Metallimusiikki.net

Carach Angren nauhoitti kolme vanhaa biisiä uudelleen.

  • Julkaistiin torstaina 24.03.2011.
  • Luettu 826 kertaa
  • Bändit:

Alankomaalainen bläkkisryhmä Carach Angren laittoi aikaisemmin maaliskuussa nettiin kuunneltavaksi uuden näytteitä päivittämistään biiseistä, joita se oli aikaisemmin julkaissut demoasteisina versioina. Kolme uudelleen purkitettua biisiä tullaan laittamaan lähiviikkojen aikana nettiin ladattavaksi. Yhtye ei ole vielä kertonut tarkalleen mitkä ovat uudistettujen raitojen nimet, vaan kehottaa fanejaan tutustumaan YouTuben saloihin ja pläräämään sieltä Carach Angrenia. Lisäksi metalliryhmä laittoi YouTuben katseltavaksi viime vuoden puolella tehdyltä Euroopan-kiertueelta kuvattua videokuvaa. Videoaineiston editoi Rob Fox.

Carach Angrenin mukaan kolme vanhaa raitaa on nauhoitettu uudelleen. Ensimmäisen kappaleen nimi on “Ethereal Veiled Existence 2011”. Samanniminen biisirykäisy ilmestyi vuoden 2005 aikana. Tämä yhdessä kahden muun uunituoreen kappaleen kanssa äänitettiin, miksattiin ja masteroitiin Rob Foxin seurassa.

Yhtyeen uran uusin levyjulkaisu on vuoden 2010 ensimmäisellä puoliskolla julkaistu merilaululevy “Death Came Through a Phantom Ship“. Se äänitettiin osuvasti Tidal Wave Studion tiloissa. Teoksen julkaisi Maddening Media. Tämä äänite on seuraaja parin vuoden takaiselle debyyttialbumille, “Lammendam”-nimiselle konseptikiekolle.

Carach Angren on:

  • Seregor (laulu ja kitara)
  • Ardek (kosketinsoittimet)
  • Trystys (kitarat live-esiintymisssä)
  • Namtar (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.