Metallimusiikki.net

Barren Earth: "The Devil's Resolve".

 • Julkaistiin keskiviikkona 25.01.2012.
 • Luettu 1164 kertaa
 • Bändit:

Punertava piirros ihmishahmoista, joiden päälle läntätty Barren Earth -ologo valkoisella. Sen alla lukee albumin nimi koristeellisella tyylillä.Julkaistaan 7.3.2012

Suomalainen Barren Earth uutisoi uuden albuminsa julkaistavan täällä Suomessa 7. maaliskuuta, kuten myös Japanissa, sekä muualla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa viikkoa myöhemmin. Levyn julkaisee Peaceville Records nimellä "The Devil’s Resolve". Se tulee olemaan Barren Earthin järjestyksessä toinen pitkäsoitto. Siitä tehdään CD ja vinyylipainos, joiden kansikuvituksesta vastaa yhdysvaltalainen graafikko Paul Romano. Äänite miksattiin Ruotsin Unisound-studiossa Dan Swanöllä. Julkaisemassaan tiedotteessa metallibändi toteaa "The Devil’s Resolve" -levyn sisältävän edelleen ne tavaramerkit, joista Barren Earth on tuttu: luvassa on brutaaleja riffejä, aavemaista murinaa, majesteetillisia melodioita ja akustisia sekä progehenkisiä välivaiheita. Mukaan on puskettu vaikutteita myös 1970-luvun progevillityksistä, säkkipillien ääntelyä ja brutaalia death metallia.

Barren Earth laittoi uuden levynsä ennakkotilattavaksi Peaceville Recordsin nettikauppaan. Samasta paikasta löytyy myös varhaisempaa tuotantoa edustava vuoden 2010 debyyttialbumi "The Curse Of the Red River" ja esikoisjulkaisu, EP-julkaisu, "Our Twilight" vuodelta 2009. Uutukaiskiekosta on tarjolla erikoisversio, joka sisältää kaksi bonusbiisiä.

"The Devil’s Resolve" -albumin kappaleet:

 1. Passing Of The Crimson Shadows
 2. The Rains Begin
 3. Vintage Warlords
 4. As It Is Written
 5. The Dead Exiles
 6. Oriental Pyre
 7. White Field
 8. Where All Stories End
 9. Martyrs of Devotion (special edition)
 10. World in Haze (special edition)

Barren Earth on:

 • Mikko Kotamäki (laulu)
 • Kasper Mårtenson (kosketinsoittimet)
 • Janne Perttilä (kitara)
 • Sami Ylisirniö (kitara)
 • Olli-Pekka Laine (basso)
 • Marko Tarvonen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.