Metallimusiikki.net

Cradle Of Filth: "Thornography"-albumi kipusi Iso-Britannian albumilistalle.

  • Julkaistiin tiistaina 24.10.2006.
  • Luettu 1415 kertaa
  • Bändit:

Brittibändi Cradle Of Filthin tuorein julkaisu, albumi nimeltään “Thornography”, on kivunnut Iso-Britannian virallisen albumilistan sijalle 46. Bändi tuorein albumi äänitettiin englantilaisessa Chapel-studiossa tuottaja Rob Caggianon avustuksella. Caggiano on tuottanut musiikkia COF:in lisäksi sellaisille bändeille kuin Bleeding Through ja Anthrax.

Cradle Of Filth -bändin tuorein musiikkivideo, “Temptation”, on laitettu nettiin katsottavaksi. Kyseisen musiikkivideon voi käydä tarkastamassa täällä Metallimusiikki.net:in Musiikkivideot-osiossa — ko. videon voi katsoa myös suoraan klikkaamalla tästä.

“Temptation”-kappale on otettu COF:in “Thornography”-albumilta, joka julkaistiin viime viikolla (lokakuun 17. päivä). Albumi laskettiin levitykseen Roadrunner Recordsin kautta. “Thornography” on jatkoa Cradle Of Filthin vuonna 2004 julkaisemalle “Nymphetamine”-kiekolle.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.