2008 julkaistu “Cycles”.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.