Metallimusiikki.net

Cradle Of Filth kieltää huhut rumpalin eroamisesta.

  • Julkaistiin lauantaina 07.10.2006.
  • Luettu 1326 kertaa
  • Bändit:

Cradle Of Filthin MySpace-sivustolla julkaistun tiedotteen mukaan bändin rumpali Adrian Erlandsson ei ole eroamassa bändistä. Eräiden perättömien huhujen mukaan Erlandsson olisi potkittu bändistä juuri pari päivää ennen levyn julkaisusopimusta. Adrian Erlandsson ei päässyt COF:in tuoreimman musiikkivideon, nimeltään “Temptation”, kuvauksiin, sillä hänellä oli muita peruuttamattomia kiireitä.

Adrian Erlandsson, joka on mielletty Cradle Of Filthin sessiorumpaliksi, on puuhaillut omien bändiensä ja kokoonpanojensa kanssa niin ahkerasti, ettei hän päässyt COF:in musiikkivideon, nimeltään “Temptation”, kuvauksiin. Erlandsson on ruotsalainen — hän on aiemmin soittanut mm. At The Gates- ja The Haunted-yhtyeissä ennen liittymistään Cradle Of Filthin riveihin.

Erlandsson ei päässyt “Temptation”-videon kuvauksiin, sillä hänellä oli samaan aikaan rumpuklinikka, jota ei voinut perua tai siirtää tuonnemmaksi.

Cradle Of Filthin musiikkivideo “Temptation” on laitettu nettiin ladattavaksi. Kyseinen biisi löytyy bändin seitsemänneltä albumilta, jonka nimi on “Thornography”. Bändi julkaisee kyseisen kiekon Roadrunner Recordsin kautta lokakuun 17. päivä. “Thornography” on jatkoa vuoden 2004 “Nymphetamine”-albumille.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.