Metallimusiikki.net

Belphegor tarvitsee taas uuden rumpalin.

  • Julkaistiin torstaina 05.04.2007.
  • Luettu 1334 kertaa
  • Bändit:

Belphegor-yhtyeen kolme jäsentä seisoo liekkien edustalla, taaempana musta linna tai kirkko. Miehillä pitkät hiukset, piikkirannekkeita, yrmyt ilmeet kasvoilla. Keskimmäisellä kädet ristissä, kummassakin kädessä tikari.Tarvitaan täydennystä riveihin

Itävaltalainen extreme metal -yhtye Belphegor uutisoi tarvitsevansa jälleen kerran uuden rumpalin. Bändin edellinen pellinpaukuttaja ei syystä tai toisesta pysynyt remmissä enää siinä vaiheessa kun alkoi olla puhetta maailmankiertueesta. Nyt Belphegor etsii uutta lahjakasta rumpalia, jolla on ammattimainen asenne muusikon työhön ja joka on aidosti kiinnostunut Belphegor-bändissä soittamisesta. Yhtye pyytää asiasta kiinnostuneita henkilöitä lähettämään sähköpostia bändin nettisivuilla julkaistuun sähköpostiosoitteeseen. Yhteydenotossa tulisi olla mukana valokuvaa, mp3-näyte yms.

Bändin laulaja-kitaristi Helmuth kommentoi lisäksi, ettei edellisen rumpalin eroaminen vaikuta Belphegorin toimintaan, kiertueeseen tai suunnitelmiin. Bändin kova yhdin on valmiina mättämään metallia sinne minne haluaa. Helmuth myöntää tosin, että on ärsyttävää lähteä etsimään kerta toisensa jälkeen rumpalia. Bändin suunnitelmiin on aina kuulunut Belphegorin musiikillisen tason kehittäimnen.

Äskeisen rumpalin eroaminen ei vaikuta bändin toimintaan, sillä Helmuth ja Sigur ovat vastuussa biisien, sanoitusten ja konseptien tekemisestä. Helmuth jopa viittaa rumpaleiden nopean vaihtuvuuden mahdollistavan bändin kehittymisen sutjakasti — uusi rumpali tuo uutta näkökantaa bändiin.

Belphegor-yhtyeen musiikkivideo kappaleesta “Bluhtsturm Erotika“ on laitettu nettiin katsottavaksi. Video löytyy myös Metallimusiikki.net:in musiikkivideoiden kokoelmasta. Kyseinen kappale kuullaan yhtyeen uudella albumilla, joka kantaa nimeä “Pestapokalypse VI”, mikä ilmestyi Nuclear Blast Recordsin kautta viime vuoden lokakuussa, 31. päivä.

Belphegor on:

  • Helmuth (laulu ja kitara)
  • Sigurd (kitara)
  • Serpenth (basso)
  • Lille (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.