Metallimusiikki.net

Cradle Of Filth: "Temptation"-video netissä.

  • Julkaistiin torstaina 05.10.2006.
  • Luettu 1599 kertaa
  • Bändit:

Cradle Of Filthin nettisivuille on laitettu linkki, josta voi ladata “Temptation”-nimisen musiikkivideon. Kyseessä on brittibändin seitsemänneltä albumilta otettu biisi, josta on juuri hiljattain tehty musiikkivideo.

Cradle Of Filthin seitsemäs albumi, nimeltään “Thornography” julkaistaan lokakuun 17. päivä. Levy tulee Roadrunner Recordsin kautta. Bändi on laittanut musiikkivideon ladattavaksi nettisivuilleen. Biisin nimi on “Temptation”.

Bändi on julkaissut aikaisemmin myös kappaleen “Foetus of a New Day Kickin” netissä, jonka voi käydä lataamassa Roadrunner Recordsin musiikkisivulta. COF on tehnyt myös e-kortin, nimeltään “Dirge Inferno”.

“Thornography”–albumi on jatkoa bändin vuonna 2004 julkaisemalle “Nymphetamine”–albumille. Tämä tuorein julkaisu on äänitetty Lincolnshiressa, sen on tuottanut Rob Caggiano (joka on työskennellyt myös mm. Bleeding Through- ja Anthrax-yhtyeiden kanssa). “Thornography” miksattiin Derbyshiressa sijaitsevassa Backstage Studiossa. Miksauksesta vastai Andy Sneap (työskennellyt myös Machine Headin, Skinlabin ja Nevermoren kanssa). Tälläkin uusimmalla albumilla taustalla kauhutarinoita kertoo Doug Bradley (joka on tuttu “Hellraiser”-elokuvan Pinhead-hahmona).

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.