Metallimusiikki.net

Charon jatkaa ilman toista kitaristia.

  • Julkaistiin lauantaina 06.02.2010.
  • Luettu 1494 kertaa
  • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva miehistöstä, joka muodostaa Charonin. Kuvassa näkyvät jäsenet ovat miehiä ja heitä yhteensä viisi kappaletta. Keskimmäisenä oleva mies loikoilee ja muut istuvat tai ovat polvella. Tausta on vitivalkoinen.Kuvassa Charon

Oululainen Charon ilmoitti vuorokausi sitten ryhmän kitaristi Pasi Sipilän päättäneen erota Charonista. Uuden vuosikymmenen yhtye aloittaa jatkamalla toimintaansa nelikkona. Ryhmä kiittää Sipilää Charonille antamastaan panoksesta ja toivottaa hänelle hyvää jatkoa musiikillisissa toimissaan. Bändi vietti viime vuoden kesällä hiljaiseloa ladatessaan akkujaan seuraavia studiosessioita varten. Yhtye on kerryttänyt uusien biisien varastoa parin vuoden varrella, mutta ei ole saanut niitä nauhoitetuksi äänitteelle. Charon lähtee maaliskuussa studioon nauhoittamaan ainakin osaa uusista biiseistä. Kappaleita aiotaan esitellä yleisölle suoraan Charonin kotisivuilla jossain vaiheessa maaliskuuta. Nauhoitettavat kappaleet aiotaan julkaista ilmaisina digitaalisesti ladattavina versioina.

Charonin eilen julkaisemassa mediatiedotteessa bändi muistaa myös fanejaan: Viimeisimmällä keikalla marraskuussa oli hieno huomata, että usko tekemisiimme ei ollut lakannut myöskään sillä puolella ruutua ja se jos jokin antaa potkua eteenpäin ja syyn jatkaa! Toivottavasti näemme pian keikoilla!

Yhtyeestä poistunut Pasi Sipilä oli vuonna 1992 yksi Charonin perustaneista muusikoista yhdessä rumpali Antti Karihtalan, basisti Teemu Hautamäen ja kitaristi Janne Hastin kanssa. Alkuperäiskokoonpanossa toiminut Hast vaikutti yhtyeessä vuoteen 2003 asti.

Oululaisyhtye ilmoitti kuulumisistaan edellisen kerran kesäkuussa 2009. Tuolloin miehistö mainitsi aikovansa nyt ottaa vapaata bänditoimintaan kuuluvasta biisien kirjoittamisesta ja albumin tuottamisesta. Yhtye siirtyi kesäkuussa kahden kuukauden pituiselle lomalle. Musiikin luomisen kerrottiin tuohon aikaan jatkuvan elokuussa, jolloin bändi jatkoi myös keikkailua soittamalla Raahessa 8. elokuuta. Charonin maaliskuussa nauhoittamat kappaleet tulevat olemaan seuraajia vuonna 2005 äänitetyille “Songs for the Sinners” -levyn kappaleille. Yhtyeen äänitteistä voi kuunnella näytteitä Charonin MySpace-sivuilla.

Charon on:

  • JP Leppäluoto (laulu)
  • Lauri Tuohimaa (kitara)
  • Teemu Hautamäki (basso)
  • Antti Karihtala (rummut)
  • Pasi Sipilä (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.