Metallimusiikki.net

Bläkkärit vaanivat Gaahlin ex-poikaystävää.

  • Julkaistiin maanantaina 03.11.2008.
  • Luettu 2509 kertaa
  • Bändit:

Gorgoroth-bändin Gaahlin kasvopotretti, jossa mies on mustaa taustaa vasten. Kasvot on maalattu mustalla ja valkoisella ja verellä. Miehellä on viiket sekä parta + pitkät hiukset. Kaulassa jonkinlainen ketju tai riipus.Kuvassa Gaahl

Black metal -piirejä hämmentävän Gorgoroth-yhtyeen Gaahlin tähdittämä versio on jälleen saanut nostatettua ympärilleen mediamyrskyn keulahahmonsa Gaahlin entisen homoystävän, 20-vuotiaan Dan DeVeron , avauduttua odottamatta norjalaiselle tabloidijulkaisu Verdens Gangin nettilehdelle. Gaahlin ex-poikaystävä kertoo saaneensa suoranaisia tappouhkauksia homokammoisilta metallimusiikin faneilta sen jälkeen kun Gaahl kertoi julkisesti olevansa homoseksuaali. 20-vuotias lapsenkasvoinen muotialan agentti tilittää lehdelle hänen henkeään ja terveyttään uhatun sähköpostitse ja puhelimitse. Myös julkihomon kotiovelle on tultu kolkuttelemaan. DeVero ja Gaahl tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa viime vuoden alussa, mutta esiintyivät yhdessä julkisesti vasta joitakin kuukausia sitten. VG:lle antamassaan lausunnossa nuorukainen kertoo tulevansa hulluksi saamiensa uhkausten tähden, mutta miesten mies uskoo sen olevan se hinta, joka täytyy maksaa kun tullaan “kaapista ulos” median edessä.

33-vuotias Gaahl kertoi saksalaisen musiikkilehti Rock Hardin tuoreimmassa versiossa julkaistussa haastattelussa ensimmäistä kertaa seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan. Mies kertoi haastattelussa, ettei ollut aikaisemmin kokenut tarvetta lähteä julkisesti julistamaan pitkin maita ja mantuja seksuaalielämänsä yksityiskohdista, sillä moista toimintaa mies ei ymmärrettävistä syistä kokenut tarpeelliseksi. Hän painottaa tuntevansa niin kuin tuntee, eikä ole koskaan yrittänyt piilotella tai salata sitä.

Gaahl eli Kristian Espedal, ja Dan DeVero ovat jälkimmäisen puheiden mukaan edelleen erittäin hyvät ystävät. He loivat yhdessä aikaisemmin norjalaisen vaatemalliston naisille. Vaatemalliston nimi on Wynjo. Se on Gaahlin mukaan muinaista norjan kieltä ja se tarkoittaa muusikon mukaan onnellisuuden etsimistä. Vaatemallisto julkaistaan ensi vuoden puolella. Metallimusiikki.net kertoi Gaahlin ja DeVeron yhteisprojektista ensimmäistä kertaa 25. heinäkuuta 2008.

Pariskunnan seurustelusuhde on herättänyt maailmalla suurta kiinnostusta Gorgorothia kohtaan. Bändin taistellessa lakituvassa tavaramerkkioikeuksista Gorgoroth-nimeen, yhtyettä on suositeltu vaihtamaan nimensä muotoon Gaygoroth tai Gorgayroth, mikäli nimikiista yhtyeen kitaristi Infernusin kanssa ei ratkea odotetulla tavalla. Gorgoroth-bändi jakautui viime vuonna kahteen leiriin; Gaahlin ja Infernusin versioon. Yhtyeen sisällä ehti tapahtua aikaisemmin kuluvan vuosituhannen puolella ylitsepääsemättömiä ongelmia ensin vuonna 2004, kun Gaahl tuomittiin puolen vuoden vankeusrangaistukseen kidutuksen takia ja jälleen tammikuussa 2006, kun Infernus-kitaristi laitettiin pytyn pahnoille vuoden ajaksi raiskauksesta tuomittuna.

Gaahlin Gorgoroth on:

  • Gaahl (laulu)
  • King ov Hell (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.