Metallimusiikki.net

Chthonian: "Thirteen"-video netissä.

 • Julkaistiin maanantaina 12.03.2007.
 • Luettu 1133 kertaa
 • Bändit:

Tummasävyinen promokuva kolmehenkisestä Chthonian-bändistä. Keskellä on rumpali rumpuineen — vasemmassa ja oikeassa laidassa kitaristi sekä basisti. Taustalla on pelkkää mustaa.Suomen bm-ryhmä Chthonian , minkä kokoonpanoon kuuluu Finntroll-bändin keulahahmo Vreth, on siirtänyt nettisivuilleen uuden musiikkivideon kappaleestaan “Thirteen”. Kyseessä olevan biisin voi kuulla myös bändin debyyttialbumilla, minkä nimeksi on ristitty “Of Beatings and the Silence In Between”. Albumi julkaistaan kuluvan kuukauden 28. päivä suomalaisen Woodcut Recordsin kautta.

Musiikkivideon voi käydä katsomassa yhtyeen nettisivuilta löytyvässä “Jukebox”-osiossa, josta löytyy myös pari tuoretta biisiä kuunneltavaksi.

“Of Beatings and the Silence In Between” -albumin kappaleet:

 1. Ill
 2. Thirteen
 3. Sanguine Sadism
 4. Larvae, Nymph, Decay
 5. Weep Human, Weep
 6. That’ll Teach You
 7. Syringes And Chemicals
 8. Of Beatings And The Silence In Between

Chthonian on:

 • M. Lillmåns (laulu ja basso)
 • M. Rosenberg (rummut)
 • J. Frilund (kitara)

Chthonian on perustettu vuonna 1998 kahden miehen projektina — bändin perustivat Lillmåns (kitara ja laulu) sekä Rosenberg (rummut). Tällä kokoonpanolla bändi kirjoitti pari biisiä ja neljä kappaletta sisältävän kasettiäänitteen. Sen jälkeen yhtye vaipui horrokseen muutamaksi vuodeksi.

Horrosaikana Lillmåns, Rosenberg ja Frilund soittivat yhdessä lukuisissa musiikkiprojekteissa, jotka vaihtelivat folk-tyylisistä rytmiryhmistä alternative-rockiin ja Göteborg-tyyliseen death metalliin.

Vuoden 2005 puolella miehet päättivät ryhtyä soittamaan sellaista black metallia, jota he itse halusivat kuunnella. Trio risti itsensä. Chthonian syntyi.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.