Metallimusiikki.net

Bonecrusher Fest Nosturiin maaliskuussa

Amerikkalainen Job For A Cowboy, kanadalainen Beneath The Massacre ja saksalainen War From A Harlot’s Mouth tähdittävät äärimmäisen raskaan musiikin konserttikiertuetta Bonecrusher Festiä, joka saapuu Helsingin Nosturiin maaliskuun 25. päivä. Muut tässä erittäin kansainvälisessä mm. teknistä death metallia, metalcorea ja deathcorea tarjoilevassa konserttipaketissa nähtävät yhtyeet ovat ranskalaiset Gorod ja As The Burn sekä australialainen Make Them Suffer. Tapahtumaan myydään lippuja Tiketistä alkaen 21,5 € hintaan ja ovelta 23 eurolla. Lipunmyynti alkaa perjantaina 21.12.2012. Maanantai-illaksi ajoittuva tapahtuma on osittain ikärajaton ja täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue.

Bonecrusher Fest -tapahtuman yhteistyökumppanit ovat Finnish Metal Events Oy, Elmu, Hellsinki Rock Shop ja Kaaoszine.fi. Telakkakadulla sijaitsevassa Nosturissa on jopa 900 seisomapaikkaa. Tapahtumapaikassa koetaan ennen Bonecrusher Fest -iltaa Maailmanlopun Metalheim Festival ensi perjantaina, jolloin musisoimassa on Ruotsin Shining sekä Ofermod ja kotimainen Kuolemanlaakso. Joulua juhlistetaan Nosturissa Raskasta Joulua -päivän muodossa lauantaina.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.