Metallimusiikki.net

Astral Doors kertoo uudesta albumista.

 • Julkaistiin maanantaina 28.05.2007.
 • Luettu 730 kertaa
 • Bändit:

Kuusi Astral Doors -bändin jäsentä on kerääntynyt pienehköön nurkkaukseen, jossa miehet istuvat ja osa seisoo valkoista taustaa vasten. Osalla miehistä yllään vaaleat housut ja mustanväriset t-paidat. Kuva on oliivinsävyinen.Ruotsalaista heavy metallia

Ruotsalainen metalliryhmä Astral Doors , jonka riveihin kuuluu Lion’s Share -ryhmän laulaja Patrik Johansson, kertoo hiljattain julkaisemassaan tiedotteessa miksaavansa uutta AD:n albumia. Patrik kirjoittaa ryhmän nettisivuilla lisäksi, että uuden pitkäsoiton äänimaailma kuulostaa mahtavalta. Miksaajana toimivaa Peter Tägtgrenia (Hypocrisy ja Pain) ylistetään vuolain sanoin, sillä miehen mainitaan tehneen niin hyvää työtä, ettei häntä tarvitse tälläkään kertaa pistää lihoiksi.

Kiekko on tarkoitus masteroida Tailor Maid Productionsin suunnalla kesäkuun alussa. Albumille on annettu jo nimikin, mutta Johansson ei halua paljastaa sitä julkisuuteen vielä tässä vaiheessa. Mies valottaa fanejaan kertomalla myös kansitaiteen valmistuvan hiljaa mutta varmasti. Kansikuvaa työstävälle taiteilijalle on annettu AD:n puolesta vapaat ideat, joten ryhmä ei itse osaa sanoa miltä lopputulos näyttää — he ovat kuitenkin luottavaisia ja uskovat lopullisen kansitaiteen näyttävän asialliselta.

Bändin uran järjestyksessä kolmas albumi, “Astralism”, julkaistiin uudelleen viime vuoden elokuussa digipak-versiona. Uusi painos sisältää hiljattain tehdyn bonuskappaleen, minkä nimi on “21st Century Medieval”. Astral Doors kirjoitti nettisivuillaan albumin äänimaailmankin hiotun aikaisempaa parempaan kuosiin. Samalla levy remasteroitiin. “Astralism”-albumin uusintapainos on nyt bändin mielestä sellainen kuin millaiseksi se alunperin haluttiin. Yhtye paljasti, että albumin ensimmäinen versio julkaistiin ilman bändin hyväksyntää. Jos ryhmällä olisi ollut sananvaltaa ensimmäisen version julkaisemisessa tai sen julkaisematta jättämisessä, sitä ei olisi laskettu levykauppoihin asti. “Astralism” julkaistiin alunperin maaliskuussa 2006 Locomotive Musicin kautta. Kiekkoa kuvailtiin bändin toimesta kertomalla sen olevan sulatus perinteistä hard rock -musiikkia metallisella otteella.

“Astralism”-albumin kappaleet:

 1. EVP
 2. Black Rain
 3. London Caves
 4. From Satan With Love
 5. Fire In Our House
 6. Israel
 7. Raiders Of The Ark
 8. Tears From A Titan
 9. Oliver Twist
 10. Vendetta
 11. The Green Mile
 12. In Rock We Trust
 13. Apocalypse Revealed
 14. 21st Century Medieval (aikaisemmin julkaisematon)

Astral Doors on:

 • Nils Patrik Johansson (laulu)
 • Joakim Roberg (urut)
 • Joachim Nordlund (kitara)
 • Martin Haglund (kitara)
 • Johan Lindstedt (rummut)
 • Mika Itäranta (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.