Metallimusiikki.net

Crimfall julkaisee albumin maaliskuussa.

  • Julkaistiin tiistaina 07.12.2010.
  • Luettu 1183 kertaa
  • Bändit:

Kotimainen kahden laulajan voimin toimiva Crimfall tiedotti uuden kuukaudenalussa masteroineen toisen studioalbuminsa. Albumi masteroitiin Ruotsissa Fascination Streetin tiloissa Jens Bogrenilla. Bändin mukaan äänimaailma on brutaali ja valtava. Crimfallin järjestyksessä toinen studiolevy tuodaan ensi vuoden aikana kauppoihin Spinefarm Recordsin kautta. Levytyssopimus näiden kahden tahon välille syntyi lokakuussa. Spinefarmia edustavan Hannu Lehtosen mukaan Crimfallin saaminen bändikokoelmaan on mahtava juttu ja yhtyeen uusi albumi on todellakin odotuksen arvoinen asia. Uusi platta tulee olemaan seuraaja alkuvuodesta 2009 julkaistulle “As the Path Unfolds… “ -debyytille.

Crimfall lohkaisi MySpace-sivuilleen biisin tulevalta studiolevyltään. Folk metallia edustava kappale “Frost Upon Their Graves” on MySpace-jukeboksin soittolistan alkupäässä. Tämä biisi on yhtyeen mukaan periaatteessa vain osa yhtä laajempaa biisiä, sillä koko albumi on pitkähkö kappale, joka on pätkitty lyhyemmiksi osiksi. “Frost Upon Their Graves” on albumin järjestyksessä kolmas ääniraita.

Crimfall on:

  • Mikko Häkkinen (laulu)
  • Helena Haaparanta (laulu)
  • Jakke Viitala (kitara)
  • Miska Sipiläinen (basso)
  • Janne Jukarainen (rummut)

Crimfall perustettiin syksyllä 2007 yhden miehen musiikkiprojektiksi. Bändi julkaisi demon “Burning Winds”, joka herätti Napalm Recordsin kiinnostuksen siinä määrin, että yhtye sai siltä levytyssopimuksen. Debyyttialbumi nauhoitettiin Adamantium Studioiden tiloihin. Albumilla Crimfall käytti useita sessiomuusikkoja, kuten Henri Sorvalia basistina ja Janne Jukaraista rumpalina. Jälkimmäinen on nyt yhtyeen vakituisen kokoonpanon jäsen.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.