Metallimusiikki.net

Cradle Of Filth: "The Manticore & Other Horrors"

  • Julkaistiin lauantaina 18.08.2012.
  • Luettu 1648 kertaa
  • Bändit:

Brittibändi Cradle Of Filth tulee julkaisemaan lokakuussa 2012 seuraavan studioalbuminsa. "The Manticore & Other Horrors" on bändin järjestyksessä 10. pitkäsoitto ja seuraaja loppuvuodesta 2010 ilmestyneelle "Darkly, Darkly, Venus Aversa" -lätylle. Extreme metallia sisältävä levy ilmestyy ainakin Pohjois-Amerikan alueella 10.10.2012 Nuclear Blast Recordsin kautta. Sama levymerkki julkaissee albumin eurooppalaisellekin yleisölle samoihin aikoihin. Vokalisti Dani Filthin mukaan kymppikiekko, joka nauhoitettiin kahdeksan viikon pyrähdyksen aikana kahdessa eri studiossa, on entistä monipuolisempaa ja Cradle Of Filthille ominaista materiaalia.

Albumi äänitettiin Springvalen ja Grindstonen studiossa. Jälkimmäisessä se myös miksattiin Scott Atkinsin toimesta. "The Manticore & Other Horrors" sisältää aika ajoin New Wave Of British Heavy Metal -tyylin tunnelmaa, orkestraalisia hetkiä ja "Midian"-aikakauden omalaatuisia paloja. Albumin soittolistan yksityiskohtia ei ole vielä annettu, vaikkakin on jo tiedossa, että sillä kuullaan ainakin "Manticore"-niminen raita. Lisäksi mukana on biisit "Illicitus" ja "Pallid Reflection", joissa on vampyyrimeininkiä, sekä kappaleet "For Your Vulgar Delectation" ja "Frost On Her Pillow". Ne sivuavat synkkiä lastensatujen teemoja. Mukana on myös monumentaalinen "The Abhorrent And Siding With The Titans". Näitä biisejä kuultaneen Euroopan-kiertueella, joka kulkee Euroopan halki marras–joulukuussa 2012.

Cradle Of Filth on:

  • Dani Filth (laulu
  • Paul Allender (kitara)
  • James McIlroy (kitara)
  • David Pybus (basso)
  • Martin Skaroupka (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.