Metallimusiikki.net

Born From Pain: uusi laulaja.

 • Julkaistiin torstaina 16.08.2007.
 • Luettu 1077 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen bändipotretti Born From Pain -nimisen ryhmän viidestä miehestä, jotka seisovat rivissä ylivalottuneessa kuvassa. Miehet pukeutuneet pääsääntöisesti tummiin vaatteisiin, arkivaatteisiin.Perustettiin kesällä 1997

Hollantilainen Born From Pain laski liikenteeseen sanan siitä, että nyt remmin uudeksi johtohahmoksi ja laulajaksi on valittu bändin pitkäaikainen ystävä Kevin Otto. Mies on vaikuttanut aikoinaan myls End Of Days -nimisessä kokoonpanossa. Bändi on erittäin vauhkona tapahtuneesta, sillä Kevinin kanssa on pidetty vallan mainiosti sujuneita soittotreenejä. Yhtye kertoo Kevinin tuovan BFP:n musiikkiin kaivatun annoksen aggressiivisuutta, joka vie orkesterin musiikin aivan uudelle brutaaliuden tasolle, minkä fanit voivat itsekin todeta tulevissa live-esiintymisissä ja studiojulkaisuissa.

Yhtye kertoo olevansa iloinen siitä, että odotuksen aika on nyt ohi. Uutta ja tuoretta musiikkimateriaalia on tulosilla lähiaikoina. Kevin ei kuitenkaan pääse vaikuttamaan henkilökohtaisten syiden vuoksi bändin toimintaan ennen kuin Hell On Earth -kiertueen päätyttyä. Born From Pain tuleekin käyttämään em. keikkaputkessa vokalistinaan Terror-bändin laulajaa Scott Vogelia. Kiertue kestää 3½ viikkoa.

Bändi kiittää lisäksi Paul Superioria, Marcel Platoonia ja Carl Schwartzia (First Blood) avustaan hädän hetkellä. He toimivat yhtyeen tilapäisinä laulumiehinä. Myös faneja kiitetään heidän bändille osoittamastaan tuesta.

Bändi aikoo esiintyä Hell On Earth -kiertueen aikana yhdessä sellaisten metallibändien kanssa kuin Walls Of Jericho, All Shall Perish, Fear My Thought, Freya ja From A Second Story Window.

Born From Painin uran järjestyksessä kolmas albumi on nimeltään “War”. Se julkaistiin viime vuoden lopussa Metal Blade Recordsin kautta. Kiekon tuottajana toimi tunnustettu Tue Madsen Antfarm-studion tiloissa Tanskassa. Levyllä vierailee Gorefestin Jan-Chris de Joeijer, Sick Of It Allin Lou Koller sekä Hatesphere-yhtyeen kitaristi Peter “Pepe” Lyse Hansen.

“War”-albumin kappaleet:

 1. Relentless
 2. Behind Enemy Lines
 3. Stop At Nothing
 4. Bury Me Fighting
 5. Crusader
 6. Grey Life
 7. The War Is On
 8. Scorched Earth
 9. Eyes Of The World
 10. Doomsday Clock
 11. Iron Will

Born From Pain on:

 • Kevin Otto (laulu)
 • Rob Franssen (basso)
 • Servé Olieslagers (kitara)
 • Wouter (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.