Metallimusiikki.net

Catamenia Sloveniaan.

  • Julkaistiin sunnuntaina 09.09.2007.
  • Luettu 1237 kertaa
  • Bändit:

Catamenian 'Location: COLD' -albumin kansikuva, jossa näkyy kolme sutta ulvomassa täydenkuun aikaan maagisessa ympäristössä. Alaosassa keskitettynä yhtyeen logo ja albumin nimi.Perustettu Oulussa

Kotimainen melodista black metallia mättävä Catamenia varmistettiin ensi vuoden Metalcamp-festivaalin esiintyjäkaartiin. Tapahtumaa on tarkoitus viettää heinäkuun 4.–8. päivä Slovenian Tolminissa. Bändi kiertää Yhdysvaltoja marras-joulukuun ajan. Tähän mennessä USA:n kiertueen tarkka esiintymispaikkojen listaus odottaa vielä täydennystä. Catamenian kiertueeseen kuuluu konsertteja parisenkymmentä kappaletta, joita se soittaa yhdessä belgialaisen Ancient Rites -ryhmän kanssa. Reissussa kulkee mukana myös metalliryhmä Secrets She Kept.

Yhtye etsii tällä hetkellä promoottoreita erityisesti Japanin ja Aasian suunnalta.

Bändin kitaristi Riku Hopeakoski paljasti hiljattain Metalhead.ro-sivustolle, että hän on nyt työstämässä uutta Catamenian musiikkimateriaalia seuraavaa albumia varten. Yhtyeen on tarkoitus astua näillä näkymin Mastervox-studioon Helsingissä ensi vuoden alussa, jossa se ryhtyy äänittelemään pitkäsoittoaan. Kiekon on tarkoitus ilmestyä vuoden 2008 lopussa.

Catamenia julkaisi nettisivuillaan kolmiosaisen “Cataventures”-sarjan, jonka viimeinen osa ilmestyi aivan äskettäin. Kyseessä on orkesterin jäsenten Euroopan-kiertueella kokemia seikkailuja dokumentoiva videotaltiointi. Kaikki kolme videoleikettä voi katsoa bändin nettisivuilla.

Yhtyeen tuorein opus on nimeltään “Location: COLD”. Se julkaistiin elokuussa 2006 Massacre Records -levymerkin kautta. Kiekko äänitettiin, miksattiin ja masteroitiin Mastervox Studioiden syövereissä sellaisten asiantuntijoiden toimesta kuin Kakke Vähäkuopus ja Immu Ilmarinen. Albumin kansitaiteen loi Anthony Clarkson.

Catamenia on:

  • Riku Hopeakoski (kitara)
  • Ari Nissilä (kitara ja taustalaulu)
  • Olli Mustonen (laulu)
  • Mikko Nevanlahti (rummut)
  • Toni Kansanoja (basso ja taustalaulu)
  • Kakke Vähäkuopus (puhdas laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.