Metallimusiikki.net

Collarbone äänittää debyyttialbumiaan.

  • Julkaistiin lauantaina 11.11.2006.
  • Luettu 683 kertaa
  • Bändit:

Kotimainen Collarbone äänittää esikoisjulkaisuaan tuottaja Jonas Olssonin avustuksella. Bändin nettisivuilla julkaistussa uutisessa vihjaistaan, että debyytti tulee valmistumaan ensi vuoden alkuvaiheessa — levyn valmistumista voi seurata Collarbonen nettisivuilta löytyvästä suomenkielisestä studioblogista. Studioblogissa kerrotaan mm. ettei bändi oli vielä antanut nimeä valtaosalle biiseistä, vaan että niillä on työnimet, kuten “Kuli”, “Meno-Anu” ja “The 69 Eyes”.

Collarbone hoitaa levyn äänitystyöt Suomessa, mutta sen miksaaminen tehdään Fascination Street -studioilla Örebrossa. Albumi sisältää 11 biisiä. Bändin nettisivuilla sijaitsevassa studioblogissa kerrotaan 22. päivä lokakuuta julkaistussa merkinnässä mm. seuraavaa:

Suurin osa kappaleista on tehty kaikessa rauhassa viimeisen vuoden aikana, ja mukaan mahtui vielä pari uunituoretta vasta demotettua biisiä, jotka ovat tuottajamme Jonas Olssonin mielestä “ihan paskoja”. Uusin biisi valmistui tänään seistessäni töissä lentokentällä, ja sitä treenattiin ensimmäisen kerran äsken ilman rumpuja ja sähköä. Tästä on hyvä lähteä.
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.