Metallimusiikki.net

Conspiracy: "Concordat".

 • Julkaistiin perjantaina 13.02.2009.
 • Luettu 605 kertaa
 • Bändit:

Conspiracyn sooloalbumin "Concordat" etukannessa maalaus, jossa lauma liihottavia siipi-ihmisiä tai muita omalaatuisia olentoja. Olennot liihottelevat vasemmalta oikealle pilvisen taivaan seassa. Bändin logo verenpunaisella värillä kuvan vasemmassa yläkulKansikuva: Dan Seagrave

Alankomaiden Amsterdamissa päämajaansa pitävä Conspiracy on aikeissa julkaista uuden studioalbumin lähitulevaisuudessa. Yhden miehen sooloprojektina toimiva Conspiracy ilmoittaa pitkäsoittonsa nimen olevan “Concordat”. Levy sisältää yhteensä kahdeksan biisiä, jotka edustavat musiikillisesti black/death metallia. Kiekon julkaisusta vastaa Pulverised Records. Conspiracy on saanut levyn kansitaiteen luojaksi Dan Seagraven. Graafikko on aikaisemmin tehnyt töitä samoissa merkeissä myös Morbid Angelille, Malevolent Creationille, Dismemberille ja myös Entombedille. “Concordat”-albumin antia, joka masteroitiin legendaarisen Andy La Rockquen toimesta Ruotsin Sonic Train Studioilla, on tarjolla bändin MySpace-sivuilta.

Conspiracyn takana toimiva primus motor on Alex “Carpathian Wolf, joka tunnettiin aikaisemmin Melecheshin leirissä nimellä Al’Hazred.

“Concordat”-albumin kappaleet:

 1. Mentally Ill God
 2. Die In Style
 3. Concordat (Conquerdate)
 4. Terrorized Into Submission
 5. Faith
 6. Limited to 666
 7. Courage
 8. The Last Veteran

Albumista tullaan julkaisemaan lähitulevaisuudessa Pulverised Recordsin prässäämänä vain 1000 kappaleen suuruinen super jewel box -CD. Albumin tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon.

Edellisen kerran Conspiracy-projektilta ilmestyi musiikkia marraskuussa 2008 “Die in Style” -albumin merkeissä. Yhtyeen varhaista tuotantoa edustava “Reincarnated”-kiekko on ladattavissa ilmaiseksi kokonaan. Levy on laskettu ladattavaksi echospin-musiikkipalveluun. Kahdeksan biisiä sisältävä kokonaisuus on ladattavissa suoraan täältä.

Conspiracy on:

 • Carpathian Wolf (soittimet ja laulu)

Conspiracy on vuodensta 1995 toiminut sooloprojekti, jonka ainoana jäsenenä on alusta lähtien ollut Carpathian Wolf. Mies syntyi Bukovinassa, mutta on sittemmin muuttanut asumaan pysyvästi Hollantiin. Hän ehti toimia jerusalemilaisen Melechesin jäsenenä ja käytti bändissä soitellessaan nimeä Al’Hazred. Hän soitti Melecheshissä bassoa, sekä lauloi osan vokaaleista vuosivälillä 1996–2006.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.