Metallimusiikki.net

Artillery: "My Blood".

 • Julkaistiin perjantaina 21.01.2011.
 • Luettu 892 kertaa
 • Bändit:

Artillery-yhtyeen "My Blood" -albumin etukannessa erittäin yksityiskohtainen ja realistinen piirros pääkallomiehestä, joka pitää ihmislapsea sylissään luisten sormiensa välissä. Taustalla punainen hautakivien läjä.Julkaistaan 21.3.2011

Tanskanmaalta lähtöisin oleva, teknistä thrash metallia soittava Artillery tiedottaa tuovansa esiin maalis–huhtikuussa uuden studiorykäisyn. Levy on seuraaja vuoden 2009 päivinä kauppoihin tuupatulle “When Death Comes” -kiekolle. Artillery kertoo kutsuvansa uutukaista nimellä “My Blood”. Se julkaistaan eurooppalaiselle fanikunnalle 21. maaliskuuta Metal Mind Producionsin kautta. Kiekolle on nauhoitettu yhteensä 14 biisiä. Niistä tasan 10 on uutta tuotantoa. Loput ovat päivitettyjä versioita vanhoista biiseistä. Uudistetut viisut ovat “Ain’t Giving In” vuoden 1992 demolta, sekä kappaleet “The Eternal War”, “The Almighty” ja “Show Your Hate” klassikkoalbumilta “Fear of Tomorrow”. Kyseinen albumi julkaistiin vuonna 1985.

“My Blood” -albumin näyttävän kansitaiteen toteutti puolalainen Graal. Sama graafikko on loihtinut kuva-aineistoa myös Sinisterille, Bulldozerille ja Aeternusille. Artillery on aikaisemminkin hyödyntänyt Graalin taitoja, sillä sama mies on vastuussa bändin “Through The Years” ja “When Death Comes” -levyjen etukansista.

“My Blood” -albumin kappaleet:

 1. Mi Sangre (The Blood Song)
 2. Monster
 3. Dark Days
 4. Death Is An Illusion
 5. Ain’t Giving In
 6. Prelude To Madness
 7. Thrasher
 8. Warrior Blood
 9. Concealed In The Dark
 10. End Of Eternity
 11. The Great
 12. Show Your Hate 2011 (bonuskappale)
 13. Eternal War 2011 (bonuskappale)
 14. The Almighty 2011 (Japanin-version bonuskappale)

Bändin laulaja Søren Adamsen on kertonut nettisivuillaan eräiden uusien biisien tarinoista ja taustoista. Esimerkiksi kappale “The Great Satan” kertoo länsimaisten yhteiskuntien dekadenssista ja länsimaita ympäröivien valtakuntien pahuudesta. Kappale “Dark Days” kertoo ilmastonmuutoksesta ja “Concealed in the Dark” on laulu David Sharpin tarinasta. Vokalisti ei ole kertonut tarkoitetaanko Sharpilla samannimistä hyönteistutkijaa vai kitaristia.

Kitaristi Michael Stützerin mukaan Artilleryn uusi kiekko on hieman raskaampi kuin vuoden 2009 levy. Hän katsoo “My Blood” -albumin olevan sekoitus sekä edellistä albumia että “By Inheritance” -kiekkoa, sekä “Terror Squad” ja “Fear of Tomorrow” -opuksia. Kuultavissa on myös ripaus itämaisia vaikutteita.

Artillery on:

 • Søren Nico Adamsen (laulu)
 • Michael Stützer (kitarat)
 • Morten Stützer (kitarat)
 • Peter Thorslund (basso)
 • Carsten Nielsen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.