Metallimusiikki.net

Cradle Of Filth -fani rosvottiin hautausmaalla.

  • Julkaistiin sunnuntaina 24.06.2007.
  • Luettu 1285 kertaa
  • Bändit:

Brittilehti Northampton Chronicle & Echon verkkoversio uutisoi hiljattain, että 14-vuotias teini-ikäinen tyttö on joutunut ryöstetyksi hautausmaalla. Tytön rosvosi viisi henkilöä, joista neljä oli poikia ja yksi tyttö. Ryöstö tapahtui kun nuori uhri käveli halki St. Gilesin hautausmaan, mikä sijaitsee Northamptonin alueella. Tilanteen tekee kiinnostavaksi se, että uhrilta vietiin Cradle Of Filth -rahalompakko.

Tilanne tapahtui kun teinityttö käveli viime torstaina kello 20:15 aikaan hautausmaan poikka yhdessä ystäviensä kanssa. Tyttöjä lähestyi viiden nuorukaisen joukko. Varkaat vaativat tyttöä luovuttamaan kännykkänsä — tytöllä ei kuitenkaan ollut kännykkää annettavaksi. Varaslauma vaati seuraavaksi tyttöä antamaan lompakkonsa heille, jonka uhri luovuttikin. Lompakko oli COF:in logolla varustettu ja se sisälsi muutamien puntien edestä rahaa. Varkaat vetäytyivät paikalta kohti läheistä Becketts Parkia.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.